Звездни компромати - 178 част

• 58 414
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Брадли Купър и Бен Фостър явно са двамата актьори, между които ще се решава кой да изиграе Ланс Армстронг.

На мен нито един от двамата не ми прилича на Ланс, нямат неговата 'корава' физиономия, но ако няма друг по-подходящ, съм за Брадли. Simple Smile

# 76
# 77
  • Ямбол
Ireland Baldwin
Chris Brown със супер безвкусно, но направено специално за него Ламборджини.
Vanessa Paradis на снимачната площадка на "Homo Sapiennes"

# 78
  • Варна

С риск да ме нападнат почитателките й, които виждат в тези зъби, нейния чар и запазена марка, но за мен са отвратителни!

Загрозяват я!

И с напредване на възрастта, разстоянието между зъбите й се увеличава и става още по-грозно.

# 79
Тя направо все едно няма един преден зъб. И на мен не ми харесва.

# 80
И на мен Peace Всъщност никога не ми е харесвала Tired

# 81
  • Пловдив

Ми рокли бяха, сега е принц  Grinning Grinning Grinning

Така поне виждат ли се горе като опция?

http://fashion.telegraph.co.uk/galleries/TMG10196621/Royal-baby- … e-new-prince.html

Ванеса Паради ми харесва със затворена уста Simple Smile

# 82

Валери и той вече е с подобна... просто ужас!

п.п. днес по улиците видях едно маце с такава, но на нея определено й ходеше, въпреки че дразни малко все пак

ама като ги обесят по себе си тия броеници  Sick някой ще ме светне ли, за моден аксесоар ли минават? Мега противно е  Rolling Eyes

За снимките на Андреа - ако съм на нейно място изобщо няма да приема да ме снимат. Хем се реже и удължава сама (значи не се харесва), хем ходи да я снимат гола за корици. Ами зле е пък  Crossing Arms

# 83
  • Русе/София
ама като ги обесят по себе си тия броеници  Sick някой ще ме светне ли, за моден аксесоар ли минават? Мега противно е  Rolling Eyes

И на мен са ми отвратителни.

# 84
# 85
  • Tам през Атлантическия океан
След фотошопа 14 звезди  Wink
м/у другото лично на мен си изглеждат много добре и преди обработените снимки  Peace

http://styleblazer.com/69578/14-of-the-most-airbrushed-celebrity … paign=styleblazer

# 86
Ан Хатауей на излизане от студио за танци. Вярно е, че не изглежда особено добре, но в статията се отбелязва, че била почти неузнаваема без грим, което ми е странно, още повече, че в тази тема сме виждали какви ли не трансформации посредством грим. На мен ми прилича точно на човек, който току-що е привършил тренировката си.

# 87
  bouquet  п.с.   Embarassed

# 88
  • До сърцето...
Мадона определено трябва да е благодарна на фотошопа.

http://prikachi.com/images.php?images/544/6379544n.jpg

След фотошопа 14 звезди  Wink
м/у другото лично на мен си изглеждат много добре и преди обработените снимки

# 89
И Петко и Валерката имат едно селско излъчване..... ужас.
Наскоро в Телеграф четох как защитава Яна във фейсбука. Шльокавицата с която пише е потресаваща, а да не говорим за запетайките  tooth

Някой беше пускал снимки на Ани Хоан и Крум. В новият Уикенд пише, че Анчето хванала срамни въшки от него  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт