Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 219

• 40 881
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте.

Желая на всички един хубав и спокоен ден.  newsm51

чудя се защо Енгин няма предложения . Разбира се, някои може да е отказал. Но това, което сподели беше много искрено казано.

Искам да споделя моите опасения, като просто изказвам мнение като потребител на форума. Не ангажирам с мнението си никого.

Онзи журналист сподели , че Енгин ще се окаже прекалено добронамерен и искрен за тази индустрия. извинете ме, може би не е абсолютно точен цитата, но нямам време да търся.

Аз донякъде споделям това мнение. Въпреки, че киноиндустрията е свързана със създаването на  изкуство, реално това е бизнес. Голяма конкуренция, ако не е един, ще дойде следващият. Избор на актьори колкото щеш. Да не говорим , че всяка година се налагат нови лица като например сега тази Фарах Зайнеб Абдулах.

При мъжете също ще се появят нови лица.

И при тези динамични процеси е важно да си много адаптивен.

Много от известните личности не ходят по награждавания, премиери и светски събития,  за да се покажат, да ги снимат и тн, както неведнъж е изразявано подобно мнение. Има и такива, но те са малко. И са тип Джансу, момичета, които на всяка цена искат да са в светлините на прожекторите.

Но повечето мислещи хора са там по съвсем друга причина-  да създават контакти с хора от тези среди. Като под контакти, нямам впредвид да се молят за някоя нова роля и да търсят връзки. А просто като създаване на контакти на работното място и в живота като цяло. колкото човек е по-комуникативен, отворен към хората, умее да създава познанства,толкова повече врати му се отварят и толкова повече шансове получава в живота.

Енгин може да е много талантлив, но не е незаменим. Така разсъждават много хора в светските среди. Няма незаменими хора. Утре ще изгрее някоя нова звезда в Турция след Къванч и Енгин.

Но дали ще се задържи в киноиндустрията и дали ще получи и изиграе много роли зависи само от Енгин. Един актьор, за да изиграе дадена роля, първо трябва да я получи. Затова казвам , че актьорите са зависими за съжаление.

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 16:38 от daizy_g

# 586
Скрит текст:

И аз ще използвам като Мариана, божееее, каква красота.

Първо скрих "красотата", че се стреснах.  Wink И второ не богохулствайте!  Naughty Бог се пише с главна буква.  Peace

По времето на соца господ не беше с главна буква. С главна го пишат, откакто ни облази демокрацията.

Може и така да е. Не споря.  Peace Соца ми е в първите 10 и твърде мъгляв като спомен, но е неуважително някак си спрямо Енгин - да се свети името му!  Praynig

daizy_g , напълно подкрепям написаното.  Peace

# 587

Скрит текст:

И аз ще използвам като Мариана, божееее, каква красота.

Първо скрих "красотата", че се стреснах.  Wink И второ не богохулствайте!  Naughty Бог се пише с главна буква.  Peace

По времето на соца господ не беше с главна буква. С главна го пишат, откакто ни облази демокрацията.

Може и така да е. Не споря.  Peace Соца ми е в първите 10 и твърде мъгляв като спомен, но е неуважително някак си спрямо Енгин - да се свети името му!  Praynig
За главните букви:
Скрит текст:
Не е задължителна употребата на главна буква при изписване на Господ, Бог (но е задължителна при местоименията, които го определят – Него, Му, Неговият и т.н.), както и при местоимението аз, когато е употребено в смисъл на его или се отнася за говорителя в лирическо произведение (лирически Аз). Правилото тук е да се спазва единство при употребата на тези думи в свързан текст, т.е. изписването на думата да е или само с главна или само с малка буква.

# 588
Защо тогава е обградено със запетаи като обръщение?  Thinking
Може просто да се обръщате към Него с името му.  Wink

# 589
# 590
Елинор, поздравления за анализа на еп. 22  Hug много интересни и точни наблюдения, четох с интерес.  newsm51

Дейзи, за пост 585 - разумна и умерена, както винаги.  Hug

Деляна, твоето присъствие освежава темата, благодаря!  Hug

ORS, важното е, че имаш какво да кажеш, уменията ще дойдат!  Hug

А сега съм в очакване да видя какво има да ни каже Енгин. Неговото интервю ще бъде duyu.

# 591
  • Пловдив

Божееееее, отново красота........Да се насладим на прекрасен Енгин.

# 592

Боже, Боже

Цитат
Неговото интервю ще бъде duyu.

сигурно означава нещо

# 593

Ами не е ли само красота?

# 594

Боже, Боже

Цитат
Неговото интервю ще бъде duyu.

сигурно означава нещо

О, мамче! Здравей! newsm51
И аз се чудя на въпросните буквосъчетания.
Не знам на какъв език са, а съм сигурна, че на английски такова нещо няма...
но вътрешният ми глас ми нашепва, че не съм загубила много...

# 595
Страхотен Керим.Страхотен Енгин.        

# 596
Ето го и Низипли.                    

# 597
Защо тогава е обградено със запетаи като обръщение?  Thinking
Може просто да се обръщате към Него с името му.  Wink

Скрит текст:
Първото от имената на Бога, което се споменава в Библията (Бит. 1:1) – אֱלֹהִים – „Елохим”, според множество християнски богословски интерпретации е именно доказателство за троичността на Бога, доколкото представлява множествено число (по правилата за образуването на множествено число за мъжки род), на дума, която в единствено число е в женски род. При това אֱלֹהִים в Библията се употребява изключително в тази своя форма. Другото основно име на Бога е „тетраграматонът” יְהוָה – „Яхве” или „Йехова” (Бит. 2:4), който по-често се асоциира с Бог Отец. Третото основно име на Бога אֶהְיֶה אֲשֶׁר אֶהְיֶה - "Йехйе ашер Йехйе" (буквално Съм който Съм, в синодалния превод „Вечносъществуващият”) (Изх. 3:14)

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D0%B3_%D0%9E%D1%82%D0%B5%D1%86

помощ от приятел

# 598
# 599

Ето го нашето сладурче...

Общи условия

Активация на акаунт