Отговори
# 645
  • Русе
Момичета, едно голямо благодаря и от мен!   bouquet   bouquet   bouquet

# 646
  • Още у мъглата ...
Тозичкия по ми уйдисва  Simple Smile

Нъл ша ги върти двамца на любов  Laughing

Верче  Hug Тя Ренка ти е отговорила за онзи, а и този е в играта  Mr. Green

Ренка  Hug

# 647
Габче с този ли ще играе newsm78  Sick
С този Peaceапа Ча е много прав на ейни Mr. Green

и двамата са един дол дренки  Joy

# 648
И Деймънчо да сложат до нея па нема го аресате ooooh!

# 649
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Ъхъ!  smile3521 Сал Ча си знаем, сал Ча си баем.
 Joy Joy Joy

# 650

Ренка  Hug
мале те станаха тройка спатия кой от кой по гюзел е  Joy приседна ми яденето  ooooh!

# 651
  • Още у мъглата ...
С този, да.
Според статия, дето Жанито я метна, квото разбрах с Гуги, с този ще са севгилита, ама после ще се появи другия грозник и героинята на Хазалчето ще се влюби в него. Така щяла да е между два ашкъма. Поне единият да го бяха избрали готян, ама не извадихме късмет  ooooh!! Хазалчето и тя де! Представяте ли цял сериал да трябва да се гледате влюбено с тия двамата, и целувки, и ... Не е за разправяне! Mr. Green

Шефче, ти никога никого не натупваш! Просто въвеждаш ред в диспансера, нали си шеф! Joy

Профи  Hug
Вярно, голяма мъка ще е да се гледат и двата сериала с тез партньори, пфууу  Whistling
Като пускат разни колажи със Серенайката, а сега и с тез на Хазал, направо ми се изкривява окото от страната на йени партньорите им  Mr. Green

# 652

Ъхъ!  smile3521 Сал Ча си знаем, сал Ча си баем.
 Joy Joy Joy
е как бе,тя Деймънчо има да го премята какъв е хърбав  Joy
има много актьори с който ще я харесам  Mr. Green Профи не ма трепи ама това Й ми е много объркано и незнам дали го изписвам правилно  Joy

# 653

Ренка  Hug
мале те станаха тройка спатия кой от кой по гюзел е  Joy приседна ми яденето  ooooh!
hahaha hahaha hahaha

# 654
Втория по-ми харесва.  Simple Smile Ама Хазал още си мълчи,да вземе вече да каже да или не на проекта.Дано щом мълчи и не отрича нещата да се случат.

Тъкмо пийвам това и вас да почерпя,който желае Simple Smile

Скрит текст:

# 655
  • Още у мъглата ...
Тозичкия по ми уйдисва  Simple Smile
Скрит текст:

Нъл ша ги върти двамца на любов  Laughing

Верче  Hug Тя Ренка ти е отговорила за онзи, а и този е в играта  Mr. Green

Ренка  Hug

Ем, в АФК-то тримца бяха обсебени от нея, сега само двамца ... поне за сега де  Joy Joy
А като спрат Каунтито (ко беши там "Прилив и отлив") и ще пратят Чачко да стане трети при Хазал  Peace Joy  Joy

# 656
  • Още у мъглата ...
Втория по-ми харесва.  Simple Smile Ама Хазал още си мълчи,да вземе вече да каже да или не на проекта.Дано щом мълчи и не отрича нещата да се случат.

Тъкмо пийвам това и вас да почерпя,който желае Simple Smile

Скрит текст:

Романтиче  Hug Само от пийването ли ни черпиш  newsm78

# 657
Екстри Grinning кой каквото му душа иска  Mr. Green

# 658
До сега Хазалчето все вадеше късмет с партньорите си- Киво, Чаги.. а сега?!  ooooh! Не й завиждам. Mr. Green
Габи, не говори за спиране на сериала на Чаги, че ако това стане ще го пратят не при Хазалчето, ами от там от където е дошъл.  Mr. Green Втори провален проект за него ще е краят.

# 659
Тозичкия по ми уйдисва  Simple Smile
Скрит текст:

Нъл ша ги върти двамца на любов  Laughing

Верче  Hug Тя Ренка ти е отговорила за онзи, а и този е в играта  Mr. Green

Ренка  Hug

Ем, в АФК-то тримца бяха обсебени от нея, сега само двамца ... поне за сега де  Joy Joy
А като спрат Каунтито (ко беши там "Прилив и отлив") и ще пратят Чачко да стане трети при Хазал  Peace Joy  Joy
пу пу пепел ти клавиатурата е защо да го спират..аз неискам нека има много сериали за гледане и да мога да си оплювам Серенайката...на ум естествено и то на патагонски  Joy

а те па като го сложат и него хептем ще омажат работата  ooooh! пък и Бу да го метнат там така и така всичките са топ секссимволи  Joy

Общи условия

Активация на акаунт