Balea, Alverde, Catrice, Essence - 11 (Козметика от ДМ и Лили)

• 66 392
  • 705
  •   1
Отговори
# 60
Аз се затрупах с козметика в последно време и буквално се чудя какво да си взема, за да се възполвам от промоцията. Чакам новата колекция на Essence, но едва ли ще я заредят скоро.

Екатерина, този спрей за коса в лилава опаковка ли е?

# 61
  • Ст Загора
Eкатерина , момичето пита за лакове , не за глосове . И аз не ги видях когато ходих наскоро тзи лакове . Може да са ги заредили вече не знам .

# 62
Някой има ли впечатления от фиксиращия спрей за грим на Алверде? Simple Smile

# 63
Екатерина,кой е този гланц за коса?

# 64
Eкатерина , момичето пита за лакове , не за глосове . И аз не ги видях когато ходих наскоро тзи лакове . Може да са ги заредили вече не знам .
а ясно,нещо съм в грешка

# 65
Да от лилавата серия спрея за коса пише Гланц

# 66
  • Sofia
Анбибиан, много благодаря Hug

# 67
  • най-шареното място
Аз писах за талк във фдт-ните.
Дай име за да не пиша общи приказки. Проверявах ги един по един и май само един нямаше.

ПП Кoректора зa под очи има сpециални съставки и слюда. Нормално е да ти хареса за цяло лице, Happy Queen. Simple Smile

# 68
  • Стара Загора
Днес си взех балсамче за устни Nasch katze за 1.50лв. от DM. Много ми харесва. С череша е, но не прави устните червени, мирише много сладко и е сладък на вкус.
Скрит текст:
[/b][/color]

# 69
Здраввейте момичета, в търсене съм на ароматен душ-гел или душ-крем както и лосион за тяло, който да мирише дълго след баня и след мазане?  Thinking

# 70
Аз писах за талк във фдт-ните.
Дай име за да не пиша общи приказки. Проверявах ги един по един и май само един нямаше.

ПП Кoректора зa под очи има сpециални съставки и слюда. Нормално е да ти хареса за цяло лице, Happy Queen. Simple Smile
Аз гледах съставките на минералния фон дьо тен (има ги и в нета в някои ревюта) и на Natural light фон дьо тена. И в двата нямаше талк. А пък другите са колор енд кеър (ама как го написах  Laughing) и бяха много непокривни, от типа оцветен крем и не съм им чела съставките. Възможно е да имат, но се чудя каква ще е тая грижа с талк?  newsm78 Не съм ги чела обаче, може и да има при тях. Аз окончателно се спрях на минералния, защото го дават по-покривен, макар и по-трудно да се нанасял. Натуралния също казват, че е като оцветен крем и нищо не покрива, а аз си имам достатъчно непокривни фон дьо тени.  Laughing
Останах наистина очарована от коректора - издържа геройски целия летен ден, покривен - изглади ми фини линии, всичко което Age rewind-a на Мейбълин не успя. Какво повече да иска човек! Само дето трудно го размазах, иначе е перфектен като за фон дьо тен.  Laughing

# 71
  • най-шареното място
На първия или на втория ред e твоя коректор, Happy Queen?
http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … vekosmetik_teint/

ПП Да, минералната тубичка няма:
Скрит текст:
Aqua, Olea Europaea Oil*, Alcohol*, Myristyl Myristate, Carthamus Tinctorius Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Simmondsia Chinensis Oil*, Glycine Soja Oil*, Tricaprylin, Cetyl Alcohol, Argania Spinosa Oil*, Glyceryl Stearate Citrate, Silica, Glucose Glutamate, Prunus Armeniaca Extract*, Prunus Persica Extract*, Algin, Hydrogenated Palm Glycerides, Xanthan Gum, Dehydroxanthan Gum, Microcrystalline Cellulose, Hydrogenated Lecithin, Lysolecithin, Lecithin, Brassica Campestris Sterols, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Parfum**, Citronellol**, Geraniol**, Citral**, Limonene**, Linalool**, Benzyl Benzoate**, [+/- CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499

Ето я:

Color and care, обаче има:
Скрит текст:
Aqua, Glycine Soja Oil*, Hydrogenated Vegetable Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Glycerin, Talc, Potassium Cetyl Phosphate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Parfum**, Theobroma Grandiflorum Seed Butter*, Butyrospermum Parkii Butter*, Passiflora Incarnata Seed Oil, Lycium Barbarum Fruit Extract*, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycine Soja Germ Extract, Sorbitol, Galactoarabinan, Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Lactic Acid, Hydrogenated Palm Glycerides, Hydrogenated Lecithin, Sodium Anisate, Helianthus Annuus Seed Oil*, Tocopherol, Dextrin, Limonene**, Linalool**, Citronellol**, Geraniol**, CI 77891, CI 77492, CI 77491

# 72
Има ли отзиви за този крем: http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … ycreme_cocos.html ?
Подходящ ли е за много суха кожа?  

# 73
  • Стара Загора
Има ли отзиви за този крем: http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … ycreme_cocos.html ?
Подходящ ли е за много суха кожа?  

Зависи - крема е хубав и овлажнява добре, но за много суха кожа не знам дали е подходящ. Моята през зимата е суха, но не ми опъва. В старата тема коментирахме едни лосиони на Балеа с уреа, ако искаш погледни тях.

# 74
Благодаря   bouquet   Ще погледна. Помня, че имаше доволни от душ пилинга с лимон от лимитирата серия, но май не се обсъди много подробно. Основно ме интересува дали има много ексфолиращи частички, защото аз търся точно това  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт