Заедно с Джансел Елчин, минали и настоящи проекти - тема 21

• 39 111
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Shatzi   много хубава новина си донесла

Веднага открих и снимката на Джансел и я слагам моментално   newsm44 newsm44 newsm44

İngiltere’ye göre en etkili Türkler 1 Ağustos 2013

Cansel Elçin

Яд ме е, че не е от най-хубавите му снимки  Sick с тези мустаци не прилича на себе си  #Cussing out

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 11:34 от dai4e

# 46
Тази новина ме развълнува и ще сложа едно късичко клипче от СЛ с прекрасната актьорска игра Джансел и Берен като Ахмет и Ясемин  thumbsup в което Ахмет обяснява на Ясемин грешката, която са допуснали в първите дни след сватбата си с дъщеричката си Руя, която за щастие невредима е отново при тях, но ... още не им е простила ...   ooooh! newsm78

# 47
  • София
Шок беше за Руя, че двамата спят в една стая, че и в едно легло.  Laughing Съвсем по друг начин седяха "семейните" Winkотношение по времето на  баба Неджет   Hug

# 48
Шок беше за Руя, че двамата спят в една стая, че и в едно легло.  Laughing Съвсем по друг начин седяха "семейните" Winkотношение по времето на  баба Неджет   Hug
Shatzi   Wink е, поне Ахмет и цялата рода се увериха, че брака на Неждет и Ясемин наистина е бил само "на хартия"  hahaha hahaha hahaha

Много ми харесва този колаж  Peace Heart Eyes Laughing

# 49
  • София

Най-влиятелните турци според хората във Великобритания.

Проучване ,направено от международния колеж„Waldenburg” във Великобритания подрежда най-влиятелните фигури в различни области през 2013 год. Сред тях на първите места се нареждат и някои турски актьори - Джансел Елчин,Берен Саат,Хазал Кая и Чаатай Улсой.
Проучването е доста авторитетно и в него участват политици, актьори,учени,писатели и други важни обществени личности.

Други световноизвестни личности,попаднали в същата класацията- Никол Кидман,Пенелопе Круз,Шакира,Куентин Тарантино,Тайра Банкс,бащата на фейсбук Марк Зукърбърг ,та дори и Реджеп Ердоган.

Превода е на * Дъга    bouquet от темата на Берен.

# 50

Най-влиятелните турци според хората във Великобритания.

Проучване ,направено от международния колеж„Waldenburg” във Великобритания подрежда най-влиятелните фигури в различни области през 2013 год. Сред тях на първите места се нареждат и някои турски актьори - Джансел Елчин,Берен Саат,Хазал Кая и Чаатай Улсой.
Проучването е доста авторитетно и в него участват политици, актьори,учени,писатели и други
 важни обществени личности.

Други световноизвестни личности,попаднали в същата класацията- Никол Кидман,Пенелопе Круз,Шакира,Куентин Тарантино,Тайра Банкс,бащата на фейсбук Марк Зукърбърг ,та дори и Реджеп Ердоган.

Превода е на * Дъга    bouquet от темата на Берен.

Ме воодушевии нформацијата...посебно ми е драго за Джансел а секако и за Берен.

# 51
Shatzi, Pasi
Като продължение на същата информация и от арабския фейс за Джансел  
كــــــل عــــشــاق Cansel Elçin
Харесвам страницата · преди 26 минути

الاكثر تاثيرا لعام 2013 من قبل الأتراك في المملكة المتحدة
اعدت المؤسسات التعليمية الرائدة في بريطانيا من قبل الكلية الدولية و رئيس مجلس waldenburg قائمة لاكثر الشخصيات تأثيرا , مؤلفة من الممثلين و السياسيين الاتراك و الجهات الفاعلة و نشطاء حقوق الانسان و العلماء و الكتاب , قد تم اختيار من الناس الاكثر تاثيرا عن فئة الممثلين "جانسل الشين و بيرين سات , شتاي اولسوي و هزال كايا"

Скрит текст:
С превод на  google на арабския текст :
Най-влиятелните за 2013 г. от турците в Обединеното кралство
Получава водещите образователни институции във Великобритания от Международния колеж и председател на Управителния съвет Waldenburg списък на най-влиятелните, съставен от представители и турските политици и актьори и правозащитници, учени, писатели, е избран от народа най-влиятелните за категорията на представителите на "Джансел Елчин,Берен Саат,Хазал Кая и Чаатай Улсой"

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 22:22 от dai4e

# 52
  • София
Дайче   Hug
Гугъл този път е изтрепал рибата  hahaha hahaha hahaha
"Jansl Shin и Перин Sat, Stei Allsoa и губите Kaya "

# 53
Дайче  Hug
Гугъл този път е изтрепал рибата  hahaha hahaha hahaha
"Jansl Shin и Перин Sat, Stei Allsoa и губите Kaya "

Shatzi  wavey точно това най-вече ме накара да го сложа в спойлер  smile3555 но и това не ми беше достатъчно  newsm78 и преди малко си позволих да му "редактирам" превода на гуглето  smile3560

Wink Добавям и един хубав колаж на Диана да     redecoration   малко от малко този резил   Heart Eyes

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 22:45 от dai4e

# 54
  Добро утро и хубав ден   Flowers Four Leaf Clover

# 55
  • София
Добро утро  Hug

Дайче   bouquet
Скрит текст:
На вълна италиански сериали съм и съм очарована  Heart Eyes

# 56
  • София
CANSEL ELÇİN @cansellelcin YUNANİSTAN'DA MEDYAYI SALLADI
 Haber Türk Magazin -03-08-2013
Статия от бъдещето   hahaha

# 57
 Wink Хубав клип с много снимки до щастливия край  Heart Eyes и с една от музикалните теми на СЛ   dazzler1

Shatzi   bouquet   
Скрит текст:
Сегичка ще прескоча и аз до там  Heart Eyes

# 58
 Hug Hug Hug

Shatzi  wavey след твоята информация още една в този дух  thumbsup Smile

http://www.magazinci.com/icerikler/magazin/cansel-elcin-yunanist … txGRwx3L8.twitter

newsm68 Популярността на Джансел Елчин в Гърция започва да се покачва бързо newsm44 newsm44 newsm44

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 14:44 от dai4e

# 59
 Hug Hug Hug

thumbsupCANSEL ELÇİN YUNANİSTAN’DA MEDYAYI SALLADI /ДЖАНСЕЛ ЕЛЧИН РАЗТЪРСИИ МЕДИИТЕ В ГЪРЦИЯ/  Smile

Wink Изобщо не съм се съмнявала  Heart Eyes Grinning Party  

Общи условия

Активация на акаунт