Отговори
# 495
Само да вметна, че капсулите не трябва да се слагат в чекмеджето, а задължително в барабана преди да се сложи прането.
Аз слагам винаги капсулите в/у прането и пак си се разтварят,но ще опитам и по твоя начин, за да видя разликата.

# 496
Всичките производители препоръчват капсулите да се поставят в дъното на барабана преди да се сложат дрехите, въпреки че не виждам какво толкова ще се случи, ако се сложи отгоре. Може би за да се окаже в контакт с водата възможно най-скоро и да се разтвори по-бързо.

# 497
Всички таблетки се слагат в отделението за прах, капсули и течен - в барабана.

# 498
  • In transit
И аз се интересувам от кафето Лаваца в  Кауфланд, пробвали ли сте го? newsm78

и аз отдавна го заглеждам ( и в Карфур го има на 3.90лв), но съдейки по описанието в сайта ще се въздържа, струва ми се доста слабо. http://www.lavazza.it/it/a-casa/moka/gran-risparmio/suerte.html

# 499
  • София
Аз си купих от това кафе - нищо особено не е,
нито като аромат, нито като вкус. Не бих повторила.

# 500
  • Пловдив
Момичета ,а виждали сте напоследък намален пчелен мед ?
Май някъде мернах ,но не знам къде . newsm78

# 501
вчера взех от кауфланд прах 8 кг  Бонукс 2 в 1 за цветно за 13,99 имаше и за бяло на 13,99.
днес го изпробвах естествено. много съм доволна.страхотен аромат,аромата на омекотителя дори не се усеща.

# 502
  • Варна
Момичета ,а виждали сте напоследък намален пчелен мед ?
Май някъде мернах ,но не знам къде . newsm78
пчелен мед, по качествен и по-ефтин от на колхозния пазар, не съм виждала  Thinking в големите хипермаркети са много завишени цените и не знам защо, все си мисля, че меда не е истински  Naughty

# 503
  • 1st floor
... и не знам защо, все си мисля, че меда не е истински  Naughty
И аз така си мисля...и никога не съм купувала мен от супермаркетите...

# 504
Искам да купя фъстъчено масло, досега не сме опитвали такова вкъщи. Откъде мога да си купя хубаво на добра цена? Някъде бях чела, че е със сладък вкус, но искам да взема нещо изпробвано:) Благодаря Simple Smile   bouquet

# 505
  • Варна
И аз се интересувам от кафето Лаваца в  Кауфланд, пробвали ли сте го? newsm78

и аз отдавна го заглеждам ( и в Карфур го има на 3.90лв), но съдейки по описанието в сайта ще се въздържа, струва ми се доста слабо. http://www.lavazza.it/it/a-casa/moka/gran-risparmio/suerte.html

Имам чувството, че е Нова Бразилия. Подобно ми е мнението и за често пусканото на промоция Lavazza Rossa.

Да попитам, някой чувал ли е за добавени подсладители в захарта?
Брат ми редовно си вари ракия, и тази година купил от Кауфланд захар "Захира" и я прибавил към джибрите. Всичко направено като по учебник, но вместо очакваните около петнайсет литра изкарал само пет. Момчето от казана му обяснило, че напоследък често се случва заради добавени подсладители в захарта.
Бясна съм! Не ни стига, че почти всички безалкохолни напитки продавани в България са с аспартам, ами и сега и захарта.
Ще попитам и в темите за храните, но ще съм благодарна, ако някой знае нещо по въпроса и сподели!

# 506
Искам да купя фъстъчено масло, досега не сме опитвали такова вкъщи. Откъде мога да си купя хубаво на добра цена? Някъде бях чела, че е със сладък вкус, но искам да взема нещо изпробвано:) Благодаря Simple Smile   bouquet

В момента има намален в Била, за съжаление не знам дали е хубав, но цената му е доста подобна на този, който пускат в Лидл, когато има Американска седмица (а той със сигурност е какъвто трябва да бъде), по-скоро е солено-сладък - аз лично го уважавам най-вече в комбинация с течен шоколад, по филмите американците го ядат с желе ... ако не ти хареса, можеш да направиш някой сладкиш или сладки с него  Peace

Да кажа и аз, че мед от магазин не купувам, наистина в района на Колхозен има където се продава домашен, гледах онзи ден, че и в Продавалник има производители, със сигурност някои от тях ще са и от Варна ...

# 507
Moringa   bouquet Аз се надявах вкуса да е като на онези кръгли слепени бисквити с фъстъчено масло "Навона" мисля се казваха  Embarassed Ако е нещо друго да не взимам  Embarassed

# 508
  • Пловдив
... и не знам защо, все си мисля, че меда не е истински  Naughty
И аз така си мисля...и никога не съм купувала мен от супермаркетите...
Благодаря ви момичета !!!
Аз от там си купувам и съм доволна .На площада има такава практика да изнасят мед и там съм виждала буркани ,който и в маркетите се срещат .

# 509
  • Sofia

Да попитам, някой чувал ли е за добавени подсладители в захарта?
Имаше статии в пресата за масово развалена ракия тази година, заради захарта. Не помня подробности.

Общи условия

Активация на акаунт