Balea, Alverde, Catrice, Essence - 11 (Козметика от ДМ и Лили)

• 66 455
  • 705
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз днес си купих доста неща от промоцията в Лили , но от Люлин , в центъра всичко беше свършило , но в Люлин имаше от всичко . Момичето беше учтиво и ми помогна в разгадаването на цените , а в центъра тази ми вика оправяй се само , нагла чак Simple Smile Аз и казвам , че всичко свършило явно , а тя ми вика няма да ви чака вас я  . Купих си червило , сенки , фон дьо тен за 5 и нещо и още едни единични сенки , много красиви , доволна съм .

# 616
Nora Grey, извинявай! Грешката е моя.
Да, промоционалната цена е 2,95лв. , а не 1,95лв. Поотнесла съм се малко, съжалявам. 
Embarassed

Така и така му бях навита, взех го, ама се чудех, дали да им спретна едно войнствено питане на касите  Mr. Green

И на VELNEA маска за коса, с olive-leaf extract завлякох, че беше в подходяща малка разфасовка. Маските много бавно ми вървят и ми омръзват.

# 617
На мен и маски, и балсами много бързо ми вървят. Направо под 500 мл няма смисъл да взимам - около 70-100 мл на едно миене.  Laughing Откакто ползвам обаче душ крема на Алверде за шампоан няма нужда да мажа по цялата коса, а само последните 15 см и започнаха да ми вървят по по-малко.  Grinning

# 618
Днес бях в Бюти зон, разглеждах едни сенки на Ревлон, на тях си пишеше тестер. Аз така се бях съсредоточила да ги зяпам, отворени, но още не ги бях пипала и мина една консултантка и ми се скара, че не били тестер, не можело така да ги отварям  Laughing Аз й показах, че си пише тестер на тях и тя се извини, ама да ви кажа, преди може би щях да се засегна и да й се тросна нещо, обаче след като прочетох и видях със собствените си очи какво правят клиентите в ДМ, даже ми идеше да й благодаря, че си върши работата  Mr. Green
Днес ходих да си търся червило на Мис Спорти, онзи въпросен оранжев цвят дето съм харесала, ама то няма - останали само тестерите в мола на Стамболийски, що не зареждат не знам  newsm78
Освен това имаше едно-две червила, които все пак имаха защитно фолио и човек спокойно може да ги купи, сигурен, че не са отваряни.
До Лили не можах да се добера, а доста неща на Катрис съм си харесала, ама живот и здраве по-нататък и без това нямам нужда от нищо  Blush

# 619
Значи трябва да са по-лоши продавачките ама трябва и да са повече.  Laughing

# 620
На мен и маски, и балсами много бързо ми вървят. Направо под 500 мл няма смисъл да взимам - около 70-100 мл на едно миене.  

ЗавидОх ти за косата. Ама не ти е лесно, де  Mr. Green
Мойта е тъничка и не обичам да я мацотя, щото й пада и без туй никаквия обем.

Аз пък в Лили днес се фръснах с тестера на Womanity. Предишния път тъкмо се бях устремила за същото и евакуираха мола за поредната бомба, ше му се не види и късмета  Joy

# 621
Аз пък в Лили днес се фръснах с тестера на Womanity. Предишния път тъкмо се бях устремила за същото и евакуираха мола за поредната бомба, ше му се не види и късмета  Joy
А днес не евакуираха ли МОЛ-а след като се фръсна с Womanity? Joy Ужасен е! Blush

# 622
А днес не евакуираха ли МОЛ-а след като се фръсна с Womanity? Joy Ужасен е! Blush

hahaha

Не. Сега му размишлявам, че една приятелка иска да ми го взима от Лондон. Ужасен не ми е, ама не ми е и достатъчно сладък, аз съм по-Very Irresistable тип.

Сори за парфюмния оф-топик.

# 623
Препоръчайте ми мляко или олио за тяло, подходящо за сезона?

# 624
Днес бях в Бюти зон, разглеждах едни сенки на Ревлон, на тях си пишеше тестер. Аз така се бях съсредоточила да ги зяпам, отворени, но още не ги бях пипала и мина една консултантка и ми се скара, че не били тестер, не можело така да ги отварям  Laughing Аз й показах, че си пише тестер на тях и тя се извини, ама да ви кажа, преди може би щях да се засегна и да й се тросна нещо, обаче след като прочетох и видях със собствените си очи какво правят клиентите в ДМ, даже ми идеше да й благодаря, че си върши работата  Mr. Green
Днес ходих да си търся червило на Мис Спорти, онзи въпросен оранжев цвят дето съм харесала, ама то няма - останали само тестерите в мола на Стамболийски, що не зареждат не знам  newsm78
Освен това имаше едно-две червила, които все пак имаха защитно фолио и човек спокойно може да ги купи, сигурен, че не са отваряни.
До Лили не можах да се добера, а доста неща на Катрис съм си харесала, ама живот и здраве по-нататък и без това нямам нужда от нищо  Blush

anbibian, отдавна те чета за червилата на Мис Спорти - проблемът е, че сменят продуктовата гама частично и тези червила са отлистени вече. Аз едвам намерих 051- Bubble Gum, мисля че и ти го имаше, преди това си бях взела още 2 цвята - сега вече на повечето места ги няма. Поддържам връзка с промоутърка на Мис Спорти, Астор и Римел - отдавна момичето се беше видяло в чудо да ми търси "Дъвката" - едвам я намерих в др. магазин - не в ДМ. Прочетох колко ти харесва червилото, съжалявам много! Hug

# 625
  • София
Момичета, аз днес не се сдържах и отидох до Лили на Стамболийски. Имаше намалените продукти на Катрис. Беше продавач на смяна и беше много любезен. Обясни ми, че са намалени само тези продукти, под които има етикет с 50% намаление. На самият етикет пише номера на продукта. Но аз нищо не си харесах! Повечето от промоционалните неща ги имам.

Последна редакция: нд, 25 авг 2013, 22:46 от nikolinanik

# 626
В ДМ-а  ("Красна поляна") в който ходя щанда на Мис Спорти като че ли не е докосван от купувачи, все си стоят едни и същи неща. Ако искаш anbibian дай ми снимка и номер на червилото, което искаш и ще проверя дали го има Simple Smile

# 627

anbibian, отдавна те чета за червилата на Мис Спорти - проблемът е, че сменят продуктовата гама частично и тези червила са отлистени вече. Аз едвам намерих 051- Bubble Gum, мисля че и ти го имаше, преди това си бях взела още 2 цвята - сега вече на повечето места ги няма. Поддържам връзка с промоутърка на Мис Спорти, Астор и Римел - отдавна момичето се беше видяло в чудо да ми търси "Дъвката" - едвам я намерих в др. магазин - не в ДМ. Прочетох колко ти харесва червилото, съжалявам много! Hug

Аз това 051 го имам, но ми е малко ярко. Повече харесвам 059. Като отида до ДМ ще взема да се запася, че много ми харесва. Дано да го има де!

# 628
Препоръчайте ми мляко или олио за тяло, подходящо за сезона?
По-напред съм препоръчала олиата на Алверде, които сега са на промоция (6,60 лв). Но не знам дали ще са добри за теб. Аз имам суха кожа и са ми екстра.  Wink

# 629
Сега ходих до ДМ - Красна Поляна, червилото на Мис Спорти "Дъвката" го имаше, имаше и много други, едно не можах обаче да разбера - бяха изложени само тестери, нямаше откъде на стелажа им да си вземеш червило "не тестер".

Общи условия

Активация на акаунт