Звездни компромати - 178 част

• 58 409
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Снимките на Андреа са много недообмислено обработени. Така обработват и всички снимки на бг-"звездите", във всяко списание. Ако искат да направят крака красив, слаб и стегнат, не може само да режат по контурите, трябва да пипнат и коляното. На Андреа то е цялото под възгавнички подкожна мазнина. Силуетът на един крак се определя от коляното и глезена най-вече.

# 61
Мдааа, корицата е потресаваща. Главата - ок, гърдите има още какво да се желае, краката - ОМГ!!!  #Crazy Що за некъдърен фотошоп? Не е виновна Андреа - редакторът е за уволнение!
Всъщност каква е целта на това да поканиш за модел жена, която в момента е в много лоша форма? Можеха да й предложат за след месец, два с условието да влезе във форма... Странна работа, непрофесионална по-точно.  ooooh!

# 62
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък не мисля, че Андреа е в много лоша форма, просто се е позакръглила леко. Тялото и не е по-лошо от това на Дита Фон Тийз да речем, или Джесика Частейн. Как мислите, дали от американския (или който и да е) "Плейбой" биха ги накарали да отслабнат, за да се появят на корица?

# 63
  • София

Това някаква нова мода ли е с тези злата на зъбите?!
Мадона, и Бионсе, и Риана, и естествено Майлито.

п.п. четох, че се казвало grillz - caps or fitting worn over ones teeth, either on top, bottom, or both. To be mostly made out of gold, silver, diamond, or platinum.

И още едно Майли.

# 64
Някой нали страдаше от липсата на Николета
Обръснала се модерно, за реклама Simple Smile
Ужасно грозна ми е тази прическа, половината персонал в Сл.бряг са с такава. Искам да тръгна с една машинка за бръснене и да ги обръсна всички. На къса коса стои добре, но на дълга ми е ужас. Алисия, не я копирай! !!

hahaha

Валери и той вече е с подобна... просто ужас!

п.п. днес по улиците видях едно маце с такава, но на нея определено й ходеше, въпреки че дразни малко все пак

не разбирам какво са полудели по тази прическа, тя не е ли отдавна демоде?!

сега видях Андреа   Crazy Laughing гърдите й са потрес, стърчат вляво и вдясно далеч от тялото й....!

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 21:43 от Be Light

# 65
изпуснах ви  bouquet

# 66
Валери прилича на тези от махалата !  Crazy

# 67
Ама той си е от там.  Party Mr. Green

# 68
Точно на тази снимка малко ми заприлича на Питър Андре

# 69
  • До сърцето...
Във връзка с кичозната къща от предишната тема и търсенето на въпросния собственик:
Цитат
Момичета, знаете ли или дали ще можете да познаете чия е тази къща в Бояна?
http://m.profit.bg/news/Naj-unikalnata-kushta-v-Sofiya/nid-96687 … icid-_page-1.html
Издирвам собственика, за да се омъжа за него (шегувам се Twisted Evil).

та се сетих за тез мераци като прочетох новината - Шестима милионери пристигнаха с плаващ палат във Варна

# 70
# 71
# 72
# 73
 Това със златото по зъбите ми идва малко в повече. Rolling Eyes

Много сте бързи с писането!   bouquet

# 74

Общи условия

Активация на акаунт