Balea, Alverde, Catrice, Essence - 11 (Козметика от ДМ и Лили)

• 66 471
  • 705
  •   1
Отговори
# 600
 Crazy аз точно за това с кокоса, за което ти писа се нагласих ...

значи арган и бадем
благодаря ти  Hug

# 601
  • София
Шампоан на Balea, с кофеин от днес:
Скрит текст:
До края на тази седмица шампоана и балсама с кофеин са на промоционална цена в ДМ.[/color]
На каква цена са в момента? И комплект ли са или може поотделно   bouquet

250 ml за 1.95лв. Не са в комплект, Това е цената за всеки един от продуктите.
Утре пак ще ползвам шампоана и ще имам повече впечатление.

# 602
  • София
Вчера бях в МОЛ Сердика с децата, че трябваше да си взема телефона от ремонт. Та така уж набъро с двете деца влязох в Лили. Видях намалението на Катрис. Нямам нужда от абсолютно нищичко, но за гъдела реших да си взема от намалението едно-две неща. Намаленият руж и едно от намалените червила. Не за първи път пазарувам от намаление и знам, че намалението не е за всички продукти а за определени цветове /там пише си номерата на цветовете и т.н/. Отивам на касата с двата намалени продукта и момичето ги маркира ....и ми казва че дължа реалната им цена  Shocked. Казах, че се от намалените и тя започва да ме убеждава че не всички цветове са намалени...дрън, дрън...неща които знам. Изчаках я и обясних, че точно този руж и това червило са от намалените. Ходи да търси по стелажа с едно друго момиче. Върнаха се след 5 минути и казаха, че наистина ружа е намален но червилото не е. И въпреки това не им излизал на 50% в програмата и няма как да го платя на ниската цена  newsm78. След като им обясних къде точно на стелажа седи червилото и че то единствено от тези гилзи е намалено, след повторна проверка се оказа че съм права, но не можели да направят нещо. Проблем с програмата  ooooh!. Децата вече откачиха и си тръгнах с празни ръце, но ако бях сама....щях да викна управител и да ми обясни какво точно им е намалението, щом продават на реалната цена.

На мен ми се случи същото в Сити Центъра  Close Close Много ме издразниха. При мен се оправдаха с фирмата, която била представител на Катрис. Ей, много мразя да ме правят на глупава. Да се бяха извинили и да се приключи с въпроса, а те нагли и арогантни. Управител нямали в момента.

Да похваля новото Лили в Иван Вазов, там такова нещо нямаше и освен това е чистичко и тестерите са нови  Laughing Купих си сенки на Катрис, made to stay.

# 603
Щастлива кралице, пропорцията за дегримьора с розова вода и масло е 3:1 за суха кожа. С години използвам розова вода и почти всички марки са ми минали през ръцете. Като тийн ползвах "Милва", бяло непрозрачно шишенце с цветен етикет и силна миризма на роза. Когато ми подариха истинска розова вода и я помирисах - нищо общо! Даже мислех, че истинската е или развалена, или "менте".  Следи заради алергията да няма консерванти от рода на -диол или -нон (пусто не мога да намеря читав етикет из нета, а не помня наименованието). Сега ползвам БиоФреш, много я уважавам розовата им вода. Българска роза - Карлово имат и те, а също и хидрозоли - вода от лайка, от маточина, от лавандула, от мента. Избери си за дегримьора малко шишенце, най-добре с помпичка, защото лесно се окислява и гранясва, поне при мен. Аз не го държа в хладилника. За суха кожа бих ползвала масло от пшеничен зародиш.
И за зехтина: ако искаш да използваш зехтин за кожа, можеш да го направиш използвайки маслиново масло, защото зехтинът (непречистено за козметични цели маслиново масло) с времето придава на кожата изсъхнал, жълтеникав, "восъчен" вид.
Ако можете да ми кажете, на касите в Лили има едни прозрачни сферични панерчета с козметика. Една цена, а много и различни артикули. Това пробвани преоценени стоки ли са, с изтичащ срок ли или? Защото си взех тъмнолилаво червило "Катрис" в черна гилза и сега ме е страх да го ползвам, а пиша по форумите.... ooooh!
И последно, някой пробвал стейновете на Есенс дали има?  Thinking

# 604
Шишенцето вече съм го осигурила от мицеларна вода на Биодерма. Само кажете от къде ги взимате тия розови води - къде се намират и от къде могат да бъдат закупени?
Аз днес реших да си взема крем за очи на Биодерма за чувствителна кожа, че и подарък ми дадоха към него - мицеларна вода. И двете ми дразнят кожата, направо ме е яд, че така си хвърлих парите, хем бях почти сигурна, че така ще стане, ама защо посегнах към тях да ме пита човек!  smile3537 tantrum

Много благодаря за всички съвети, Daisy^Slava, много са ми полезни!   bouquet

# 605
  • Варна
Промоцията на Катрис в Лили важи ли за тези пудри?

Скрит текст:

# 606
  • София
HAPPY_QUEEN, щом няма да ги ползваш. пусни ги за размяна. Има съфорумки, които ги харесват!

# 607
Не знам обаче дали са подходящи за лице - доста силно са ароматизирани. Направо миришат много силно, с часове върху кожата. Това на лицето може да те задуши направо.  Laughing Иначе парфюмите им са от натурални есенции ама доста силно ухаят.

Аз си мазах точно с кокосовото лицето, защото имам много суха кожа. Не ми стоеше мазно, даже доста приятничко. Ама не цялото лице, а само сухите участъци.
За коса според мен също става, но аз съм с много много суха коса, маслото от арган и гроздови семки ползвам, но ефектите са мимолетни.

# 608
HAPPY_QUEEN, щом няма да ги ползваш. пусни ги за размяна. Има съфорумки, които ги харесват!
Ще си помисля.  Simple Smile Ще видя дали случайно кожата ми няма да привикне с него.  Laughing ПОнякога има продукти, които в началото ме дразнят, но след 5-тата употреба спират. Но мисля, че не бих си го взела пак, освен ако няма някакво чудодейно въздействие.  Laughing

# 609
  • София
Промоцията на Катрис в Лили важи ли за тези пудри?

Скрит текст:

Важи, да Peace

# 610
Явно промоцията за Катрис е само за София, което е доста разочароващо.  Wink

# 611
  • София
Не е възможно!
Би трябвало във всички магазини да я има тази промоция.
Заслужава ли си да се разходя утре до някое от Лили-тата?  newsm78
Кои продукти на Катрис са намалени?
Имаше разочаровани съфорумки - разминаване в цените от намалените продукти.

# 612
Не е възможно!
Би трябвало във всички магазини да я има тази промоция.
Заслужава ли си да се разходя утре до някое от Лили-тата?  newsm78
Кои продукти на Катрис са намалени?
Имаше разочаровани съфорумки - разминаване в цените от намалените продукти.

В Русе нямаше. Ходих на следващия ден след като прочетох тук.

# 613
Шампоан на Balea, с кофеин от днес:
Скрит текст:
До края на тази седмица шампоана и балсама с кофеин са на промоционална цена в ДМ.[/color]
На каква цена са в момента? И комплект ли са или може поотделно   bouquet

250 ml за 1.95лв. Не са в комплект, Това е цената за всеки един от продуктите.
Утре пак ще ползвам шампоана и ще имам повече впечатление.

В кой DM? В Сердика днес беше 2.95 лв.

# 614
  • София
Nora Grey, извинявай! Грешката е моя.
Да, промоционалната цена е 2,95лв. , а не 1,95лв. Поотнесла съм се малко, съжалявам. 
Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт