Отговори
# 555
  • о`майна лунна нощ е
Много се чудя на двойната олекотена завивка от Билла с точки.АКо някой я има ,моля за отзив?Струва ли?
Едни познати си бяха купили преди време такава всесезонна,но от Метро и са много доволни.

Ние сме с олекотена завивка от Била, купена през есента на 2012 г. Т.е ще караме втора зима с нея и съм много доволна. Не се е степала, размъкнала ... Не знам обаче дали сегашните са от същия вид. Тогава цената й с точки беше малко над 20 лв., а размерът, който взехме 200/205 или 210 см.

# 556
А аз си взех от Била освен завивката и две възглавници с пружини.

# 557
  • Varna
благодаря ви

# 558
По-назад доста ги обсъждахме - използвай търсене в темата с помощта на бутона "отпечатай" и като ти се отвори темата в отделен прозорец  само като текст, можеш да търсиш в нея каквото искаш с търсачката на експлорера, който използваш (ctrl+F) и в случая думата "завивк" и ще видиш къде и какво сме писали  Peace

# 559
  • Sofia
Днес купих прах Персил от Кауфланд, случайно видях, бях влезнала за памперси, голяма опаковка, намалена на 50%. Персил експерт колор компакт, намалена от около 27лв на около 13. Набързо взех, че по принцип пера с Персил, но цените не помня, сега обаче взех да се чудя ако наистина има толкова голямо намаление на какво се дължи  newsm78 Да не е нещо с качеството?  newsm78
Годността проверих, наред си е.

# 560
Редовно го пускат, но не винаги явно го отбелязват във вестника.
Аз нищо нередовно не съм забелязала в качеството.

Ще споделиш ли за кой магазин точно става въпрос?

# 561
Мисля, че във всички Кауфланд важи намалението на Персил. Peace

# 562
  • Varna
Изчетох цялата тема .Обсъждали сте завивките на Билла,но отзиви има за тези от миналата промоция.
Някой купувал ли си е от сегашната промоция?

# 563
  • Варна
И мен ме интересуват  завивките и чаршафите от тази година в Била.
Има ли отзиви от тази година?

# 564
  • Sofia
Персилът е от Дружба 1.

# 565
Някой има ли Делимано чопър, дали е добър, в Кауфланд има с 50% намаление, но се чудя  Rolling Eyes

# 566
  • софия
Някъде дали има ОМО на промоция?

# 567
  На скоро обсъждахте какво ви дразни в някой вериги магазини, искам и аз да попитам за магазини Пени дали следното нещо им е практика по принцип, или се среща само в магазина, който аз посещавам: всеки път когато на другия ден започва акция (например от четвъртък или от понеделник), предишната вечер, може би след 7, стоките който са на акция от следващия ден вече са наредени и отбелязани с акция Thinking И някой от продуктите, от предишния каталог също стоят ... И тъй като аз предимно пазарувам в това време е много объркващо, може ли да вървя с двата каталога и да проверявам кое всъщност е на акция и кое е от утре  Naughty Това нареждане не трябва ли да се извършва след като затвори магазина за клиенти?  Stop

# 568
  • Mediterraneo
Някой има ли Делимано чопър, дали е добър, в Кауфланд има с 50% намаление, но се чудя  Rolling Eyes

И аз му се чудя много.

# 569
  • Варна
  На скоро обсъждахте какво ви дразни в някой вериги магазини, искам и аз да попитам за магазини Пени дали следното нещо им е практика по принцип, или се среща само в магазина, който аз посещавам: всеки път когато на другия ден започва акция (например от четвъртък или от понеделник), предишната вечер, може би след 7, стоките който са на акция от следващия ден вече са наредени и отбелязани с акция Thinking И някой от продуктите, от предишния каталог също стоят ... И тъй като аз предимно пазарувам в това време е много объркващо, може ли да вървя с двата каталога и да проверявам кое всъщност е на акция и кое е от утре  Naughty Това нареждане не трябва ли да се извършва след като затвори магазина за клиенти?  Stop
във всички вериги магазини пренареждат стоката за акция от предния ден, защото представи си, горкия персонал, работят под такъв стрес и напрежение, толкова тежък труд, остана да редят стока и през нощите  ooooh! просто цените се сменят на сутринта  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт