Звездни компромати - 178 част

• 58 408
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Добре де - предполагам е на почивка с Кубрат?  Thinking .. Не мога да си представя в най-култовия момент, гола във ваната, тя казва: "Я, ме снимай за Фейсбук".  ooooh! ooooh!

# 46
# 47
# 48
Андреа за Плейбой 18+ Корицата ми е много нелепа.

# 49
Добре де - предполагам е на почивка с Кубрат?  Thinking .. Не мога да си представя в най-култовия момент, гола във ваната, тя казва: "Я, ме снимай за Фейсбук".  ooooh! ooooh!
Не знам дали Кубрат е там,но целият и екип е,защото снимат клип.Днес даже Кирил Чалъков си беше пуснал снимки  във фейсбук с подробно обяснение. Crazy

# 50
Ако това е Андреа-фолкпевицата,то изобщо не прилича на себе си. А тялото й е като правоъгълник на корицата.

# 51

Те и гърдите не са много лепи.

А някой знае ли защо Дани Милев е бил година и половина в затвора?

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=402525

# 52
Аз бях останала с впечатление, че е на почивка. Не знаех, че снима клип.

# 53
  • София
Aха.
А някой знае ли защо Дани Милев е бил година и половина в затвора?
За ДДС измами с участието на Стойко Пеев - www.senzacia.net/скандално/съденият-актьор-стойко-пеев-забранил-26029

# 54
Ако това е Андреа-фолкпевицата,то изобщо не прилича на себе си. А тялото й е като правоъгълник на корицата.
Mr. Green

# 55
И на мен не ми допада Майли с тази прическа, мисля, че няма достатъчно изразени скули и челюст за къса коса.

Колко е хубаво, че Том Харди никога не отказва снимка с фенове Heart Eyes

smile3544

smile3544 smile3544 smile3544

Андреата е много зле на тая корица.
Аз имам подозрения, че вече не са заедно с Кубрат.. Peace

# 56
  • София

Андреата е много зле на тая корица.
Аз имам подозрения, че вече не са заедно с Кубрат.. Peace
Андреа меко казано е ужасна на въпросната корица.  Peace
А за подозренията- май всички си ги имаме.  Mr. Green

# 57
На всички е ясно, че момата не е във форма и че снимките са обработени..ама поне да ги бяха обработили добре. Направо е за уволнение тоя дето я е дърпал и свивал с Фотошоп. Никаква съразмерност.

# 58
Някой би ли ми обяснил съвсем накратко каква е идеята за съществуването на "нови Кари и Саманта"? Ще има риваивал на сериала или нови сезони ли?

В предната тема много лошо впечатление ми направих отрязаните накриво крачоли на Той-бой, гордо крачещ до още по-нелепите червени шорти на Джей Ло.  Shocked

# 59
Някой би ли ми обяснил съвсем накратко каква е идеята за съществуването на "нови Кари и Саманта"? Ще има риваивал на сериала или нови сезони ли?

В предната тема много лошо впечатление ми направих отрязаните накриво крачоли на Той-бой, гордо крачещ до още по-нелепите червени шорти на Джей Ло.  Shocked
То си е изцяло нов сериал.
В него става въпрос за тийн годините на Кари, преди да стане това което е..Гимназия, момчета и т.н.
Изтегли си първи епизод на първи сезон и ще разбереш за какво става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт