Отговори
# 450
  • Още у мъглата ...
И за производителките на 47 еп. още едно чок татлъ шекер подаръче  newsm68

# 451
  • София !
А сега, здравейте!  Hug Hug Hug

Ей го и ....  Grinning

Превод - Ирка /съпругата на Ча  Mr. Green/ и Дениии,    субтитри - Ivva /истинската любов на Ча  Mr. Green Mr. Green/

Представете си как беше преведен този епизод.......
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Благодаря ви, момичета!    bouquet  bouquet  bouquetБлагодаря и на Габи за помощта!  bouquet

newsm20
От мен едно голямо БЛАГОДАРЯ за труда момичета
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 452
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ирка, Дени, Иве, златни сте!
Голямо благодаря за 47 еп.!

Щом ще е татлъ - татлъ да е:
Скрит текст:

Слънчице, честита ти книжка! Безаварийно да ти е! Пази другите, пази себе си и бог да те пази! Hug

Аз отивам на първия рожден ден на Корай. Wink

# 453
Здравейте, момичета.  Hug Как сте?
Едвам ви догоних..   animal037 Но пък прочетох всичко. Гледам много сте забавлявали с Диксито, много ми беше смешно как доста от вас не я разпознаха. Joy Чак се чудех да не би да се шегувате.  Laughing  (мислех да използвам думата бъзикам се, но като разбрах какво всъщност означава..  smile3505 Joy)
Скрит текст:
бъзикам: От турски "бъзикам" - бъркам в дупето на някой.  rotfImao

Охх, партньорът на Хазалчето никак не ми харесва..  Sad Наистина успяха да ме изненадат, но за жалост изненадата никак не е хубава.  Rolling Eyes Дано все пак има успех момичето, но на мен нещо актьорския състав не ми допада и мисля, че няма да го гледам. Видях две познати лица- онази черничката от КВФ, много е сладка. Heart Eyes и другата пак участваше в КВФ, героинята й се казваше Леман.

На мен Чаги на новата снимка учудващо ми харесва. Laughing Heart Eyes Прическата му е като гнездо, но пък е по-добре в сравнение с предишните му умопомрачителни снимки.  Mr. Green

Ирка, Дени, Иве, страхотни сте.  newsm51 Благодаря ви за епизода.  Hug

Разбрах, че и нашите хора са в списъка на най-влиятелните личности. Това е голямо постижение, браво.

# 454
Вай дааааааааааа джанъм newsm51  smile3525 newsm51  smile3525 newsm51

за 47 епизод  bouquet  bouquet  bouquet

Петровче HugНаде Hugчок татлъ нещица сте постнали Wink Wink WinkГабче HugБънни HugПрофче HugРени HugДани HugИлде HugВани HugБибони HugСкакалинка HugРая Hugдано не пропускам някой,ама ако да ето и за тях Hug Hug Hug Hug Hug

# 455

Петровче HugНаде Hugчок татлъ нещица сте постнали Wink Wink Wink

Тез татлъ са само за мен, Ирка и Дени!   Naughty Mr. Green Mr. Green

love001  love001

# 456
Иксиджим Hugади джанъм,пускай и ти BlushчИ да го дръпна от тук Blushщото в понеделник си заминаваме и с тая флашка от Сливен билмийорум кЪк шЪ сЪ дъпра епизодчитУ  Blushади къз имай малко милост към менИ Heart Eyesлютвен бе,лютвен........................шимде дЪ сЪ върна малко да ви почета,чИ са ми разписали билетя за половин час Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 457

Петровче HugНаде Hugчок татлъ нещица сте постнали Wink Wink Wink

Тез татлъ са само за мен, Ирка и Дени!   Naughty Mr. Green Mr. Green

love001  love001

тЪй,тЪй джанъм,тЪй яяяяяяяяяяяя

# 458
.......  още едно чок татлъ шекер подаръче  newsm68

Пък туй само за мен!!
  Naughty smile3508 Mr. Green

# 459
(мислех да използвам думата бъзикам се, но като разбрах какво всъщност означава..  smile3505 Joy)
Скрит текст:
бъзикам: От турски "бъзикам" - бъркам в дупето на някой.  rotfImao
Hug hahaha hahaha hahahaа аз съм го използвала Mr. Green

Петлова Hug Heart Eyes  bouquet

# 460
.......  още едно чок татлъ шекер подаръче  newsm68

Пък туй само за мен!!
  Naughty smile3508 Mr. Green

сус бе сус WinkкЪк тъй шЪй само за теб Blushтук нали си го делкаме по малко за всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 461
Ирка,  Hug Дени,  Hug Ива  Hug и Габи  Hug,
Приятно ни изненадахте в събота.   bouquet

И от мен едно голяяямо БЛАГОДАРЯ.  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

И за да не пропусна някой от диспансеризираните, привет на всички.  Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51
Хубава съботна вечер от мен Рали. wavey

# 462
ади Stop Stop Stopгитме Stop Stop Stop

# 463
  • У Диспансера ...♥♥♥
Жани Hug много си нахална бе джанъм,мен пита ли ме някой 2 епизода ще пуснат,и аз не мога да изтегля никой от тях  Mr. Green И аз им казах да изчакат,и да имат милост у нас си да го изтегля аламинутно,ееее няма ,колко време ги израждате тия епизоди,и баш ся и двата ги нацелихте,как ги изчислихте направо мъ изумявате  Mr. Green Ще ви го връщам кат се прибера да знайте  Crossing Arms Mr. Green

# 464
  • В света на мечтите... ❤
Ooo,Жани джанъм  Hug  Hug  Hug Хвана ли тен вече  Party

Общи условия

Активация на акаунт