Balea, Alverde, Catrice, Essence - 11 (Козметика от ДМ и Лили)

• 66 373
  • 705
  •   1
Отговори
# 45
Има ли други опитали базата и течния коректор? A комуфлажа?
ФДТ-ите ги отхвърлих заради талка. Не че помня защо не го  искам. Simple Smile

Ползвах базата, но не останах очарована. Течен коректор не съм ползвала дълготрайно, само 1-2 пъти и не ме впечатли.
Camouflagе ползвам от доста време и съм доволна, чудесно ми скрива тъмните кръгове под очите. От него и спиралите на Алверде съм най-доволна !
Минералната пудра на мен ми миришеше ужасно и е изхвърлих, взех си номралната. Сега ползвам фиксиращия спрей за грим и май има малко ефект..

# 46
  • най-шареното място
Изненадваща употреба! Не съм подозирала. Аз бих ползвала за петънца. А течния под очите. Не е ли тежък/плътен за тази зона?

# 47
Аз и за леки петънца го ползвам. Досега нищо друго не ми е помагало така в заличаването на сенките под очите освен този камуфлаж. На мен не ми е плътен, разнасям го доста лесно, а е и покривен /не нося тежък грим и държа да не е като "шпакловка" на лицето, не си личи/. Течният ми беше "слаб", доста бързо попиваше в кожата и все едно нищо не съм слагала /отгоре винаги нанасям ФДТ/. На мен ми пасна перфектно !

# 48
  • София
Mоже ли снимка на този "камуфлаж"?

# 49
# 50
# 51
  • София
И аз се впечатлих от Camouflagе! За изравняване цвета на клепача когато не нося сенки ще е чудесно! Чакам и аз да прочета цената.

# 52
Не мога да кажа цената със сигурност, някой ако я знае с точност да помага. Мисля, че беше около 10 лв.

# 53
  • софия
Точно днес си търсех коректор за тъмните кръгове, но всичко ми се стори или много плътно или много течно, ще чакам още отзиви за камуфлажа, аз бих предпочела нещо по течно, но щом казвате че се разнася лесно newsm78

# 54

Наскоро си купих минералната пудра на Алверде. Бих могла да кажа, че съм доволна с изричната уговорка, че е доста непокривна и изобщо не матира /ползвам я самостоятелно, над крем/. Мислех да си купя и техен фдт, но като попрегледах отзивите в темата, май не са много подходящи за смесена кожа. Ще се насоча към нещо друго май...
Хванах се за това мнение, защото ми направи впечатление, че на моята кожа пудрата стоеше съвсем различно - много, дори прекалено плътно.  Laughing АЗ дори нагоре писах отзиви за нея, но не помня дали вместо пудра не съм писала фон дьо тен.  newsm78 Иначе е точно пудра - прахообразна. На мен ми дойде прекалено покривна и матираше добре, дори ми се стори прекалено суха, но аз я пробвах зимата. Отдолу мазах много тежък крем, може и заради него да се е напластявала повече, а по принцип кожата ми е суха.  Laughing Прави ми впечатление, че колко хора, толкова и мнения за даден продукт. Не знам до колко е надеждно да се правят изводи от чуждия опит. Аз почти никога не съм била доволна от продуктите, които се възхваляват, както и някои хора може да не са доволни от продуктите, които аз възхвалявам.   Laughing

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 13:03 от HAPPY_QUEEN

# 55
Изненадваща употреба! Не съм подозирала. Аз бих ползвала за петънца. А течния под очите. Не е ли тежък/плътен за тази зона?

Преди години съм ползвала камуфлажа точно под очите и бях  много доволна откъм покритие и размазване (особено за суха кожа), но не знам защо не повторих. Може би се събираше в гънчиците и затова. Но пък то до сега почти всички коректори се събират та може и да повторя скоро.  Laughing

Днес съм по-активна в тази тема, но преди малко направих една простотия, чийто резултат много ми хареса. Тъй като много трудно размазвам течния коректор на Алверде в областта под очите, реших да го пробвам на лицето като фон дьо тен. Пак трудно го размазах, но успях ли веднъж, толкова много ми хареса ефекта - точно такъв търся от фон дьо тен. Този коректор е вълшебен! Под очите ми нямаше почти никакво покритие, но така добре ми измаза лицето... Определено ще пробвам някой фон дьо тен на Алверде и дано улуча сходен ефект. То не пречи и с коректора да се мацам, но ми е трудно размазването - по-сух ми идва. Иначе ефекта много повече ми хареса от фон дьо тена на Мейбълин, който ползвам в момента. Чакам с нетърпение да дойде 1-ви, че да си купя някой фон дьо тен, мисля и камуфлажа да взема за под очите, както и флуида. Вече нямам търпение.  Laughing

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 13:23 от HAPPY_QUEEN

# 56
  • Sofia
Аз съм ползвала камуфлажа, но на мен ми идваше малко сух и доколкото си спомням ми се събираше във фините линии. Може би трябва да му дам втори шанс,  с по - добро предварително овлажмяване на зоната или база, щом толкова го хвалите. Помня, че по едно време  го слагах само в линията долу, където няма бръчици и добре прикриваше, наистина.
HAPPY_QUEEN, защо чакаш 1 число, за да си купиш нов фдт, намаления ли ще има или тогава си взимаш заплатата?

# 57
Ще отговоря аз  Grinning

# 58
А така, анбибиан е отговорила.  Simple Smile

Добре че сте писали, за да не съм само аз активна, но явно днес ми е ден.  Laughing Пак да похваля коректора, че излизах в най-голяма жега и по едно време усетих, че почвам да се потя (по лицето), но чак до вадички не се е стигнало.  Laughing Фон дьо тенът-коректор си остана на място без да се свлича или разтече.

Ходих до най-близкия Дм да разгледам и да си набележа неща за взимане. Обаче ми прави впечатление, че наистина много неща са опипани или са им скъсани лентичките. И това е за продукти, които нямат тестери. Според мен много по-изгодно ще им излезе на собствениците на тези магазини да извадят по един тестер от всичко, вместо всичко да се опипа и после никой да не го вземе. Примерно гледах, че камуфлажните кремчета всички бяха отворени и с по един отпечатък от пръст вътре. После видях, че има и моливи коректори. Пробвах един, който беше най-опипан и ми се стори много мекичък и нежен и мислех да си купя един да го пробвам под очите (стори ми се подходящ), обаче на всички моливи лентичките бяха скъсани. Та реших да не си взимам. В краен случай, ако не намеря неотварян и в другите ДМ-и, ще си купя, пък ще го подостря да се махне пробваното. СЪщото обаче не може да се направи с кремообразните продукти.

Хубавото е, че поне фон дьо тените имат тестери (поне някои) и почти нямаше такива, на които лентичката да е скъсана. Прочетох и състава им - нямат талк. Не знам кой беше писал, че имат, но нямат. Даже много хубави ми се сториха съставките и самите фон дьо тени са доста евтини. Аз мислех, че са над 10 лв, а те по 6-7 - направо супер. Няма как да не се вземе. Четох добри отзиви за Natural light фон дьо тена, но се чудех и за минералния им. Последния обаче нямаше тестери, а другите им фон дьо тени ми се сториха прекалено леки - като оцветени кремчета. За всеки случай ще потърся ревюта из нета и ще видя в другите ДМ-и дали имат тестери. Та това е от мен засега.  Simple Smile

# 59
От преди няколко дни,и нещо не съм очарован от аромата,иначе върши работа,като за 2,55лв.,някой има ли отзиви изобщо за дезодорантите на Балеа?
Скрит текст:

Извинявай, но това е дамски дезодорант. Ти дамски ли ползваш?

На въпроса - доволна съм от серията им дезодоранти. Цена, аромат. Не оставят следи.

Бях се засилила да си купувам камъка, но прочетох тук, че го нанасяте няколко пъти на ден, а аз определно нямам тази възможност и сега се чудя, ако го нанасям само сутрин дали ще има смисъл.  newsm78

И някой дали забеляза - в ДМ има ли ги новите глитъри на Флормар?
Как да няма,като има в Хаджи Димитровския ДМ точно до вратата срещу касата има подставка върху масичка точно с тези глосове.Аз да похваля спрея за коса на Балея за изглаждане върху него си пише Гланц,бяха останали само 2 бройки,направо е невероятен досега нищо не можеше да оправи косата ми да стои гладка и блестяща,все цъфти и е суха като слама,пробвах какво ли не,но ефекта беше или равен на 0 или се омазняваше и в корените въпреки че там не съм мазала.Това като го напръсках и косата днеска ми е блестяща и гладка като водопад,напрамо съм възхитена,препоръчвам за сухи стърчащи и цъфтящи коси,и не омазнява

Общи условия

Активация на акаунт