Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 219

• 40 759
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Може би Енгин ще даде обяснения по интересуващите ни въпрои в интервю. Това за Лиана Даду не е много за вярване, но може наистина да има малко повече публичност във връзка със започващите снимки.

Днес съм повече впечатлена от факта, че Енгин проговори, отколкото от това какво точно казва.
Чух гласа му, както каза Фатмагюл. Отоговори на въпроси и по този начин информира цялото фенско войнство. Ура!

Това, което каза, не е много радостно за нас, не говори за стремително израстване и развитие. Актьорът расте чрез ролите си, а роли няма, засега.
Май пак излезе, че няма случайни неща. Имам предвид въпроса в Универсала. Май ще чакаме още една година.  Cry

Иначе, нямам обяснение за липсата на проект. Кой е луд да не използва таланта на артиста и огромния интерес към него.  newsm78 Направо не е за вярване.

# 61
Сега ще ви споделя мнението ми  за последните новини около Енгин.

Скрит текст:
Много харесвам Енгин, талантът му е уникален, а харизмата- завладяваща. Но винаги съм мислела трезво, без да бъда заслепена от тази моя любов към човека и артиста Енгин ЗАкюрек. Аз просто съм обективна, такава съм си и живота, никога не слагам голямата кошница с очаквания, за да ен се разочаровам. Интересното е, че по тази схема очакванията ми винаги са надминати и се чувствам прекрасно.

В този смисъл аз съм реалист и за проектите на Енгин.

1.   В момта турската киноиндустрия е в застой, миналият сезон спряха много сериали, така, че според мен сега са много по-внимателни.  И има по-малко сценарии и сериали.
2.   Енгин може да е супер талантлив, но той не е подходящ за всяка роля. Екипите търсят определен типаж за даден сериал. Така, че няма как да има много предложения, след като сериалите са ограничени на брой, а и може би той не е подходящ за някои от тях.
3.   Щом Енгин е казал, че няма предложения в момента, не вярвам да почне сериал от септември. , защото няма технологично време това да се случи. Роли трудно се раздават от днес за утре, защото се изисква голяма подготовка.  Август почват много от снимките на сериалите и просто няма време.
4.   Не се знае кога ще всършат снимките на филма, в който ще участва.

Така, че отциите са 2

-   Или Енгин има вече сериал , но трябва да си мълчи( малко вероятна версия);
-   Или ще го гледаме в сериал в най-добрия случай през декември/януари, ако почненякой проект тогава. Ако не, и този сезон няма да имаме щастието да го гледаме.

Само ми е супер странно как повечето му колеги имат предложения за сериали, а Енгин сам споделя, че няма.  newsm78 newsm78 newsm78

Ако някой може да даде смислено обяснение, ще съм благодарна.
  bouquet
[/spoiler]

Дейзи Hug  и аз предположих, че може да има сериал, но да се пази в тайна,
иска ми се да е така. Но си мисля, тъй като Енгин прави образите да са различни
във всяко отношение, тогава как ще снима едновременно в два филма, и да бъде
съвсем различен.
Май ще отпадне този вариант за съжаление, ще си чакаме още.
Дано поне да има повече интервюта покрай игралния филм. ooooh!

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 23:05 от elinor-7

# 62
Engin Akyurek USA Fans
Okay here we go same news is back " Engin Akyurek definitely will be in Cevdet Bey Ve ogullari , he will share leading role with Cansu Dere "
This tweet claimed it is definitely true .. We will wait and see what announcement his agent will give ...
(Usa Fans Translation team please share kindly )
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=639758276035424&set= … ount=1&ref=nf

# 63
Engin Akyurek USA Fans
Okay here we go same news is back " Engin Akyurek definitely will be in Cevdet Bey Ve ogullari , he will share leading role with Cansu Dere "
This tweet claimed it is definitely true .. We will wait and see what announcement his agent will give ...

Аурелия, това да не е новината, която чакаме newsm78

Пак се започва с тука има- тука нема ooooh! Simple Smile

# 64
Engin Akyurek USA Fans

Аурелия, това да не е новината, която чакаме newsm78

Нищо не разбирам. Коментарът на Usa Fans

Engin Akyurek USA Fans

Елинор, Ето какво казват:

"Добре, започваме отново. Старите новини са обратно на линия. Енгин определено ще участва в Джевджет Бей и синовете му. Негова партньорка ще е Джансу Дере."

Този туит твърдеше, че определено е истина. Ние ще изчакаме да видим какво ще ггласи анонса на неговият агент.

Въобще не ми изглежда достоверна информация.  newsm78 newsm78

# 65
# 66
Момичета, с проект - без проект

Engin Akyürek - My Number One...

# 67
  • Пловдив
Engin Akyurek USA Fans

Благодаря мила. Мойта чаша с полупълната вода - позна. Е, май ще познаем, че Енгин е деликатен. Тази новина първо трябва да я потвърдят продуцентската къща. А може и ПР агенцията му скоро да я потвърди. txtloves

# 68
Дейзи, мерси за превода! Hug
Не знам това кой го е пуснал, но се появява точно, когато
Енгин казва, че няма проект. Naughty
Ще ни изпитват пак нервите явно Grinning Grinning  ама ние вече сме калени Joy Joy Joy Joy

# 69
Поздравявам всички обичащи Енгин Акюрек !
Благодаря ви от сърце за  всичко което творите в темата-колажи,клипове,преводи,снимки
Много ме зарадвахте сновата снимка на Енгин-прекрасен е ,
Любов,прекрасни снимки си постнала ,под една от тях пишеш - '' Коментарът е излишен ''
-че кой ще ти се занимава с коментари  на снимки на Eнгин-темата е друга за съжаление.
Вярвам ,че любовта ще спаси света .Благодаря  за вниманието

# 70
Момичета, с проект - без проект

Engin Akyürek - My Number One...

Марта, за нас Енгин винаги ще е номер едно, но по добре да го
гледаме в сериал, ако може в повечко сезона, няма да ни омръзне. newsm53 newsm03
Клипът е супер!   bouquet  bouquet

# 71
Марта,много ти благодаря за клипа.Прекрасен е.  Hug

Любов,след залеза е ред винаги на изгрева.А той може да е ново начало,нов проект,нови емоции.И всичко може да е много позитивно,зависи от хората дали го искат много,защото в основата на всичко стои силното желание да се постигне нещо хубаво и с любов.

Скрит текст:
Всяка сутрин
 се раждам отново.
Всяка сутрин
 отново проглеждам.
Проговарям, прохождам отново.
 И започва внезапно
 денят.
Над главата ми,
в синьото време
 преминава оранжева птица
 и крилете й тихо отнасят
 уморените
 нощни звезди.
Водопад от нечакани звуци
 ме повлича със утренен шемет.
Вдигам длан и немирните багри
 се подреждат във мойте очи.
Аз съм тук.
Не останах във вчера.
Аз съм в днешните мисли и тяло.
Всяка сутрин е само начало
 на безкрайния
 мой
 живот.

Георги Константинов

А пък този роман за Джевдет бей и неговите синове откога съм го купила и всеки път като се опитам да го започна и го хвърлям обратно.Все се надявах Енгин да не участва в този проект,но сега по-добре този от никакъв,така си мисля.  Simple Smile

# 72
Тъй като вечно ни хвърлят в джаза с тия разнопосочни новини, реших да се обърна към древния славянски хороскоп.  Simple Smile Ето какво ми отговори на въпроса за Енгин:

Бобър (10 октомври – 9 ноември)

Бобърът се свързва със способността разумно и ефективно да се работи, постепенно приспособявайки всичко наоколо към собствените нужди. Според древния славянски хороскоп хората, родени под този знак, са спокойни и разсъдливи. Близо до тях роднини, приятели и познати се чувстват защитени, дори и в най-трудните и сложни ситуации. Понякога изглежда, че Бобрите са подготвени абсолютно за всичко, което не е изненада, тъй като те имат способността да натрупват знания и жизнен опит, а това им позволява ефективно решаване на всички проблеми.

Тези личности са великолепни стопани, занаятчии, професионалисти в своята сфера, те са с една дума – майстори със златни ръце. Такива хора обичат да създават нещо свое и се стремят към пълна социална независимост. Според древния славянски хороскоп те притежават огромна работоспособност и стремеж към порядъка, поради което околните често им завиждат. Бобрите винаги пестят за черни дни, устройват дома си не по-зле отколкото секретен обект в случай на атомна война, именно поради това финансови кризи или революции ги плашат рядко.

# 73

HOT OF THE INSTAGRAM !!!!
And Hilal Saral also denied to news regarding that tweet which claimed about Engin Akyürek will be in Cevdet Bey ve Ogullari Again ...IT IS NOT a True NEWS .....

Хилал Сарал била отрекла ''новината''.

Dimony wavey : newsm51 много ми хареса клипа, страхотен е!   bouquet 

# 74
Илкер Аксум се справя прекрасно в "Карайълан".

Струва ми се, че ще има някакво развитие в персонажа му- кап. Ларош.

Не може вече да гледа определено безчинствата които "те" като окупатори извършват спрямо местното население - убийства на мирни хора / колко деца избиха ... в тази серия пък молещи се хора  /.

Потресен от случващото се ...

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт