Отговори
# 660
БЛАГОДАРНОСТИ ЗА 47 ЕПИЗОД И БЛАГОДАРЯ ЗА ТРУДА ВИ И ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ТРУДА.
И така обсъждали сте много неща но дано партньора на Хазал е някой готин и дано римейка на ОК да не е баш като оригинала.

# 661
  • Още у мъглата ...
Екстри Grinning кой каквото му душа иска  Mr. Green
Joy Joy Joy Екстри Laughing Joy Joy

# 662
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И Деймънчо да сложат до нея па нема го аресате ooooh!

Ъхъ!  smile3521 Сал Ча си знаем, сал Ча си баем.
 Joy Joy Joy
е как бе,тя Деймънчо има да го премята какъв е хърбав  Joy
има много актьори с който ще я харесам  Mr. Green Профи не ма трепи ама това Й ми е много объркано и незнам дали го изписвам правилно  Joy

Айде още една къде ми наднича в гащите!  hahaha
Ами, сама си погледнала, сама се оправяй!  Mr. Green

И сакън! За сериала на Ча никакви лоши прогнози, че ще ви бия през клавиатурите! Къде са му жените да го защитават? Naughty

# 663
Цитат
Ем, в АФК-то тримца бяха обсебени от нея, сега само двамца ... поне за сега де  
А като спрат Каунтито и ще пратят Чачко да стане трети при Хазал    

Как ми хареса последното,  smile3534, ашколсун,  smile3501 с твоите екстрасенски способнОсти, дай боже  Laughing, ще разбият TV пазала  Hug

# 664
Гале,еми то се разбра кои ще са в мъжките роли,тъй че не казвай дано  Mr. Green

Джейн
,ох какъв подпис  Heart Eyes  Grinning

# 665
  • Още у мъглата ...
До сега Хазалчето все вадеше късмет с партньорите си- Киво, Чаги.. а сега?!  ooooh! Не й завиждам. Mr. Green
Габи, не говори за спиране на сериала на Чаги, че ако това стане ще го пратят не при Хазалчето, ами от там от където е дошъл.  Mr. Green Втори провален проект за него ще е краят.

Рая  Hug
Няма да го спират, ще свърши по-рано просто  Peace Heart Eyes  Laughing

# 666
Стига с тез провали дано е успешен проекта....
Аз съм малко назад и не съм видала актьорският състав за това казвам дано партньора на Хазал е готин.

# 667
  • Още у мъглата ...
Цитат
Ем, в АФК-то тримца бяха обсебени от нея, сега само двамца ... поне за сега де  
А като спрат Каунтито и ще пратят Чачко да стане трети при Хазал    

Как ми хареса последното,  smile3534, ашколсун,  smile3501 с твоите екстрасенски способнОсти, дай боже  Laughing, ще разбият TV пазала  Hug

Джейн  Hug
Не бе, нища да се прецаква Чачи Heart Eyes, ама сериалът му ще свърши по-рано и ще го пратят малко при Хазалка, за да не си липсват  Laughing

# 668
Екстри,недей така  Laughing Ще е успешен сериала на Ча и ще се хареса на аудиторията.Обаче си мисля,че по-добре би било ако не са copy-paste от американската версия,биха загубили,ако копират всичко.  Peace

Това може би до новата визия на Ча е новата визия на Серенай.Само дано ни спестяват това червено червило.  Praynig

# 669
Профче ми интересно ни е да ти видим гащите какво толко  Joy
Гале много са й Убави всичките дето ще играе с тях,ум да ти зайде кат ги видиш  ooooh!

# 670
  • Още у мъглата ...
Много е готина тук  Grinning Heart Eyes

# 671
  • Още у мъглата ...
Профче ми интересно ни е да ти видим гащите какво толко  Joy
Гале много са й Убави всичките дето ще играе с тях,ум да ти зайде кат ги видиш  ooooh!

Е, зайде ми  Joy Joy Joy

# 672
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Скрит текст:
До сега Хазалчето все вадеше късмет с партньорите си- Киво, Чаги.. а сега?!  ooooh! Не й завиждам. Mr. Green
Габи, не говори за спиране на сериала на Чаги, че ако това стане ще го пратят не при Хазалчето, ами от там от където е дошъл.  Mr. Green Втори провален проект за него ще е краят.

Рая  Hug

Няма да го спират, ще свърши по-рано просто  Peace Heart Eyes  Laughing

Недей така, Габи! Причиняваш ми сърцетуп предизвикан от отрицателни емоции. Дай да обединим колективната си положителна диспансерска енергия и да я насочим към Ча, белким сериалът му има приличен успех. Все пак самият ОС в първия си сезон беше доста добър. Поне аз го следях с интерес. После вече го разводниха и го зарязах.

# 673
И аз мисля, че сериалът на Ча ще има успех. Феновете чакат с нетърпение да го гледат. Веднага след като се разбра, че сериалът ще се казва "Medcezir" направиха тренд и той се изкачи до първо място в туитър.

# 674
  • Още у мъглата ...
Екстри,недей така  Laughing Ще е успешен сериала на Ча и ще се хареса на аудиторията.Обаче си мисля,че по-добре би било ако не са copy-paste от американската версия,биха загубили,ако копират всичко.  Peace

Това може би до новата визия на Ча е новата визия на Серенай.Само дано ни спестяват това червено червило.  Praynig
Скрит текст:

Няма бе, не му мисля лошото на Ча, да не съм луда, ... опс ... нещо съ обърках, абе луда съм, ама си искам Чачи да е ок Laughing
Ще си е докрай, но ще е по-кратък от Хазалиния Mr. Green

Ух, пак се накривих на едната страна от снимката по-горе  Mr. Green Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт