Balea, Alverde, Catrice, Essence - 11 (Козметика от ДМ и Лили)

• 66 488
  • 705
  •   1
Отговори
# 90
Перлите  на Есенс отново могат да се поръчват

# 91
Серума с Годжи Бери на мен специално в началото леко ми стяга кожата,усещане за едно опъване такова сякаш се изсушава,явно това е лифтинг ефекта,а после минава и може дори крем да не се слага след него щом си със смесена кожа. Серума е с накрайник капкомер и е гел консистенция.
 А Гланца за косата не я прилизва или изправя,напротив даже моята по принцип си е чисто права а след спрея съвсем леко се начупва, подрежда се а не виси като слама,офрмя се някак си и косата е просто подредена,мека,но без да е прилепнала или мазна,не утежнява косъма.Надявам се че добре обясних. Ако имате накъсани сухи краища,или просто косата е суха и стърчаща това просто исчезва и косата става гладка мека и жива.
Благодаря. Simple Smile Добре си го обяснила. Утре ще се възползвам от намалението и ще си го взема. Дано и при мен има ефект.

# 92
Сега имам още едно въпросче,за серума с годжи бери.Аз ще го ползвам за околоочния контур.Кожата ми е смесен тип и за лицето може да ми е мазничък.....Каква е консистинцията на серума?Като крем или като олио?Опаковката с помпичка ли е?Сега се чудя серума или флуида да купя?Серума попива ли добре?
Ако кожата ти е смесена, според мен по-добре да вземеш серума. Четох из разни немски ревюта, че най-мазен е флуида. Мисля, че най-подходящ за смесена кожа ще е серума, макар че флуида все още не съм го ползвала.  Laughing Серума бързо попива, но същевременно добре подхранва кожата. Има гелообразна консистенция. Не е като крем, а пък в никакъв случай не е като олио. Бих го определила като желе или гел. С капкомер се капва, както бяха едно време капките за нос, но не е прекалено течен, така че няма опасност да се разлее преди да си капнала на пръста.

# 93
HAPPY_QUEEN bouquet HugЩе взема серума.Ще го ползвам за околоочен.

# 94
  • най-шареното място
Същата серия има околоочен серум с помпа.

# 95
А ако кожата не е смесена, а нормална / суха има ли друг серум?

# 96
А ако кожата не е смесена, а нормална / суха има ли друг серум?
Серумът е един за всички типове кожа над 30 години.  Laughing Аз съм с доста суха кожа или поне бях преди да ползвам този серум. Първоначално го нанасях и сутрин, и вечер, но вече само вечер го мажа. Не чувствам нужда от крем след него, а сутрин спрях да го мажа и не усещам кожата си така суха, както преди. Като че ми оправи кожата за няколко дена. В момента не е чак толкова суха, колкото беше преди да почна ползването му. Според мен става за всички типове кожа, може би без мазна.  Simple Smile

И наистина има отделен очен серум, но четох отзиви за него, че не е нищо особено. А за този серум дето е за лице четох специално ревю, в което момичето го е ползвало около очите и кожата й там се е изгладила. Тогава не повярвах, но наистина изглажда кожата и много помага в борбата с дехидратацията. Аз бих си го купувала през известно време като терапия за кожата. При мен е ефективен.

# 97
  • Бургас
Момичета, знаете ли дали вече са заредили в Лили новите фон дьо тен и пудра на Catrice?

# 98
И тук да си пусна ББ кремовете на Есенс  , Катрис ,  Евелин , Гарние и Манхатън , всичките от Лили почти , без последния , който намерих в аптеката.
От тези май най-много ми допада на Катрис.
https://www.youtube.com/watch?v=qRbpIR9mwes
 Simple Smile

# 99
  • Ст Загора
Само да кажа за серията  Mе & My ice cream в фейса на Есенс се казва да я очакваме скоро в Лили , така че не се надявайте като мен , че в ДМ пак ще има колекции.

# 100
Серума с годжи бери е вече в ръчичките ми!Също и гланца за коса.Допълних с дреболийки до 20лв. за да хвана отстъпката..... Mr. GreenУтре пак......Ще купя боди лосиона с 15% урея,но ще мажа петичките....Купих кремчето,което е за крака с 10% урея,но със 15% урея може да е още по-ефикасно.Не са ми напукани петите,много са сухи и ме дразнят.....Купих и другото кремче за крака с чаено дърво,но то е профилактично против гъбички....Иначе е хубаво-бързо попива,не е мазньоч...

# 101
Перлите  на Есенс отново могат да се поръчват
От къде?
В нашия ДМ няма камуфлажа, няма ги и перлите.
Купих една пяна за вана за дъщеря ми, харесваме на Бейбилов, серума с годжи бери и имаше едно намалено масло за лице на 4 лв. и него взех и довечера пак ще ходя  Mr. Green
Мисля да си купя основа и спрей на Алверде, евентуално ако си харесам още нещо.
ББ крема на каротен е хубав, пробвала съм го, но няма да го купувам, че съм претрупана. Харесва ми как мирише  Heart Eyes

# 102
в бютикозметикс перлите отново изчезнаха, но това пише на сайта във ФБ на Есенс:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.406040909500889.107374 … 022171&type=1
аз дебна за приятелки перлите и балсамите

# 103
  • Ст Загора
Да и аз това казах , че ще я има скоро колекцията в Лили само .

# 104
АЗ направих 3 сметки по 20 и няколко лева днес.  Laughing Освен нарочените неща взех и прах за пране, един много як препарат за пералня, който ми маха мухъл, плесени и всякакви нечистотии за месеци наред, както и котлен камък. Взех козметика за малкия, най-добре му понася Алвердето и шампоан за коса си взех от най-големия фамилния на Алверде. Изобщо голям пазар направих днес.  Laughing
Утре ще пробвам фон дьо тена и молива-коректор. На първо четене ми се стори, че ще ми дойде сух (молива за под очите), та сигурно ще опра до камуфлажа накрая.  Laughing Другите неща ще ги пробвам като им дойде времето.  Wink

Между другото като се заговори за Catrice, смея да кажа, че са много сполучливи. Единствено съставките не ми допадат особено, но пък не проявявам алергични реакции към техните продукти. Ако Алверде ме разочароват откъм декоративна козметика, смятам да се прехвърля към Катрис. И на Буржоа съм си набелязала една пудра, но първо да ми свърши сегашната.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт