БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 112

• 56 800
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • Димитровград
polinabg испанката е направо прекрасна.На каква панама е и комплектовката на коя фирма е?Като гледам гоблена виждам,че е много сполучлив и се доближава до картината по която е правен .В момента шия нещо подобно -Испански танц и си мисля,че ако ушия и това ще си паснат много добре.Другия също е много нежен.
Ами тя всъщност е аржентинка.Шита е на българска разграфена панама,защото по това време нямах черна,а не ми се чакаше.Схемата си е моя,правих я по една картина на  Fabian Perez.Другата също-по картина на Jennifer Janesko.Имам и още една готова,но ще я показвам след месец.Обожавам някои от съвременните художници и реших да си направя колекция от гоблени по техни картини. На този етап са само за лична употреба.Сега шия една челистка на Анна Разумовская,дето Ина ми обеща,че ще ми свали шапка,ако я направя на гоблен,но е още съвсем в началото,за да показвам.

# 691
  • Троян
sianie35 все едно гледам снимка,и втория ще стане много хубав,очаквам етапи  Peace

# 692
Благодаря Ви момичета   bouquet  bouquet  bouquet, бъдете живи и здрави и  много щастливи.

# 693
  • Пловдив
Поздрави на всички работливки, аз моя гоблен само го возих до морето - още не съм го извадила, ще остане без тен, явно.........  Joy

polinabg, прекрасни са..........

sianie35 и твоите котараци са чудни.........

Биляна, аз съм пазарувала от там и по никой начни не се чувствам прецакана - даже съм щастливка - купих си модели, спрени от продажба и липсващи от другаде - цената въобще не ме вълнува - нали имам това, което искам.......

# 694

Имаш и една ланартева Венеция , спряна от продажба и лекинко  ти завиждам за нея  HugДобре дошла ...

# 695
  • UK/София

Биляна, аз съм пазарувала от там и по никой начин не се чувствам прецакана - даже съм щастливка - купих си модели, спрени от продажба и липсващи от другаде - цената въобще не ме вълнува - нали имам това, което искам.......
  Shocked Болшинството от хората тук много искат да имат оригинален гоблен, но не могат да си позволят да го купят.Лично аз не бих си позволила да напиша тези думи с цел да не ги засегна.Доколкото съм забелязала, останалата част се стараят да си купят възможно от  най-евтините сайтове за да спестят пари, защото с доставки (понякога мита и т.н.), гобленът се оскъпява много.За това поясних на wilian, че гоблените от този сайт може да ги намери много по-евтини из други английски сайтове.Не помня точно кои са, до скоро ги наблюдавах и сравнявах цените, но този е най - скъпият.Аз купувам вече само от Ибей.Този гоблен виждате колко струва, миналата година го купих от Вишенка за около 100лв.Скоро в Ибей чисто нов се продаде за около 30 български лева.Дебненето е повече, но излизат страхотни предложения.За това и st.Dobry ви показва постоянно изгодни предложения.

diana_at, дай Боже да могат все повече хора като теб да започнат да пазаруват без да се замислят за цената! Hug

polinabg, чудесни са, браво!

# 696

Аз пък ще кажа ,Биляна ,че имам оригинали , които дори са спрени от производство , скъпи са , харесвали са ми преди , но сега не ми харесват , така си ми стоят в шкафа  и си шия други .

Не искам и да ги продавам или заменям ....

# 697
Полина, Сияние, страхотни гоблени  #Crazy  bouquet.

Аз пък нямам време да шия сега, но въпреки това имам какво да покажа Grinning
Ей тази сладуранка и едно писъмце ме чакаха вкъщи  Heart Eyes снощи като се прибрах от обекта Mr. Green
Бачийска Heart Eyes Hug  bouquet благодаря ти отново мила. Много ти благодаря, че си избоцкала тази прелестна феичка за мен Heart Eyes. И пак ще кажа - притесних се, но пък ми стана много приятно Blush. БЛАГОДАРЯ  bouquet

# 698

Биляна, аз съм пазарувала от там и по никой начин не се чувствам прецакана - даже съм щастливка - купих си модели, спрени от продажба и липсващи от другаде - цената въобще не ме вълнува - нали имам това, което искам.......
  Shocked Болшинството от хората тук много искат да имат оригинален гоблен, но не могат да си позволят да го купят.Лично аз не бих си позволила да напиша тези думи с цел да не ги засегна.Доколкото съм забелязала, останалата част се стараят да си купят възможно от  най-евтините сайтове за да спестят пари, защото с доставки (понякога мита и т.н.), гобленът се оскъпява много.За това поясних на wilian, че гоблените от този сайт може да ги намери много по-евтини из други английски сайтове.Не помня точно кои са, до скоро ги наблюдавах и сравнявах цените, но този е най - скъпият.Аз купувам вече само от Ибей.Този гоблен виждате колко струва, миналата година го купих от Вишенка за около 100лв.Скоро в Ибей чисто нов се продаде за около 30 български лева.Дебненето е повече, но излизат страхотни предложения.За това и st.Dobry ви показва постоянно изгодни предложения.

diana_at, дай Боже да могат все повече хора като теб да започнат да пазаруват без да се замислят за цената! Hug

polinabg, чудесни са, браво!

Съгласна съм, трябва да се дебне. Миналата година купих гоблени скъпо, борих се с други купувачи, и се радвах, че съм ги спечелила, а тази година излязоха на половин цена и нямаше наплив  Twisted Evil.  
А що се отнася до цената на гоблена, всеки си преценява на какви пари да купи, до къде го устройва.   Peace

# 699
  • Пловдив
Ина, още съм на море............
Искам да поясня, че нямам намерение и никога не съм искала да засегна някой, просто аз имам 1 хоби и от време на време си заслужава да се поглезя. Ще влезна в подробности за да не стават недоразумения - единият гоблен е на Ланарте - Венеция, на рисуваната панама - няма как да го комплектовам - в Бг струваше около 70 лв, на мен ми излезе 67лв с всички такси и щуротии от въпросният магазин. Друг, който купих беше на Елза Уилямс, пак спрян от производство - за 12-15лири, комплекта ароматни на ДМЦ - 12 бр за 6 лири......... Кое му е скъпото? В Бг ги няма или са по 5лв/бр от ароматните. Трябва да се следят и там разпродажбите...........  Simple Smile

Спирам вече, отивам на плаж..........

# 700
  • София
Ох, не се сдържах, ще пиша  Embarassed! От къде да си намеря момиченцето от горната снимка на didida?
Та да започна: Здравейте. Аз съм съвсем начинаеща. Казвам се Надежда. Живея в София, иначе съм от Троян. До скоро не можех да държа игла... През декември месец ни се случиха купища неприятности, едната е в подписа ми, и аз започнах да бродирам... отидох в един магазин за бродерия, помолих жената да ми помогне. Тя ми разясни всичко и... от тогава не мога да спра. Първо започнах с една коледна Мини Маус, после с Мики Маус. После една възглавница с Мини Маус. След това дъщеря ми настоя да и ушия едно бебе ангелче с гълъб, което се оказа много трудно начинание, защото бодът се оказа единичен, а аз тъкмо бях научила кръстосания бод. То навид изглежда едно бебешко такова, но чак като го отворих вкъщи и видях канавата ми просветна какво съм купила. Е, още не съм стигнала и половината, но пък си броя квадратчета и не мисля за други неща... Успокоявам се доста. Де да имах и повече свободно време. Следобед броя минутите преди края на работния ден, за да се прибера и да подхвана шиенето.
Иначе ме чакат още коледни Мечо Пух и Йори.
Малко дълго стана, извинете ме. Когато се науча най-накрая да качвам снимки (виждам, че сте разяснили как става на първа страница) ще ви покажа и моите скромни творения  Embarassed
Вие обаче сте бродирали големи красоти! Адмирации!

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 11:54 от viper

# 701
Да се изкажа и аз за скъпите комплекти - мисля че на повечето не им е толкова проблема в парите, а по - скоро е страха от пазаруването он лайн. И аз в началото се страхувах защото все пак ми взимат парите и после чакам доставка...но започнах да си поръчвам неща от наши он лайн магазини с наложен платеж, после се престраших да пробвам чуждите. Ами какво да ви кажа, да, взеха ми парите веднага от картата, но пък след две седмици си получих гоблена. И така вече няколко пъти. Много са коректни за разлика от някои наши, които се опитват да ни цакат на дребно а понякога и доста на едро. Преди да си поръчам така гоблен много исках да помоля някой да ми го купи а аз да си му дам парите, но ми беше неудобно, защото не познавах никоя от вас. Затова и сега когато някой ме помоли за услуга не отказвам, стига да ми е във възможностите, защото знам какво е да искаш и да те е страх от неизвестното. Купувала съм гоблен за съвсем неоознато момиче, купувала съм и за познати е, никой не се е родил научен. Радвам се че съм могла да помогна.

# 702
  • София
viper, добре дошла! Много ще ти хареса при нас  Hug

Феичката и други можеш да дръпнеш от тук, долу до картинката има едно символче "скачать схему"

http://tani211.ru/index.php/foto/category/3-devochki

Да се изкажа и аз за пазаруването он-лайн. Честно казано, много ме мързи да ходя до банката и да зареждам картата всеки път (имам отделна карта с по-малко пари за подобни неща), а и не харесвам особено "Дименшънс"  Simple Smile, останалите фирми работят със стандартни конци и нищо не ми пречи да си ги комплектовам сама. Изключение правя за вълнените "Риолис", но и тях си ги купувам тук  Peace

Отивам да снимам етапче от "Брезичките", че ще местя гергефа, по-късничко ще го пусна  Simple Smile

# 703
  • София
viper, добре дошла! Много ще ти хареса при нас  Hug

Феичката и други можеш да дръпнеш от тук, долу до картинката има едно символче "скачать схему"

http://tani211.ru/index.php/foto/category/3-devochki

Много, много благодаря! Страхотно просто! Свалих си вече всички феички! Ох, няма ли да става 5часа вече и да хващам иглата! Моето момиченце много ще се зарадва на момиченцата! Благодаря ти!

# 704
Моля някой да каже какви са предимствата при работа с гергеф?
Като недостатък за по-големи модели смятам, че е смачкване на бодовете на вече ушитата част от гоблена. Иначе как ще се опъне панамата?

Общи условия

Активация на акаунт