Balea, Alverde, Catrice, Essence - 11 (Козметика от ДМ и Лили)

• 66 436
  • 705
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Сега ходих до ДМ - Красна Поляна, червилото на Мис Спорти "Дъвката" го имаше, имаше и много други, едно не можах обаче да разбера - бяха изложени само тестери, нямаше откъде на стелажа им да си вземеш червило "не тестер".

Не попита ли продавачката или касиерката как стоят нещата?

Специално в ДМм каквото търся и не го намирам, ПИТАМ! И никога досега не ми е отказана консултация! Даже отиваме до продуктите, гледаме, търсим......

# 631
Simple Smile ми не съм питала защото не ме интересуваше толкова, бях писала днес по рано ако иска анбибиан да проверя дали има червилото което иска, но нея я няма и така Simple Smile при нужда ще отида и ще проверя как стоят нещата

# 632
В ДМ виждали ли сте кола маска с нагревател и пълнители?

# 633
Виждала съм на Veet
Днес видях, че предлагат силиконови гривни против насекоми, имат ли ефект?
И още нещо да попитам, виждали ли сте мъжки слънчеви очила в ДМ?

# 634
  • София

В ДМ не знам дали има.  newsm78 НЕ, няма!
Но в Лили със сигурност има на Перфект и са на добри цЕни!

# 635
Аз съм виждала в ДМ да продават нагревател за кола на Veet

# 636
И аз съм виждала, не помня дали беше на Вийт, но цената беше 55 лв. Стои на щендера със самобръсначките.

# 637
Има при самобръсначките, но не съм гледала подробности като цени и марки.

Има 1-2 модела, които според мен са мъжки - по-спортни и тъмни са, но най-добре мъжа да ги види и да прецени.

# 638
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Няколко пъти засичам непозната марка... нямам спомен за името ...Комплекта беше от порядъка на 28-30лв... Veet-ските са отделно около 50-55лв.

# 639
Благодаря на всички! Ще отида да ги видя и ще си купя. Ще се радвам и ако някой, който ги е ползвал сподели впечатления.

# 640
..........
Има 1-2 модела, които според мен са мъжки - по-спортни и тъмни са, но най-добре мъжа да ги види и да прецени.

Laughing Ами, моя мъж ги видя и категорично заяви, че са женски  Simple Smile

# 641
  • най-шареното място
Има.

# 642
  • софия
Промоцията в Лили до кога е newsm78
Крема за ръце на Балеа с лайка не ми хареса достатъчно, по мазен ми е от този с мангото, който и на аромата го докарва страхотно.

# 643
  • София
Промоцията в Лили до кога е newsm78
Крема за ръце на Балеа с лайка не ми хареса достатъчно, по мазен ми е от този с мангото, който и на аромата го докарва страхотно.

Намалението на Катрис - ако за него става въпрос - е до края на септември. Поне така ми казаха миналата седмица. Но е и до изчерпване на количествата, тоест накрая няма да е останало почти нищо вероятно.

# 644
  • София
Намалението на Катрис - ако за него става въпрос - е до края на септември. Поне така ми казаха миналата седмица. Но е и до изчерпване на количествата, тоест накрая няма да е останало почти нищо вероятно.

Малко вероятно е, защото намалените продукти и друг път са били намалени и повечето сме се възползвали от промоциите.

Общи условия

Активация на акаунт