Balea, Alverde, Catrice, Essence - 11 (Козметика от ДМ и Лили)

• 66 366
  • 705
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте и от мен в новата тема!   bouquet

Погледнах, че сте дали отзиви за фон дьо тени на Алверде. АЗ съм ползвала компактната им пудра преди време, но тогава кожата ми беше по-мазна и като че ли не ми матираше добре, затова не я взех повече. Сега обаче кожата ми е по-суха и може пак да пробвам. Обаче зимата пък пробвах минералния им фон дьо тен, който ми дойде прекалено покривен. Стоеше като силно покривен фон дьо тен и се събираше в гънките, затова аз не го харесах. Но пък интересно, докато бях с него, мъжът ми постоянно ми правеше комплименти за това колко добре ми изглежда кожата.  Laughing По принцип имам доста недостатъци та явно минералния фон дьо тен успешно ги замазва.  Laughing Преди няколко дена си взех течен коректор, но той пък е прекалено слабо покривен и се налага да го слагам няколко пъти, че да проличи. Хубавото е, че не се събира в гънките под очите, но пък не се разнася добре с пръст та го разнасям с гъбичка. Като че ли декоративната им козметика не е толкова добра колкото бялата, но бих пробвала и някой фон дьо тен. Молива каял за очи ми допада много и със сигурност пак ще си вземам от него.
Иначе наистина на места го има този проблем с отворените продукти. АЗ видя ли, че продукта е със скъсана лепенка, не го взимам, но има и много, на които не е скъсана.

HAPPY_QUEEN кой е този серум? Снимка може ли   bouquet

Eто така изглежда серумът - да не се объркаш с флуида, че са сходни, но на серума пише lifting liquid и е 25 мл, струва около 10 и нещо, а флуида е 30 мл и е по-евтин.
Скрит текст:

Засега съм много доволна от него и от почистващото мляко за суха кожа и се точа на флуида. Дано и той да ми хареса, когато го взема.  Simple Smile Обаче е за жени над 30 години, с анти ейдж ефект е. Откакто го ползвам, нямам проблем с прекалено суха кожа, не ми опъва кожата (от сухота, както беше преди него), като че се изглажда структурата, но аз го ползвам доста щедро и като че ли бързо ще свърши. Но нищо - една терапия си направих. Мисля че си струва за парите.  Wink Ще видим как ще ми е кожата и след като го спра.

# 31
http://translate.google.bg/translate?sl=de&tl=bg&js=n&am … 2Falverde_home%2F
Това трябва да е - мерси  Hug ще го потърся.
Иначе наскоро си купих за комбинирана кожа, почистващ гел с водорасли, обаче в него има алкохол. Аз нямам навик да чета, установих го в къщи. Иска ми се почистващата грижа, която ползвам да е без алкохол, така че едва ли ще повторя точно този, но бих пробвала друг.
В серума също има алкохол, както и в почистващото мляко за суха кожа, ако това те притеснява. Но аз ги ползвам и двата продукта около очите и изобщо не ми дразнят - нито щипкат, нито лютят. А имам ужасно, ужасно проблемна и чувствителна кожа. Слава Богу, откакто ползвам тези продукти на Алверде, нямам никакви проблеми с раздразнения или алергични реакции.

# 32
Ми на мен пък всички мъжки ми миришат еднакво smile3507 Ма стига сме разводнявали темата...

# 33
  • софия
Благодаря за новата тема Hug
Днес съм на шопинг в ДМ, нали го има 15 процентното намаление днес от колко часа беше от 17 до 19 ми се върти нещо newsm78. Започвам да правя списък,че като отида там забравям половината неща.

# 34
Благодаря за новата тема Hug
Днес съм на шопинг в ДМ, нали го има 15 процентното намаление днес от колко часа беше от 17 до 19 ми се върти нещо newsm78. Започвам да правя списък,че като отида там забравям половината неща.
15 % намаление беше до 26.07.На 01.08 и 02.08 при покупка 20 лв.ти правят отстъпка 4 лв.

# 35
  • София
Някакви нови серии на Есенс в ДМ да са пускали? Егати и вносителите, където не внасят нищо тук  Crossing Arms.

# 36
Те в ДМ никога не зареждат нови серии.
Аз дебна за перлите на Ессенсе , но до сега никъде не съм ги виждала. А и ББ крема на Астор искам да пробвам , но и него го няма в ДМ , виждали ли сте го някъде?

# 37
  • София
И тук да се похваля:

- от днешната ми обиколка по  магазините. Simple Smile Лаковете ги купих по-скоро от неудобство, че само перли търся.
color]

Взех последните озаряващи перли на Есенс. Но имам информация, че в най-скоро време има много голяма верочтност да ги пуснат за продажба в Лили и ДМ.  Grinning

# 38
Ее, айде дано! Че и аз ги чакам тия перли... Simple Smile

# 39
  • София
Ее, айде дано! Че и аз ги чакам тия перли... Simple Smile

На живо са много красиви и миришат приятно. Simple Smile А информацията я получих от шоурума на Есенс. Simple Smile

# 40
  • София
Някой ползвал ли е компактния фдт на алверде? Чудя му се  newsm78
http://3.bp.blogspot.com/-qT1r1DPh83s/UTPFSd9clGI/AAAAAAAALMs/UN … s640/DSC09332.JPG
Ако мнението ми не е закъсняло - много плътна консистенция, трудно се нанася, но добре попива. Задължително с четка, иначе е почти невъзможно. Има леко необичайна миризма, не е неприятна в никакъв случай, но не е и парфюмирана. След него задължително матирам с пудра, иначе лъсва почти веднага. Средна покривност.

# 41
Има ли доволни от минералната база на Алверде?
Здравей Simple Smile Имам тази база /бяла малка тубичка със зелена капачка/. Честно казано, не видях никакъв ефект от нея - нито ми е задържала пудрата повече време, нито ми е матирала допълнително кожата, просто нищо. Аз я слагах над крем и преди "минералната" пудра/фдт на Артдеко /която всъщност само така се нарича/. Може би базата придава по - светъл цвят на лицето, но не особено забележимо. Така си стои неупотребявана....
Наскоро си купих минералната пудра на Алверде. Бих могла да кажа, че съм доволна с изричната уговорка, че е доста непокривна и изобщо не матира /ползвам я самостоятелно, над крем/. Мислех да си купя и техен фдт, но като попрегледах отзивите в темата, май не са много подходящи за смесена кожа. Ще се насоча към нещо друго май...

# 42
  • най-шареното място
Има ли други опитали базата и течния коректор? A комуфлажа?
ФДТ-ите ги отхвърлих заради талка. Не че помня защо не го  искам. Simple Smile

ПП Базата би могла да "пълни" неравности и линии, както и да дава хлъзгава основа или да изравнява тена. В идеалния случай всичко накуп.

# 43
  • sofiq
Перличките са уникални - още не съм ги пробвала,но ми стоят няколко дни на бюрото да им се радвам Laughing

Ето и две от лакчетата от колекцията на Есенс как стоят на нокти Peace
http://tediata.blogspot.com/2013/07/blog-post.html

много ми харесаха и стикерите с перлички за декорация

# 44
Някой ползвал ли е компактния фдт на алверде? Чудя му се  newsm78
http://3.bp.blogspot.com/-qT1r1DPh83s/UTPFSd9clGI/AAAAAAAALMs/UN … s640/DSC09332.JPG
Ако мнението ми не е закъсняло - много плътна консистенция, трудно се нанася, но добре попива. Задължително с четка, иначе е почти невъзможно. Има леко необичайна миризма, не е неприятна в никакъв случай, но не е и парфюмирана. След него задължително матирам с пудра, иначе лъсва почти веднага. Средна покривност.

Атти,благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт