Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 219

• 40 945
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
Делина,привет!Да ти кажа,по моето скромно мнение и за съжаление именно защото се действа по правилата на пазарната икономика и в този бранш,затова се получават страхотни издънки откъм художествени и творчески постижения.Както се пее в една песен-не всичко е пари,приятелю,не всичко е пари!

# 391
Скрит текст:
Аурелия (п.375) ми се струва,че са го издебнали пак сладура.Израза му е все едно го боли зъб,шегувам се)
Hug
Не, вали. Мисля, че е затова...

# 392
Делина,привет!Да ти кажа,по моето скромно мнение и за съжаление именно защото се действа по правилата на пазарната икономика и в този бранш,затова се получават страхотни издънки откъм художествени и творчески постижения.Както се пее в една песен-не всичко е пари,приятелю,не всичко е пари!

Привет! Съгласна съм с теб за издънките.  Peace Но в бизнеса е така. Там всичко е пари.  Money Въобще не си мисля, че един Керем Чатай например няма да включи първо калкулатора.  Wink

# 393
Да де,но и при него се получават издънки-макар че е супер професионалист и бизнесмен ето с проекта на Къванч -Кузей Гюней освен,че претърпяха художествен неуспех,пише се,че е претърпял и доста големи финансови загуби.Разбира се това за финансовите загуби се пише по пресата,аз не съм му счетоводител,за да знам какво точно е изгубил или спечелил. Peace

# 394
  • Пловдив
  bouquet
Аз обаче не съм песимист. И все пак Енгин не е без филм. Ето, сега чакаме „Малък септемврийски проблем”и се надяваме той да оправдае надеждите ни… Е, може да не ни стига /Енгин никога не е вповече/, но трябва да се научим на търпение, след като сме си избрали за любимец  творец нестандартен, с високи критерии както към себе си, така и към останалите, човек пестелив на думи и прибран в личния си живот. Можем само да гадаем и да чакаме поредното му превъплъщение.
А другите са на пазара. По сергиите. Най-отпред се подреждат най-евтините…Греби, народе!
txtloves txtloves txtloves

Даааа. Абсолютно вярно. На пазара в Илиенци, в "Метро" и в други големи вериги  най-отпред са кошовете с евтиниите, за да привлекат вниманието. Ако успеят де, хората знаят това. Всеки вярвам го е видял и забелязал - нахвърляни......

# 395
Скрит текст:
Да де,но и при него се получават издънки-макар че е супер професионалист и бизнесмен ето с проекта на Къванч -Кузей Гюней освен,че претърпяха художествен неуспех,пише се,че е претърпял и доста големи финансови загуби.Разбира се това за финансовите загуби се пише по пресата,аз не съм му счетоводител,за да знам какво точно е изгубил или спечелил. Peace

Щом дори КТ не спаси този проект смяташ ли за какво иде реч? И аз викам да не му броим парите на Чатай бей, но той работи с Енгин в КВФ и сега няма проект за него.  Thinking За КТ обаче има. Писа се за бъдещо дизи и то с Фарах.  Peace

Свободното сравнение на дизи индустрията с пазари и чаршии не знам как подкрепя нечии тези?!  ooooh! Може би искате да кажете, че ЕА е толкова скъп, че не могат да си го позволят?  newsm78

# 396

Пакистанките  пишат, че тук кралят на сърцата им изглежда, като рок звезда...  Simple Smile

# 397
 bouquet
Аз обаче не съм песимист. И все пак Енгин не е без филм. Ето, сега чакаме „Малък септемврийски проблем”и се надяваме той да оправдае надеждите ни… Е, може да не ни стига /Енгин никога не е вповече/, но трябва да се научим на търпение, след като сме си избрали за любимец  творец нестандартен, с високи критерии както към себе си, така и към останалите, човек пестелив на думи и прибран в личния си живот. Можем само да гадаем и да чакаме поредното му превъплъщение.
А другите са на пазара. По сергиите. Най-отпред се подреждат най-евтините…Греби, народе!
txtloves txtloves txtloves

Даааа. Абсолютно вярно. На пазара в Илиенци, в "Метро" и в други големи вериги  най-отпред са кошовете с евтиниите, за да привлекат вниманието. Ако успеят де, хората знаят това. Всеки вярвам го е видял и забелязал - нахвърляни......

И в чужбина е така. За почти без пари можеш да си купиш от коша касета или диск.

# 398
И аз мисля,че не е необходимо да навлизаме в дебри,в които ще се загубим,но с риск да ме обвиниш в пристрастност-ще кажа,че в КВФ ЕНГИН успя да спаси втори сезон,въпреки калпавия сценарий,докато КТ в КГ както чета-не е успял. newsm78 newsm78

# 399

Пакистанките  пишат, че тук кралят на сърцата им изглежда, като рок звезда...  Simple Smile

Ах, че хубаво... "Кралят на сърцето ми!"
 Hug  Благодаря, Tanusha, че го сподели.
  bouquet

# 400
Цитат

...............Можем само да гадаем и да чакаме поредното му превъплъщение.

Наистина е много изразително това лице.

Любов,  Hug
Скрит текст:
Когато четях коментара ти, веднага се сетих за чантите  "Хермес". Класика. Чанта която оставяш на следващото поколение. Няма магазин, където можеш да си я купиш. Поръчва се. И се чака. С години. За някои модели 6-7 години. М/у другото от България не може да се поръча. Дори да имаш парите и те да са с платени данъци.

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 12:32 от fantasya

# 401
Цитат

...............Можем само да гадаем и да чакаме поредното му превъплъщение.

Наистина е много изразително това лице.

Любов,  Hug
Скрит текст:
Когато четях коментара ти, веднага се сетих за чантите  "Хермес". Класика. Чанта която оставяш на следващото поколение. Няма магазин, където можеш да си я купиш. Поръчва се. И се чака. С години. За някои модели 6-7 години. М/у другото от България не може да се поръча. Дори да имаш парите и те да са с платени данъци.

Е, ученото си е учено. Веднага разбира за какво иде реч. newsm51

Скрит текст:
А сравнението с „пазара на бълхите” не подкрепя тезата ми, както си мислят някои хора, то е контрапунк. Противопоставяне, контраст на гореизложеното.
От прекалена „употреба” много актьори омръзват на зрителите, особено, когато не могат да предложат нищо ново. В даден момент неминуемо залежават на рафтовете и отиват в коша за продажба на безценица. Примери за това – бол, но темата е обширна и мястото й не е тук…

# 402

Вече няма поглед или мимика, които да не са отразени в снимки...Heart Eyes

Мариянка снощи го е качвала този колаж, но нищо, не ни е в повече...

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 12:57 от Tanusha_

# 403
Вече няма поглед или мимика, които да не са отразени в снимки...  Heart Eyes
Припомнете ми за друг актьор с толкова изразително лице.
 newsm78

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 13:53 от AureliaFelix

# 404
Станахме пазарна тема.  Joy Чантите Hermes не са за всеки. И не само чантите. По начало марката Hermes е висока класа. Тук става въпрос за масово изкуство. Турски сериали и висша мода някак не ми се връзват?!  Thinking Ако Енгин е толкова елитарен ще го видим на екран през крив макарон.  ooooh! Joy

Общи условия

Активация на акаунт