Balea, Alverde, Catrice, Essence - 11 (Козметика от ДМ и Лили)

• 66 459
  • 705
  •   1
Отговори
# 75
Утре ще си купя серума с годжи бери!Хепи Куин така го похвали,че просто не мога да не го купя!Щом е и лифтинг ефект и може да се ползва и за околоочния контур.Ще видя и този гланц за коса.Дали не е със сходно действие като балсамите без отмиване на Глис Кюр?

# 76
арт мама, коректора е този на втория ред.
Скрит текст:

Другия дето е 4 в 1 е по-скоро хайлайтър. Първоначално мислех него да взема, но всички опаковки бяха разпечатани. Със зор намерих от другия коректор неразпечатан и го взех. Моя коректор е по-покривен. Този 4 в 1 нищо не покрива, само блясък придава - пробвах на ръка.

Иначе за фон дьо тените аз писах, че съм проверила съставките на минералния и на Natural light - в тези двата няма талк. Може да се види и от сайта, който си постнала. Другите фон дьо тени са ми прекалено леки  и непокривни и не съм им чела съставките. Мен талка точно не ме притеснява, защото и без друго ползвам пудра в Т-зоната и пудрата ми съдържа талк, но за който го притеснява, да го има предвид.  Wink

# 77
Наскоро си купих кристали с Арганово масло на Викториа бюти.
Доволна съм, но с уговорката че нямам проблеми с косата. Много е дълга и тънка, но не цъфти, не я третирам с нищо. Лятото е малко по-суха и трудна за ресане, от тези кристали става мека като коприна.

# 78
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Пропуснах половин тема...  bouquet
Искам перлите на Essence пък  Crossing Arms 

# 79
  • най-шареното място
Благодаря Happy Queen!
Аз се бях насочила към блестящия. Явно ще се пробва.

ПП За кръгове под очите цветно маскиране доста помага. Жълтите или розови коректори за елеминиране на синьо и лилаво.

# 80
Утре ще си купя серума с годжи бери!Хепи Куин така го похвали,че просто не мога да не го купя!Щом е и лифтинг ефект и може да се ползва и за околоочния контур.Ще видя и този гланц за коса.Дали не е със сходно действие като балсамите без отмиване на Глис Кюр?
Балсамите на Глис Кюр почти всичките съм ползвала-черния ми наелектрезирваше косата, червения ми омазняваше косата,от  другите пък нямаше никакъв ефект освен да ми стане мека хвърчаща и рошава,докато този ето трети ден съм вече след като съм се напръскала,косата ми е все така гладка и не е мазна,все едно са ми сменили косата.Но знаете че на всеки действа различен продукт по различен начин,аз явно си намерих мой продукт след мнооого дълго търсене.

# 81
Как изглежда този гланц,не мога да се сетя да съм виждала такова нещо...  newsm78

# 82
# 83
Ахааа,мяркала съм го,благодаря.   bouquet

# 84
Екатерина,днес ходих да търся този гланц за коса.Пише,че е за приглаждане и блясък.Цената беше близо до 7лв.За начин на употреба пишеше,че са нужни само няколко капки на влажна коса.
Ти как го ползва и колко си пъти си пръсна?Защото едно впръскване е повече от няколко капки... newsm78Ще заминаваме на почивка и мисля да купя този гланц,защото няма да имам време за балсами и маски.....А този гланц ще спаси положението-косата ще е мека с блясък и подредена,нали?

# 85
Екатерина,днес ходих да търся този гланц за коса.Пише,че е за приглаждане и блясък.Цената беше близо до 7лв.За начин на употреба пишеше,че са нужни само няколко капки на влажна коса.
Ти как го ползва и колко си пъти си пръсна?Защото едно впръскване е повече от няколко капки... newsm78Ще заминаваме на почивка и мисля да купя този гланц,защото няма да имам време за балсами и маски.....А този гланц ще спаси положението-косата ще е мека с блясък и подредена,нали?
Да и аз точно с тази цел го взех за почивката и морето вместо балсам а той се оказа чудо,само че аз не съм слагала 2-3 капки,а няколко пръскания,но само по краищата,а не в корените както пише,страх ме беше че ще ми се омазни ако впръсна в корените,то може и така да е,но няма да рискувам в корените а само по дължина.Хубавото на този продукт е че един път като се напръскаш и нямаш нужда на другия ден пак,докато не я измиеш си стои мека и прибрана и лъскава.

# 86
Екатерина    bouquet HugБлагодаря,че сподели за този гланц за коса!Ще е идеален за почивката!

# 87
И аз мноого му се чудя на този гланц. Той само за права коса ли е подходящ? И в какво се изразява това "приглаждане" на косата. Изправя самата коса или просто прибира краищата да не стърчат? Питам защото съм с чуплива коса, даже леко къдрава.

# 88
Сега имам още едно въпросче,за серума с годжи бери.Аз ще го ползвам за околоочния контур.Кожата ми е смесен тип и за лицето може да ми е мазничък.....Каква е консистинцията на серума?Като крем или като олио?Опаковката с помпичка ли е?Сега се чудя серума или флуида да купя?Серума попива ли добре?

# 89
Серума с Годжи Бери на мен специално в началото леко ми стяга кожата,усещане за едно опъване такова сякаш се изсушава,явно това е лифтинг ефекта,а после минава и може дори крем да не се слага след него щом си със смесена кожа. Серума е с накрайник капкомер и е гел консистенция.
 А Гланца за косата не я прилизва или изправя,напротив даже моята по принцип си е чисто права а след спрея съвсем леко се начупва, подрежда се а не виси като слама,офрмя се някак си и косата е просто подредена,мека,но без да е прилепнала или мазна,не утежнява косъма.Надявам се че добре обясних. Ако имате накъсани сухи краища,или просто косата е суха и стърчаща това просто исчезва и косата става гладка мека и жива.

Общи условия

Активация на акаунт