Отговори
# 180
Вчера от Карфур в мола на бул. България си купих 3 броя прашки за 2.29 лв. Имаше и някакви други намалени неща, но не гледах, че не ми трябваше.

# 181
  • софия
Олиото на Тмаркет марка Оптима е хубаво.

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 11:56 от tzvetihc

# 182
Понеже онзи ден обещах да пиша: значи в Кауфланд приемат обратно абсолютно всичко. Успях да върна бельото (пак казвам, за да не погнуся някого - не беше дори пробвано). Момичето даже не ме попита защо го връщам, само дали искам замяна, или парите.

# 183
Олиото на Тмаркет марка Оптима е хубаво.
Знаете ли Карфур откога започват намалението на дрехи по специално купувам бельо за децата.

Прочети няколко страници назад

# 184
Само мен нещо ме премързя да минавам през т маркет и купих олио от Триумф - марка Олим за 2.39

# 185
  • sofia
Има ли намалена захар по тия вериги newsm78

В Метро има Захира на 1,69, но са 10 пакета.

от 15.08 е тази цена в Метро

# 186
Има ли намалена захар по тия вериги newsm78

В Метро има Захира на 1,69, но са 10 пакета.

от 15.08 е тази цена в Метро

Не от, а до http://proxy.metro-group.com/METRO-Bulgaria/Food_1613/#/spreadview/32/

# 187
В Била днес УЖ има промоция на перилните препарати. Да, ама не! Преди 2 седмици от ДМ си купих Персил за 6лв, а в Била днес е над 8лв. Мерси за такива промоции Stop
................
За първи път нищо не купих от Била и все по-рядко ходя там

# 188
  • София
Аз в Била влизам и пазарувам все по-рядко. Може би от 6м. не съм ходила там. Но съм очарована от вкусотийките във Фантастико на топлия щанд. Simple Smile

# 189
  • 1st floor
Но съм очарована от вкусотийките във Фантастико на топлия щанд. Simple Smile[/color]
Аз съм фенка на кебапчетата и кюфтетата!  bowuu Какво друго става за ядене от там? Simple Smile

# 190
  • Варна
Да, течен Персил в била 8 и нещо, а аз онзи ден го взех от Елитис за 7.99. Омо-то беше около 7 лева в Била.

# 191
Не знам за Персил, но Ариел вече няма никъде под 10-11лв, а сега с промоцията в Била е 8,59лв ...

# 192
  • София
Но съм очарована от вкусотийките във Фантастико на топлия щанд. Simple Smile[/color]
Аз съм фенка на кебапчетата и кюфтетата!  bowuu Какво друго става за ядене от там? Simple Smile

Стъпката с месо и зеленчуци е супер! Рулото с пиле и гъби; пилешките крилца, пилето на грил, риба на скара, цацата.......различните им промоции. Може и да пропускам нещо, но общо взето е това. Simple Smile

# 193
  • 1st floor

Стъпката с месо и зеленчуци е супер! Рулото с пиле и гъби; пилешките крилца, пилето на грил, риба на скара, цацата.......различните им промоции. Може и да пропускам нещо, но общо взето е това. Simple Smile
Ще се пробват , едно по едно!  Simple Smile

# 194
  • София
От утре в "Кауфланд" ще има 7 кг прах за пране
Ariel Color или Ariel Mountain Spring на промоционална
цена 20,99лв. Старата цена на праха е 30,75лв.,
стига за 70 пранета.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт