Звездни компромати - 178 част

• 58 397
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • България-Швейцария
Друго имам предвид, a.l.e.n.a., благодаря че се включи Peace
Ще видиш по-долу.

тя си е глътнала корема , затова й стърчат ребрата , наистина може да положи повече грижи за себе си , след като така обича да позира ...
Тя така да си харесва тялото, а Вие да разправяте такива неща.  Mr. Green
При Сашо Диков нали беше казала, че само "крокодилите имат такива тела" hahaha
Вие си мислите, че е майтап тая работа, но изобщо не е.
Както винаги обаче, в БГ ни дай само да се надсмиваме над по-различните, но отдавна съм излязла от училище, та бях позабравила.
Дразнят ме и мен превземките на Антония в нета, но пък и знам колко е смачкано на моменти самочувствието на хора с подобен проблем, явно е било важно за нея да стане миска въпреки него, уважавам подобни битки.
Предлагам да спрем да обсъждаме, най-малкото не е етично, обаче се подразних много и не можах да се сдържа. Ако трябва, ще се редактирам после.

# 721
  • в 1001-та нощ
мерси  Peace

# 722
# 723
Както винаги обаче, в БГ ни дай само да се надсмиваме над по-различните, но отдавна съм излязла от училище, та бях позабравила.

с какво й се надсмивам ?
тя няма грам мускул и никаква стегнатост и това е въпрос на тренировки , все пак тя е жена с пари и време , само желание й трябва ,
но си е смешно да си гълта корема и да си мисли , че изглежда плосък по този начин ,
защото просто е отпуснат ...

# 724
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нина нали се беше разделила с Очльо newsm78?

# 725
  • България-Швейцария
Джъстин Бийбър... Наскоро го хванаха да се лигави и да плюе по фенките под терасата   Rolling Eyes
Ох, детска радост, шарени бонбонки baby_neutral Stop

# 726
Джъстин Бийбър... Наскоро го хванаха да се лигави и да плюе по фенките под терасата   Rolling Eyes

Направо, а тинейджърите "припадат" по него....

# 727
# 728
  • Бургас

Бийбърчо малко бой е ял като малък явно.

# 729
# 730

Да припадат, като им е толкова самоуважението. Такава снимка ако не те откаже от идола ти, не знам какво може! Sick Родителите също къде блеят...

joy_r, да, разделени са Нина и Иън, стара е снимката. Embarassed

# 731
Друго имам предвид, a.l.e.n.a., благодаря че се включи Peace
Ще видиш по-долу.

тя си е глътнала корема , затова й стърчат ребрата , наистина може да положи повече грижи за себе си , след като така обича да позира ...
Тя така да си харесва тялото, а Вие да разправяте такива неща.  Mr. Green
При Сашо Диков нали беше казала, че само "крокодилите имат такива тела" hahaha
Вие си мислите, че е майтап тая работа, но изобщо не е.
Дразнят ме и мен превземките на Антония в нета, но пък и знам колко е смачкано на моменти самочувствието на хора с подобен проблем, явно е било важно за нея да стане миска въпреки него, уважавам подобни битки.
Предлагам да спрем да обсъждаме, най-малкото не е етично, обаче се подразних много и не можах да се сдържа. Ако трябва, ще се редактирам после.
Тя си гълта и стяга корема.При талия 50см. няма как да не искочат ребрата,а и тя винаги е протегната на снимките,хубавичко да и се изпишат!Нищо и няма на жената,разглеждала съм и снимките и където не се е протегнала+глътнала корема+стегнала коремна стена си е супер жената.Както тук много от вас забелязват,тя зорлен се погрознява.Да,задника и е грозен,а това,че си вдига гащите толкова нависоко я прави толкова  Sick

# 732
  • някъде там
http://www.youtube.com/watch?v=0Q4OTEbFRlY
Новата песен на Азис

# 733
Азис вече баш на циганин си е заприличал. Преди не беше ли по-бял? Сега с този тен му изпъкват ромските черти.

# 734

Общи условия

Активация на акаунт