Отговори
# 570
Някой има ли Делимано чопър, дали е добър, в Кауфланд има с 50% намаление, но се чудя  Rolling Eyes

И аз му се чудя много.
Една приятелка си го взе, казва, че е доволна и го ползва всеки ден. Единствения минус, че събирал малко (май 360мл)

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 09:45 от Бенджолина

# 571
  • Sunshine state
И в Кауфланд нареждат стоките на акция от предния ден,но е разбираемо-магазините работят до късно и едва ли някой ще седи цяла нощ да подрежда регали. На мен не ми пречи-има си цени,гледам или ако се усъмня,проверявам на баркод-четците из магазина.

# 572
  • Варна
  ... всеки път когато на другия ден започва акция (например от четвъртък или от понеделник), предишната вечер, може би след 7, стоките който са на акция от следващия ден вече са наредени и отбелязани с акция Thinking И някой от продуктите, от предишния каталог също стоят ...
във всички вериги магазини пренареждат стоката за акция от предния ден, защото представи си, горкия персонал, работят под такъв стрес и напрежение, толкова тежък труд, остана да редят стока и през нощите  ooooh! просто цените се сменят на сутринта  Simple Smile

Свикнах им вече, пък и не слагат цени предната вечер, а само етикет Акция.

Преди по-често пазарувахме в Пени, сега все по-рядко...

# 573
И в Била ги нареждат предния ден, но понеже не им слагат цени, аз съвсем скоро се усетих, че това са новите промо стоки - по принцип това трябва да се прави към края на работния преден ден, защото следващия, когато е промоцията, трябва да започне от отварянето на магазина с новите цени, но не и да слагат цените още докато ги нареждат  Peace

За Пени, по-добре им обърнете внимание на управителите, да не слагат цени, които реално не отговарят за деня, пък било то и в неговия край, защото това е абсолютно нарушение на правата на потребителите  Naughty Цените се слагат супер набързо на другия ден още с отварянето му, отнема много малко време ...

# 574
Аз точно това имах предвид - не само ги нареждат, но и слагат намалените цени. Разбирам, че не им се стои по нощите, но съм ходила повече от 3 часа преди да затворят и вече е наредено и с новите цени  Whistling

# 575
Не е нормално, макар да не е нормално да стоят и без цени - най-правилно е да си ги подготвят и  разместят, да им сложат цените, валидни за деня и както казах на другия ден бързо, бързо да ги сменят и без това в магазините персоналът отива по-рано от часът за отваряне за клиенти  Peace (говоря от опит, не си измислям  Wink )

# 576
В БГ избягват заплащането на нощен труд, според мен.

Магазинът трябва да се почиства основно, подрежда, преподрежда, зарежда и прочие през нощта. Но не от тези които са били там през деня...

Но това няма да започне да се случва докато минава номера както е сега. Бутат се клиенти, служители, чистачи...

# 577
  На скоро обсъждахте какво ви дразни в някой вериги магазини, искам и аз да попитам за магазини Пени дали следното нещо им е практика по принцип, или се среща само в магазина, който аз посещавам: всеки път когато на другия ден започва акция (например от четвъртък или от понеделник), предишната вечер, може би след 7, стоките който са на акция от следващия ден вече са наредени и отбелязани с акция Thinking И някой от продуктите, от предишния каталог също стоят ... И тъй като аз предимно пазарувам в това време е много объркващо, може ли да вървя с двата каталога и да проверявам кое всъщност е на акция и кое е от утре  Naughty Това нареждане не трябва ли да се извършва след като затвори магазина за клиенти?  Stop
Вчера ходих за немското масло и сварих само 2 пакета -попитах свършило -а промоцията е и днес .Каза ,че няма да има -това беше към 11-12ч

# 578
  • Варна

Вчера ходих за немското масло и сварих само 2 пакета -попитах свършило -а промоцията е и днес .Каза ,че няма да има -това беше към 11-12ч

Кое те учудва? Промоционалните стоки са до изчерпване на количествата. Мисля, че даже на брошурите го пишат.

# 579
  • Варна
А аз си взех от Била освен завивката и две възглавници с пружини.
С пружини?!

# 580
  • Sunshine state
С пружини?!
hahaha hahaha hahaha
Лягаш и главата ти отскача.  Crazy

# 581
С пружини?!
hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy

# 582
С пружини?!
hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy
Нее, това е сутрин като не можеш да станеш пускаш пружината и скачаш от леглото Party

# 583
  • 1st floor
С пружини?!
hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy
Нее, това е сутрин като не можеш да станеш пускаш пружината и скачаш от леглото Party
Уф, трябва да е много стегната и здрава пружина! Mr. Green

Сега сериозно - какви са тия възглавници с пружини, за първи път чувам... Thinking

# 584
Момичета, в града ни предстои отваряне на Лидл. В първият ден има ли някакви промоции,да знам дали да ходя? Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт