Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 219

• 40 972
  • 724
  •   1
Отговори
# 300

Haqsko Hug  мерси за почерпката! Simple Smile

Fantasya  bouquet  страхотно клипче!    bouquet

# 301
Марта, Вземам си от всичко, без белия шоколад!
Фантазия, благодаря за клипа и още повече за споделеното в спойлера!
Хаяско, добре си се сетила! Умирам за биричка и цаца!

Момичета txtloves

# 302
  • Бургас
Хубав Керим за настроение .Обичам Енгин такъв какъвто е и ще го чакам колкото трябва да се появи,защото знам,че чакането си е струвало .Пък и в компания като вашата чакането е удоволствие Hug

# 303
Клипа е страхотен. Музиката е от много любим филм с друга страхотна любов.
Скрит текст:

Скрит текст:
Затварям страницата на днешният ден с усмивка..леко изморена, но щастлива..и благодарна на красивите мигове, който той ми подари..
Когато не си простил на някого, все едно носиш този човек на гърба си-което е много тежък товар...
И щом веднъж му простиш, се освобождаваш от него..
Най-после можеш да продължиш с живота си..
Той вече не ти тежи
Ставаш много по свободен човек..
Научете се да прощавайте и ще усетите разликата в самият себе си..
Пожелавам ви, усмихната и лека вечер..
Усмихнати минути и много обич..Нека носим добротата в себе си, да я отдаваме и да правим всички около нас щастливи..

Това ме съм го писала аз. Просто исках да го споделя.

Нежна и красива вечер.   love001

Фантазия, smile3525 за тези споделени думи!

Прекрасна да е и твоята вечер!

# 304
# 305
Благодаря за почерпката момичета.В тая жега имаме нужда от нещо по-така...      

# 306
# 307

Маричке, от сега си давам заявката, като се върнеш при нас,

искам колаж с много щастливи и най-усмихнати КЕРИМ и ФАТМАГЮЛ!
  Grinning

# 308
# 309
Момичета,коя с бира и цаца,коя с ягоди и шампанско-желая ви приятна и красива лятна вечер!

# 310
  • Пловдив

Току що сложено в Engin Akyurek Universal Fans Club:

Фулия Капан казва: "Керем Дерен /сценаристът на "Един малък септемврийски проблем"/ не отрече, че Енгин Акюрек ще играе във филма. Той ми отговори и каза : "Пишете ми, след като го гледате и ми кажете, дали отговаря на вашите очаквания - филмът с който ще се появи на екран, ще бъде истинска бомба."
Скрит текст:
Fulya Kapan
Arkadaşlar Kerem Deren bey,Egin ile Küçük Bir Eylül Meselesi filmini çekeceğini yalanlamadı.Hatta "izleyince yine yaz bakalım beklentini karşılayıcak mı" dedi bana.Yani bu şu demek oluyor;Çıkan haber yalan.Engin Akyürek,Kerem Deren in bakış açısıyla ve sinema filmi ile bomba gibi bir geri dönüş yapıyor.

# 311

Току що сложено в Engin Akyurek Universal Fans Club:

Фулия Капан казва: "Керем Дерен /сценаристът на "Един малък септемврийски проблем"/ не отрече, че Енгин Акюрек ще играе във филма. Той ми отговори и каза : "Пишете ми, след като го гледате и ми кажете, дали отговаря на вашите очаквания - филмът с който ще се появи на екран, ще бъде истинска бомба."
Скрит текст:
Fulya Kapan
Arkadaşlar Kerem Deren bey,Egin ile Küçük Bir Eylül Meselesi filmini çekeceğini yalanlamadı.Hatta "izleyince yine yaz bakalım beklentini karşılayıcak mı" dedi bana.Yani bu şu demek oluyor;Çıkan haber yalan.Engin Akyürek,Kerem Deren in bakış açısıyla ve sinema filmi ile bomba gibi bir geri dönüş yapıyor.

Мариянче! Благодаря! newsm51
Тази прекрасна новина е наистина в тон днешния хубав ден и топлите думи, казани за Енгин. Доколкото разбирам, Фулия е разговаряла лично с Керем Дерен. Очаквам момичето да продължава да споделя... Щом той определя филма като "бомба", сигурна съм, че ще е нещо, което си заслужава чакането... 

# 312

mariana51, благодаря много за новината. Бомба ще е разбира се. Щом играе Енгин.

# 313
https://www.facebook.com/photo.php?v=223509944466500&set=o.236720409681827&type=2&theater

# 314
Марианка благодаря за страхотната новина.    

Общи условия

Активация на акаунт