Отговори
# 540
  • софия
Моите наблюдения са от Т маркет, например те имат марка Оптима, водата например пише бутилирана от Горна баня и струва за 1,5 35 стотинки, наполовина от Горна баня newsm78.

# 541
  • In transit
Искаш да кажеш, че млякото е едно и също само надписа е различен така ли ?
Точно така-произведено за ЛИДЛ (със запазена марка)
И голяма разлика в цената ли? Rolling Eyes
нормално, винаги се плаща по скъпо за търговската марка.

Лидл, Била, Карфур имат собствени марки продукти, които се произвеждат от един или друг голям производител, но не пишат техните имена, защото може да ги сменят, ако започнат да вдигат цената..така, че там въпроса с качеството е малко спорен винаги, но пък има и доста добри попадения. Например миналата седмица имаше зехтин с марка Карфур за 9.90, който си беше Монини, но произведен за Карфур. На млечните може единствено да се разбере по кода -държавата на производство. Всъщност може и производителя, но е по трудно. Ето този номер гледайте, той показва държавата производител и кода на производителя. Но трябва да има някакъв регистър на производителите по тези кодове, за да знаем със сигурност кой е. Същите такива обозначителни щемпели има на месните продукти и на рибата мисля.  Peace

# 542
Здравейте, да има между вас някой, който да си е закупил албума на Пенни и да има стикери за размяна? Ще се радвам ако разменяме, че не виждам желаещи да разменят по интернет. За албумите на Билла много бързо се справихме, за около седмица, но за този албум ще видим голям зор, магазина се намира на 15 километра от нас и не пазаруваме от там. Благодаря!

# 543
  • София
Има регистър на млекопреработвателите
Излиза  на няколко сайта,например
http://babh.government.bg/uploads/File/Registri/Hrani_jivotinski … ntracommunity.pdf
Вътре във файла може да се търси номера, например BG 2212001 е Данон.

jennifer2006
За стикерите на Пени - събирам и търся за размяна, ще ти пиша.

# 544
  • София
В този списък номера на млякото 2212022 в Била излиза, че производителя е  “CODAP” EOOD или марката MyDay .
Благодаря, milka22 !

# 545
  • In transit
milka22 и аз благодаря, че допълни информацията ми   bouquet

# 546
Стикери на Пени може да размените в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=740187.new#new

# 547
Някой пита за пиле Дюн, Дан или Дон (забравих точното име) , видях го в Била днес и беше 6,99лв/кг ... А за фъстъченото масло, само един вид има, този, който беше на промоция, така като го погледнах ... разликата е, че изглежда като течен шоколад консистенцията му (то си и пише, че е лесен за мазане) и е в пластмасово бурканче, а лидълския, който съм яла беше в стъклено и със сигурност не беше лесно за намазване, много гъсто ...

# 548
# 549
  • 1st floor
Някой пита за пиле Дюн, Дан или Дон (забравих точното име)...
Дюк?  Laughing

# 550
Кравето масло на промоция в Пени хубаво ли е?
Магазина ми е далечко -а си харесах някои неща и сметаната на ,99 .Има ли смисъл да ходя? newsm78 Това нес кафе също ми е интересно.Взех си преди от Лидл  Голд на ГрандАрома и хич не ми хареса.

# 551
Някой пита за пиле Дюн, Дан или Дон (забравих точното име)...
Дюк?  Laughing

Сигурно  Crazy Joy

# 552
  • Mediterraneo

На нас ни харесва, вземала съм и друг път, но не знам днес ще успея ли да се дотътря до магазина  Confused

# 553

На нас ни харесва, вземала съм и друг път, но не знам днес ще успея ли да се дотътря до магазина  Confused
Аз смятам даида -ама ми е на другия край на града -доста ходене е - най малко 6-7км.Кажи речи ми е в друг континент. Grinning Иаз си се чудя на акъла как ще се дигна за едно масло -ще натоваря поне 3-4.

# 554
  • Varna
Много се чудя на двойната олекотена завивка от Билла с точки.АКо някой я има ,моля за отзив?Струва ли?
Едни познати си бяха купили преди време такава всесезонна,но от Метро и са много доволни.

Общи условия

Активация на акаунт