Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 219

• 40 764
  • 724
  •   1
Отговори
# 30

Дейзи, ти четеш ли всичко в темата. Достатъчно. Стига си правила портрети на този или онзи. Говорим и пишем само за Енгин. Замисли се.

Мариана, това не са портрети, а истина, която много от хората в темата усещат. Да не ти казвам колко съобщения на лични, които споделят същото мнение- няма достатъчно толерантност към различното мнение. Вие си споделяте едно мнение, но нима то е единственото? Има и други мнения , които заслужават да бъдат чути и уважени, Дано го постигнем.  ooooh!

Съгласна съм, нека тази тема я посветим на коментари и мнения за Енгин.  Peace Peace

# 31
  • Пловдив

Дейзи, ти четеш ли всичко в темата. Достатъчно. Стига си правила портрети на този или онзи. Говорим и пишем само за Енгин. Замисли се.

Мариана, това не са портрети, а истина, която много от хората в темата усещат. Да не ти казвам колко съобщения на лични, които споделят същото мнение- няма достатъчно толерантност към различното мнение. Вие си споделяте едно мнение, но нима то е единственото? Има и други мнения , които заслужават да бъдат чути и уважени, Дано го постигнем.  ooooh!

Съгласна съм, нека тази тема я посветим на коментари и мнения за Енгин.  Peace Peace

Уважавам мнението ти само по отношение изкази за Енгин. Съфорумките не са за коментар. Това ти напомням отново. Продължаваш и държиш да стават разправии. Не ми отговаряй, освен ако не е нещо по темата.

# 32
  • Пловдив

Дано ни подейства пречистващо този колаж на Джейн.
....................
На 1 стр. има активен линк: "Студен душ с Енгин".

http://www.youtube.com/watch?v=RllW50qaxB8

# 33
Dimony

Добре се завърнала у дома !

Искам да те поздравя с този клип .

Слушай музиката, особено втората част -

http://www.dailymotion.com/video/xu5h7y_kerim-and-fatmagul-happy … gether_shortfilms

# 34
Maрияна, както правиш забележки на Дейзи, така прави и на твоите приятелки, когато обиждат.

Само при такива условия можем да сме спокойни. Продължиш ли с двойните стандарти, няма да има мира в темата.

# 35

Една хубава мелодия с хубави моменти на хубави герои от хубав филм сниман в един красив град!

Здравейте на всички!   bouquet  bouquet

ORS newsm51  благодаря за тези хубави моменти с нашите герои! Hug

# 36
Вижте нашата съфорумка колко е била напреднала!!! Тук не е излязло фотото!
Скрит текст:
vadina
Регистриран

Re: Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 77
« #257 Съб., 27 Юли 2013, 15:28 »  

--------------------------------------------------------------------------------

Цитат на: trendafilka в Пет., 26 Юли 2013, 18:19
И едно горещо кафе...

Благодаря за поредното кафе.... но много кавалер сте пуснали, че не можа да се ориентирам с кого по-напред да си го изпия и изхортувам

# 37
# 38

Нов клип с прекрасни кадри и песен, която чудесно описва невъзможната любов на Мустафа Булут към Нарин. Изпълнява се от мексиканската група „Ребелде”…

„Недостижима”
Недостижима и далечна като звезда,
Любов почти невъзможна,
Невидима като въздуха,
Ти си толкова недостижима,
Толкова възвишена като ангел.
Любов почти невъзможна,
Като огън, който не гори…

# 39
Дейзи, изчисти си кутията. Изпращам ти едни материали, които ти обещах, но не можеш да ги получиш.

Готово.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 40
Maрияна, както правиш забележки на Дейзи, така прави и на твоите приятелки, когато обиждат.

Само при такива условия можем да сме спокойни. Продължиш ли с двойните стандарти, няма да има мира в темата.

Така, е Валя. Аз за толкова време в темата никмога не съм видяла Мариана да направи публично забележка на Марица, Любов, Милка за обиди и нападки. А то да кажеш, че не са се случвали.  Crazy Crazy Crazy

Мариана, уважавам много труда ти, който полагаш в темата. Знам, че си приятелка с тях , но ти си домакиня и е нужно да бъдеш обективна за доброто на темата. Може би е трудно, но не е невъзможно.   bouquet

# 41
  • Пловдив

Нали започваме на чисто тази тема. Нима и ти не разбра. Имам ПК, пишете ми на нея ако имате претенции към мен.
.........................
Тук е царството на Енгин.

# 42
Вижте нашата съфорумка колко е била напреднала!!! Тук не е излязло фотото!
Скрит текст:
vadina
Регистриран

Re: Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 77
« #257 Съб., 27 Юли 2013, 15:28 »  

--------------------------------------------------------------------------------

Цитат на: trendafilka в Пет., 26 Юли 2013, 18:19
И едно горещо кафе...

Благодаря за поредното кафе.... но много кавалер сте пуснали, че не можа да се ориентирам с кого по-напред да си го изпия и изхортувам

ignore2

# 43

Така, е Валя. Аз за толкова време в темата никмога не съм видяла Мариана да направи публично забележка на Марица, Любов, Милка за обиди и нападки. А то да кажеш, че не са се случвали.  Crazy Crazy Crazy

Мариана, уважавам много труда ти, който полагаш в темата. Знам, че си приятелка с тях , но ти си домакиня и е нужно да бъдеш обективна за доброто на темата. Може би е трудно, но не е невъзможно.   bouquet

ignore2

# 44

Общи условия

Активация на акаунт