Balea, Alverde, Catrice, Essence - 11 (Козметика от ДМ и Лили)

• 66 478
  • 705
  •   1
Отговори
# 105
  • Ст Загора
HAPPY_QUEEN , колко е голям този шампоан на Алверде и каква му е цената ? Мерси за отговора

# 106
HAPPY_QUEEN , колко е голям този шампоан на Алверде и каква му е цената ? Мерси за отговора
Не е кой знае колко голям- 300 мл за 4.50 някъде. Другите са на същата цена, но са по 200 мл. На този пише, че е фамилен шампоан.
Скрит текст:

Аз напоследък ползвах шампоани за изтощена коса и ми идват много мазни за моята коса та реших да разнообразя с обикновен.  Laughing

# 107
  • София
Много ми харесват озаряващите перли на Есенс. Не съжалявам, че ги купих. Simple Smile
Серъмът на Алверде с годжи бери го ползвам от няколко дни и се чувствам прекрасно. Добре се отразява на кожата ми.

# 108
АЗ пък си взех и детски слънцезащитни на Сън ненс днес и единия вече го пробвах - много ми хареса. С аромат на кайсии, лекичък е и не оставя много мазно усещане по кожата. Размазва се добре и хидратира, но без да е много тежък и мазен. Детски е, но си го взех и за мен, че кожата ми е много светла и получавам понякога обриви от слънцето. До сега бях с крем с фактор 50, но този като консистенция и аромат ми допада повече (с фактор 30 е). Струва 13.50 за 200 мл. С помпичка е. Много ми допадна.  Heart Eyes

Скрит текст:

# 109
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Много ми харесват озаряващите перли на Есенс. Не съжалявам, че ги купих. Simple Smile
Серъмът на Алверде с годжи бери го ползвам от няколко дни и се чувствам прекрасно. Добре се отразява на кожата ми.

И аз се доредих този път  Mr. Green

# 110
Скрит текст:

Взех си това балсамче , напомня ми на захарната целувка по аромат. Беличко е и не оставя цвят по устните.

Предложете ми някаква матираща пудра до 10 лв от ДМ, без тази на Есенс ? Алверде има ли нещо матиращо ?

# 111
  • София

И аз се доредих този път  Mr. Green

smile3501 Браво!

# 112
Аз ходих днес втори път и на касата ги помолих да ми маркират нещата на две касови бележки. Лесно си ги разделих, все пак памперсите ни са от 40 лв. и минаха на отделна бележка от останалите ми дреболии.
Исках да купя и пюренца, но вечерта всичко беше поразграбено  Laughing
Утре може да намина сутринта с надежда да са заредили повече пюренца от тези, които обича дъщеря ми  Crazy

# 113
Тук в нашите ДМ-и ми направи впечатление, че нямаше много хора и си имаше достатъчно стоки. Пюрета не съм гледала та не знам, само единия слънцезащитен взех последния.

Предложете ми някаква матираща пудра до 10 лв от ДМ, без тази на Есенс ? Алверде има ли нещо матиращо ?
За матираща пудра - Алверде имат, но според мен не е много матираща. Зависи колко матиране ти трябва и каква ти е кожата. Ако бързо лъсва, няма да е за теб.

Между другото минералния фон дьо тен мирише много хубаво. Не го очаквах, защото повечето тестери дето пробвах, миришеха ужасно.  Sick Но този мирише на цитрусче. Мацнах по ръката, утре ще го пробвам и на лицето.

# 114
  • София
Момичета, кой беше лакочистителят на Есенс, който хвалехте много? Рових назад в темите, но не успях да го намеря, а като че ли сравнително скоро се обсъждаше.
Ще пращам утре брат ми на пазар и ми се иска да го подкова със снимков материал, да не ми обърка поръчката, че е абсолютен инвалид в козметично отношение.  Laughing

# 115
Серума с годжи бери е вече в ръчичките ми!
Купих кремчето,което е за крака с 10% урея,но със 15% урея може да е още по-ефикасно.
И аз днес си купих този серум, но не беше само един, както тук ми казахте. Имаше серум с роза, имаше и друг серум с шипка и още нещо, пак за 30+ години
Въпросният крем за крака с урея на мен не ми допада т.е. ефект не виждам никакъв

# 116
Серума с годжи бери е вече в ръчичките ми!
Купих кремчето,което е за крака с 10% урея,но със 15% урея може да е още по-ефикасно.
И аз днес си купих този серум, но не беше само един, както тук ми казахте. Имаше серум с роза, имаше и друг серум с шипка и още нещо, пак за 30+ години

Да не би да си гледала серумите за очи и олиото за лице с роза, както и флуида? Други серуми не знам да има.  newsm78 Този дето аз пробвах е с годжи бери и капкомер, няма как да се обърка с другите.

За лакочистител аз имам един на Есенс, но не ми допада кой знае колко (лилав е), уж без ацетон, но мирише на ацетон та се не трае.  Laughing  Преди време си бях взимала на Miss Sporty и много повече ми харесваше - миришеше на роза. Като ми свърши този на Есенс, пак ще си взема този на Мис спорти, стига да го има. Около 3 и нещо струваше. Не можах да намеря снимка в нета, но е розов с една мацка нарисувана - много симпатичен на външен вид.

# 117
  • най-шареното място
Довлна бях от малкия Ebelin, сега ще пробвам големия с помпа.
Има серум с амарант за много зряла кожа. Вероятно има и други, да не търся сега.

# 118
Ама зряла кожа не е от 30 години. Всъщност от колко години кожата се брои за зряла? Гледах някакви кремове, на тях пише, че са за зряла кожа. Ама какво точно значи това?  newsm78

# 119
Взех си с капкомера /с годжи бери/, но видях, че има и други. Ето затова обичам снимките, защото така се ориентирам по-лесно Wink
Според мен зряла кожа е 40+, а много зряла - 50 - 60+

Общи условия

Активация на акаунт