Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 219

• 40 968
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас

Бомба с широк обсег на действие е Енгин.Който веднъж е улучен от шрапнелите и е просто обречен! Heart Eyes

# 316

Днес прекарахме един чудесен ден, нали?
Лека нощ на нашия любим жител на Истанбул...
Да ви е лека и на вас нощта, момичета...
txtloves

# 317
  • Бургас

Лека нощ на лягащите! newsm46

# 318
# 319

За кафявите очи Grinning

Скрит текст:

Haqsko,  тая бомба и доктор Сердар не може да я обезвреди Joy Joy Joy Joy Joy

Мариана, благодаря за новината!  bouquet

# 320
Току що сложено в Engin Akyurek Universal Fans Club:

Фулия Капан казва: "Керем Дерен /сценаристът на "Един малък септемврийски проблем"/ не отрече, че Енгин Акюрек ще играе във филма. Той ми отговори и каза : "Пишете ми, след като го гледате и ми кажете, дали отговаря на вашите очаквания - филмът с който ще се появи на екран, ще бъде истинска бомба."
Скрит текст:
Fulya Kapan
Arkadaşlar Kerem Deren bey,Egin ile Küçük Bir Eylül Meselesi filmini çekeceğini yalanlamadı.Hatta "izleyince yine yaz bakalım beklentini karşılayıcak mı" dedi bana.Yani bu şu demek oluyor;Çıkan haber yalan.Engin Akyürek,Kerem Deren in bakış açısıyla ve sinema filmi ile bomba gibi bir geri dönüş yapıyor.
HugМариянка, благодарско!
Толкова много ме зарадва.
 а бомбата ще е поне атомна!
txtloves

# 321

Лека нощ, Любов! Simple Smile smile3524

# 322

Току що сложено в Engin Akyurek Universal Fans Club:

Фулия Капан казва: "Керем Дерен /сценаристът на "Един малък септемврийски проблем"/ не отрече, че Енгин Акюрек ще играе във филма. Той ми отговори и каза : "Пишете ми, след като го гледате и ми кажете, дали отговаря на вашите очаквания - филмът с който ще се появи на екран, ще бъде истинска бомба."
Скрит текст:
Fulya Kapan
Arkadaşlar Kerem Deren bey,Egin ile Küçük Bir Eylül Meselesi filmini çekeceğini yalanlamadı.Hatta "izleyince yine yaz bakalım beklentini karşılayıcak mı" dedi bana.Yani bu şu demek oluyor;Çıkan haber yalan.Engin Akyürek,Kerem Deren in bakış açısıyla ve sinema filmi ile bomba gibi bir geri dönüş yapıyor.
Мариянка  

Дано наистина видим един стойностен филм.

Момичета лека и спокойна, най-вече прохладна нощ !

Сънувайте нещо красиво ... или някой.

# 323
Момичета пожелавам ви лека,спокойна и розово-облачна нощ. спокойна нощ на всички.        

# 324
 smile3524 Спокойна нощ и от мен.

# 325
  • Пловдив

"Съкровища на душата"

# 326
Здравейте.

Фантазия, наистина прекрасно казано. Дано го чуем всички в темата. В тази тема пишат много интелигентни жени, така че е хубаво да се държим интелигентно, без злобни нападки и иронични подмятания.

Елинор, много ми хареса инфото за кафявите очи. Аз съм с кафяви очи, както много хора, около мен. И наистина сме добри хора.  newsm51

Само за протокола- харесвам сини очи също, а най-много харесвам зелените очи, макар те да са по-голяма рядкост. Прекрасни са. Берен има много красиви очи.  Simple Smile Simple Smile

# 327

Лека и спокойна нощ на лягащите! Heart Eyes Hug

# 328

За кафявите очи Grinning

Скрит текст:

Haqsko,  тая бомба и доктор Сердар не може да я обезвреди Joy Joy Joy Joy Joy

Мариана, благодаря за новината!  bouquet

Ели, казаното в спойлера е едно към едно цялата истина.   bouquet
.................................

Момичета, благодаря на всички, за този хубав ден!  Heart Eyes

smile3524Лека нощ!
smile3524

# 329

В тази топла юлска нощ ви пожелавам приятни сънища.

Общи условия

Активация на акаунт