Отговори
# 525
  • София
Никъде не намирам кой е производителя на прясно мляко "Била". Някой да е срещал някъде инфо.

На опаковката абсолютно нищо ли не пише?

"Краве мляко от селектирани български ферми" - имената на фермите не знам ...

Освен това, което е написала Moringa пише и
 "Произведено в България за:
Дистрибутор:Била България ЕООД София....."

Аз си купих 3%, още не съм го отворила, но ми е интересно кой го произвежда. По принцип собствените марки се произвеждат от известни фирми, но винаги си пише, пък тук не. Интересното е, че се загледах и по други продукти с марка "Била" и на никой не пишеше кой е производителя. На спагетите и зехтина например пишеше "Произведено в Италия за Била"

# 526
Никъде не намирам кой е производителя на прясно мляко "Била". Някой да е срещал някъде инфо.

Освен това, което е написала Moringa пише и
 "Произведено в България за:
Дистрибутор:Била България ЕООД София....."

Аз си купих 3%, още не съм го отворила, но ми е интересно кой го произвежда. По принцип собствените марки се произвеждат от известни фирми, но винаги си пише, пък тук не. Интересното е, че се загледах и по други продукти с марка "Била" и на никой не пишеше кой е производителя. На спагетите и зехтина например пишеше "Произведено в Италия за Била"

не винаги е така. Дори обратното, най-известните и големите фирми не правят собствени марки на вериги

# 527
Не е съвсем винаги. На млякото в Лидл, примерно, също не пише кой го произвежда.

# 528
Ето я и брошурата на Практикер, ако на някой му трябва.

# 529
  • София
Не е съвсем винаги. На млякото в Лидл, примерно, също не пише кой го произвежда.
Ами може..Но до сега не ми се е случвало да погледна етикета и да няма производител. А това дали е редно? newsm78

# 530

+1 точно това влизах да напиша и аз, пише точно същото "произведено в Румъния (например) за Лидл България", според мен, самият факт, че е произведено за тази марка, говори, че те си поемат и гарантират отговорността за качеството ... и при евентуални проблеми, всеки клиент ще се обърне директно към управата на Била, а не към Бай Петкан, чиято крава е дала млякото ...

# 531
  • Sunshine state
Аз пък съм попадала на много продукти на собствени марки,произведени точно от големи производители и по-рядко на такива,които не съм чувала. Понякога се изхитряват да напишат само "Произведено за Билла България" и да пропуснат "От.."  Wink

# 532
  • In transit

не, питам защото не ми се е случвало да попадам на продукт без производител или най-малкото вносител  newsm78....утре ще ходя в Билата и ще го погледна това мляко стана ми интересно и без това мислех да го пробвам.

най-големите производители са верея и мегле, според мен е на мегле, на вереята е малко по постно.

# 533
  • София

не, питам защото не ми се е случвало да попадам на продукт без производител или най-малкото вносител  newsm78....утре ще ходя в Билата и ще го погледна това мляко стана ми интересно и без това мислех да го пробвам.

най-големите производители са верея и мегле, според мен е на мегле, на вереята е малко по постно.
+1
За Лидл-ското мляко (т.нар."Pilos") знам, че е Мегле (баща ми работи в цех за опаковки).
Възможно е и това в Била да е на същата марка.

# 534
  • Пловдив
Искаш да кажеш, че млякото е едно и също само надписа е различен така ли ?

# 535
  • София
Точно така-произведено за ЛИДЛ (със запазена марка)

# 536
# 537
Точно така-произведено за ЛИДЛ (със запазена марка)
И голяма разлика в цената ли? Rolling Eyes

# 538
  • на последния етаж
Дори обратното, най-известните и големите фирми не правят собствени марки на вериги
Напротив.

# 539
 hahaha
според мен, самият факт, че е произведено за тази марка, говори, че те си поемат и гарантират отговорността за качеството ... и при евентуални проблеми, всеки клиент ще се обърне директно към управата на Била, а не към Бай Петкан, чиято крава е дала млякото ...
Joy Мерси, че ме разсмя

Общи условия

Активация на акаунт