Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 219

• 40 876
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Ето го и Низипли.           
Скрит текст:

Kissing Heart Ками
чакам го с нетърпение вече всяка седмица

newsm53

# 601

Ками, благодаря ти миличка!  Hug

Дано всички да сме живи и здрави, и да имаме много поводи и красиви моменти,

за да им се радваме и да си ги споделяме.
  bouquet

# 602
Защо тогава е обградено със запетаи като обръщение?  Thinking
Може просто да се обръщате към Него с името му.  Wink

Скрит текст:
Първото от имената на Бога, което се споменава в Библията (Бит. 1:1) – אֱלֹהִים – „Елохим”, според множество християнски богословски интерпретации е именно доказателство за троичността на Бога, доколкото представлява множествено число (по правилата за образуването на множествено число за мъжки род), на дума, която в единствено число е в женски род. При това אֱלֹהִים в Библията се употребява изключително в тази своя форма. Другото основно име на Бога е „тетраграматонът” יְהוָה – „Яхве” или „Йехова” (Бит. 2:4), който по-често се асоциира с Бог Отец. Третото основно име на Бога אֶהְיֶה אֲשֶׁר אֶהְיֶה - "Йехйе ашер Йехйе" (буквално Съм който Съм, в синодалния превод „Вечносъществуващият”) (Изх. 3:14)

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D0%B3_%D0%9E%D1%82%D0%B5%D1%86

помощ от приятел

Благодаря, приятел!  Hug Винаги е полезно да се научи нещо.  Peace Също и да се уточнят някои неща. Както се забелязва и в този цитат Бог се пише с главна буква. И в името на уточнението, Мамче_ , това което сте цитирали от мен се отнася за Бог Енгин, не за Бог въобще.  Peace Не случайно там е и този  Wink емотикон. Или по-просто казано заигравка с обожествяването на Енгин.  Peace

# 603

След публикуването на новината в Гечето има и няколко коментара - с Гугъл се разбира доста прилично за какво иде реч и дума.

Прави впечатление, че всичките са добронамерени - пожелават успех на филма и го чакат с нетърпение.

# 604
Мамче,извинявай,че в бързината пропуснах да те поздравя.Добре дошла в клуба на омаяните от нашия божествено хубав и талантлив Енгин.Може да си преди мен в темата,но аз сега те виждам.извинявай,ако нещо съм сбъркала.

Оставям ви за малко с този красив мъж.не злоупотребявайте с него.
И много ви моля учете запетайките,те са много важни

# 605
  • Пловдив

След публикуването на новината в Гечето има и няколко коментара - с Гугъл се разбира доста прилично за какво иде реч и дума.

Прави впечатление, че всичките са добронамерени - пожелават успех на филма и го чакат с нетърпение.

Защото вярват в избора на Енгин. Обичат го зрителите. Помните ли арабското интервю. Всички интервюирани предпочитаха Енгин.

# 606

Такъв мъж може ли да не се обича.

# 607

Американките споделят, че е тъмен и красив, и истината е, че е най-добрият.

# 608
Скрит текст:

И аз ще използвам като Мариана, божееее, каква красота.

Първо скрих "красотата", че се стреснах.  Wink И второ не богохулствайте!  Naughty Бог се пише с главна буква.  Peace
Делина -  newsm51
Скрит текст:
Да бе друга снимка, или се държи да се подчертае иронията, може би!

# 609
за рождениците днес

# 610
# 611

Аз въртя-суча  умът ми все в сценарият.

Като съберем това, че  Керем Дерен обича ретроспекцията като свой основен метод при изграждане на сценария и "малката" подсказка, че ще гледаме един спомен за любовта  -  значи те двамата Текин и Ейлюл  "трябва да са се срещнали по някакъв начин преди, или пък ще се "срещнат" сега чрез спомените си за нещо което ги е свързвало в миналото.

# 612
# 613

Engin Akyurek Universal Fans Club
Красиви думи за любовта от Мери Кенеди:

Любовта не е в целувките, нито във въздишките, в докосващите се ръце или в примамващия поглед. Любовта не се състои от накъсан шепот, нито от продължителни физически връзки. Тя не е в сълзите, нито пък в усмивките. Любовта не познава страхове и преминава всякакви разстояния. Тя не се ражда от потрепващи устни, нито от привлекателната външост. Любовта не може да бъде изкушена от зовящи гласове и подканващи ръце. Те може да са езика на любовта, но не са любов. Мисля, че любовта означава да рискуваш, да приемаш болката не с изненада, а напълно осъзнато…Именно за това любовта е рядкост. С една дума,  любовта ни прави едно …едно сърце, един ум, една душа. И дори да си мислим, че сме отделни същества, любовта ни прави цялостни, завършени.

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 18:35 от loveofmine

# 614
Ето го във всичките му роли-само четири,но ни накара да обичаме и да съчувстваме на всеки един от тях.    

Общи условия

Активация на акаунт