Хората, които нямат приятели

• 30 285
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
  • n/a
Нямам приятели. Никакви.
Не усещам необходимостта да имам.

# 121
Нямам кръг от жени, с които да кудкудякаме. Нито пък
много "социални контакти".

Но винаги мога да намеря поне пет човека, с които да скрием
мъртвото тяло, ако се наложи. Както и аз за някои хора бих станала
съучастник. Ако това не е приятелство, не знам кое е...
Ами същото е и при мен .
Имам над 400 "приятели " във Фейсбук ,ако това пък е някакъв критерий . Само 10 ми виждат най-важните неща,а те са ми и семейството .
Асоциална личност съм като настройка ,мизантроп понякога ,но и много открита ако съм сред хора. Обичам повърхностните контакти най вече.

# 122
  • В един копнеж!
Понякога ми става страшно като стигна до извода, че съм си самодостатъчна. Понякога! Нямам приятели.

# 123
Интересно ми от мъжка гледна точка дали са разтоварващи техните приятели? Защото повечето мъжки компании, които познавам все говорят за политика като се видят, а това е натоварваща, направо неприятна тема според мен.
Мъжете сигурно смятат за натоварващи и двучасовите обсъждания на дрехи и гримове, ама нас ни разведряват, нали? Що тях да не ги разведрява обсъждането на политиката и да си псуват на воля тея дето се па ненаядоха.   Laughing
Ми моят не обсъжда политика, даже изобщо не се интересува от нея, нито пък от коли. Но пък обсъжда жени. Не пред мен разбира се. Twisted Evil Него политиката го натоварва повече и от мен. Мен ме натоварва, но като че ли си падам мазохистка, та се бутам да я обсъждам. Joy

# 124
Е,хората не са добри и с чисти намерения! Жалко!
Колекционирам макър ,че нямам много в колекцията хора от който не очакваш зло/в сякакъв смисъл/
Ще  е приятно безкористно и непринудено да прекарваш времето с някой такъв,а децата да се забавляват.
Малко му трябва на човек!

Де да можеше да си побъбрим на живо.Вълнуваща тема!

Последна редакция: пт, 16 авг 2013, 01:26 от bellaa

# 125
  • sofia
Мразя празните приказки...За това и нямам "приятели за кафе" и "приятели за маса".
За щастие, мъжът с който живея е същият, като мен. Чувствам го достатъчно близък, за да си споделям, каквото ме вълнува. Общуването с много хора на живо ме натоварва. Когато усетя, че отсрещната страна ми простее и нямаме нищо общо, не намирам вътрешна мотивация да осъществявам контакт...
Имам може би 2-3 по-близки същества, с които се познаваме от деца, и които допускам до себе си. Това не значи, че бих могла да се виждам с тях ежедневно...О не, това твърде много би ме натоварило... Laughing
Във Фейсбук имам доста приятели. Обичам да зяпам там, но то не е същото. Не съм длъжна да им отделям от времето си.

# 126
  • Tам през Атлантическия океан
Нямам приятели. Никакви.
Не усещам необходимостта да имам.

Покрива се с мойто мнение  Wink

имам познати  Wink понякога  проблясък на приятел .. за кратко  Sunglasses

Кришка Peace

# 127
Да, със самотата се свиква, че дори се намират предимства в нея.

# 128
Да, със самотата се свиква, че дори се намират предимства в нея.
А трябва ли?

Едно време се чудехме как американците ходели на гости само с покана, купували всичко под бройка, никога в повече и тем подобни. Но и ние станахме като тях.

# 129
Не, не трябва. Човекът е социално същество и контактите с околните носят много.
Но ако трябва да съм честна - и аз напоследък страдам от липса на истински хора около себе си.

# 130
  • n/a
Самотата няма много общо с ходенето на гости.

Не, не трябва да се свиква. Понякога просто си
си такъв - предпочиташ я.

# 131
Ходенето на гости все пак предполага наличието на познати с общи теми. Това си е контакт де.
Аз реагирам напостове в стил - не ми трябва никого, натоварват ме контактите, самодостатъчна съм си.

# 132
Има връзка с ходенето на гости. Има хора, които с години не правят нищо друго, освен да ходят на работа. И единствените контакти са им с колегите в работна обстановка и в къщи с домашните. И твърдят, че им е достатъчно.

# 133
Има връзка с ходенето на гости. Има хора, които с години не правят нищо друго, освен да ходят на работа. И единствените контакти са им с колегите в работна обстановка и в къщи с домашните. И твърдят, че им е достатъчно.

Да, затова казвам, че се свиква.

# 134
 Хората които нямат приятели... жалко за тях.

Общи условия

Активация на акаунт