Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 219

• 40 929
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря за снимката,и аз като кака го обичам и ще го чакам  години ако се наложи   

# 421
# 422

Той си знае какво чака ,а ние знаем ,че чакането си струва Heart Eyes

Two Hearts dancing

# 423

И тук е невероятен и неповторим

# 424
Хайде под душа,защото на някои дори жегата не им пречи да опонират за щяло и нещяло

# 425

Някой се интересуваше назад в темата, за снимки и интервюта на Лиана. Слагам снимки в спойлер няколко. Интервютата са собственост на MBC Group, но феновете им вероятно ги имат преведени по темите от форума. Ето, вижте:
Скрит текст:

Като гледам каква е хубавица и как я гледат известните турски артисти, си мисля,
   че няма мъж, който да и откаже интервю. Simple Smile И нашето момче го доказа.
Grinning

# 426
Хайде под душа,защото на някои дори жегата не им пречи да опонират за щяло и нещяло
Ама аз съм на климатик )))))))
 Hug

# 427
  • Пловдив

Tanusha_ тя писа, че тази седмица ще заснемат интервюто, ще го пуснат по MBC Group веднага след рамадана и ние се надяваме арабките веднага да го постнат. Нещо за рахлаждане:
Скрит текст:

# 428
  • Пловдив

Само за феновете на Енгин:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 429

Historia de un Amor

# 430
Старо клипче.

Старо, ама хубаво, създаващо настроение и предаващо чувствата с които е направено.

Дали всички които правят толкова много и различни клипове / визирам  феновете от различните ФБ посветени на Енгин / ги правят просто хей-така - за бройка, за някакъв ?! имидж в необятният нет.

Не ...

Правят ги с любов.

Търсят подходяща музика, напасват кадрите, монтират и предлагат  на останалите  да споделят всичко това което клипа излъчва като послание.

Защото това  е начинът  на феновете да подкрепят своя идол - едни пишат поеми, други просто споделят това което чувстват, трети правят клипове, четвърти колажи - всеки дава от себе си нещото, което може да извади от сърцето и душата си.

Факт, че сега се прави достъпен още един сериал - дори с поддържащо  участие на Енгин говори първо за обичта на феновете му към него и второ показва тяхната подкрепа и вяра.

Истинските фенове приемат Енгин - такъв, какъвто е.

Като визия и като поведение.

Всъщност ... исках да ви покажа този клип правен за рожденият ден на Енгин.

http://www.youtube.com/watch?v=30YIm-nyJfw

# 431
Деляна, привет  Hug Hug Hug
Благодаря ти за капчицата здрав разум, която даваш на темата.
Много се съмнявам, че Лиана Даду ще вземе интервю от Енгин Акюрек, макар тук да се коментира като нещо сигурно.

Той си мълчи упорито, с изключение на няколкото думи онзи ден, но това не пречи в темата всичко да се знае, и то с увереност - какъв е, какво мисли, какво планира и защо.
Е, аз си признавам, че не разбирам много неща и очаквам да ги обясни самият той - може би в интервю, може би дори да участва в тв предаване.
Очаквам, но не се надявам особено. Трябват ми факти, не фенски фантазии.

# 432

Хареса ми този колаж и го споделям...
СитиПити от Универсала казва, че фамилията на Енгин Акюрек означава "чисто сърце", по повод на журналиста, който написа, че в този бизнес няма място за "чистосърдечни" хора...

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 15:25 от loveofmine

# 433
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=IttRurwlr6E

Момичета, следобеден релакс с Енгин, с Bee Gees, климатика и доброто фенско настроение.

# 434

Призив на Джасамин Сами  от Engin Akyurek Universal Fans Club
Енгин да стане Посланик на добра воля...

Общи условия

Активация на акаунт