"Системата минус 60"- тема №41

• 33 921
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Прилоша ми...след като се видях на снимките от морето....... истината ме зашлеви със страшна сила......... Чувствам се ужасно. Не искам съчуствие,просто имах нужда да споделя..........

Габи,пак ще ти кажа-изглеждаш страхотно! Килограмите ще ги свалиш. Можеш.  Simple Smile

# 706
Ванчето, тази пролет бяхме на екскурзия с мъжа ми. Нарочно не се снимах, защото предполагах как ще изглеждам. Когато се прибрахме и почнах да сортирам снимките на компютъра, видях някаква мечка с очила и се чудех тази пък каква е и защо мъжа ми ме я е снимал...е оказа се, че това съм аз; просто от твърде дълго не се бях виждала на снимка.
Разревах се и реших да се хвана в ръце. Оттогава досега всичките ми опити пропадаха, защото единствените начини, по които досега съм сваляла килограми са Дюкан или какъвто и да е вид на монодиета + глад. А лакомията ми е много трудно да преборя, както и желанието ми да хапвам от всичко. Затова сега се надявам със Системата да успея и живот и здраве на другата ексурзия да се снимам с кеф.
Не ти съчувствам, но знам какво чувстваш.

gabiplus, тъкмо днес се чудех къде изчезна. Стига се ядосва заминали работи, утре наново почваме Simple Smile

# 707
дзак Simple Smile
кристи, а дано ! От твоите уста в Божиите уши ! Simple Smile Да ви призная, обичам да съм първа Simple Smile ще се постарая много ! А като ги гледам вашите килограми със сигурност ще съм първа, защото съм най-шишава, а многото килограми се свалят бързо-бързо....Само дано като ги сваля да ги запазя, че качих 9.........през лятото с тази отпуска, почивки.......пък и нямах комп да ме стегнете малко и така......хората използваха лятото да отслабнат, аз да дебелея.....Ама пак има светлина в тунела, бях 116...успях да запазя 12, ако бях качила и тях трябваше да се гръмна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Бианка, извинявай много ! Не знам как стана......сори и ти подарявам един гоооолям   bouquet  bouquet  bouquet
Успешна и усмихната нова седмица и успех на всички в маратона........най-много на мен !  Embarassed

# 708
  • Варна
А сега де,  Hug . Ще бягаме в съседни коридори. Представа си нямаш каква конкуренция ще ти бъда в състезанието. Laughing

# 709
  • Пловдив
Чак сега ми остана време да си напиша менюто:
З - овесени ядки с кисело мляко и мед
О - телешки кюфтета и салата от краставици, ябълков сок (уж 100% натурален)
В - диня със сирене

Лека нощ!

# 710
Макар да ми е криво, че вече е септември, да ми е тъжно,защото отпуската свърши, тази сутрин кантара все пак ме накара да се усмихна- -500 г . Simple Smile) Ха дано ни е на  късмет! Peace Peace Peace

cristi  Hug , толкова познато!Мъчех се да се заблудя,че снимката не е реална, но гледайки дъщерите и съпругът ми,които са доста слаби трябвяше дя приема реалността...

Успешна седмица на всички!   Hug

# 711
  • в реалния свят
Добро утро,момичета.
Какви ядове брах през уикенда, не е за разказване ooooh!Последното нещо, за което съм мислила е яденето.
Стартирам състезанието от 61кг.Връщам се да чета , какво сте писали.

# 712
  • София
Добро утро, дами. Нанесох данните си в табличката. След двете леко несистемни вечери кантарът отчете 95,9 кг. Току що хапнах една препечена филия с филе и кашкавал, допивам кафето и бего на работа. Ваканцията свърши  Laughing Обяда и вечерята не съм ги мислила. Лек ден и до после.   bouquet

# 713
Здравейте, благодаря че ме включихте, вярно че не са ми много килограмите, но са ми последни и е много трудно, а и като ви чета как с лекота сваляте по 500 много ви се рад вам, но при мен е трудно. Вчера нямах вечеря, но на рд ядох сиренце и една хапка сафрид
Успешен ден на всички
А това със снимките има и положителна страна, за да виждате след това колко сте свалили, не се отчайвайте

# 714
Добро утро Hug. Аз отивам на почивка в Чифлик и там не знам каква ще я къдря , днес кантара не мърда. Закусих препечена филийка с 2 яйца и кафе , натам вече не знам , на обяд тръгваме  Crazy. Та ще гледам да не я накъдря като габи, но то е за 3 дни, ноооо после още 4-ри на Банско, та тъй ще видим. Иначе аз съм на работа чак на 16 Party. Лек ден на всички.  Hug

# 715
  • Видин
Добро утро и от мен. Големия ми син се събуди с повръщане, а след 2 дни заминаваме на море. Моля се само да не е вирус, че ще се гръмна. Повърна само веднъж и то водата, която беше изпил. Днес ще е на препечени филийки и дано се разминем само с него, а да не се тръшнем всичките Praynig
Днес закуската ми беше филийка с масло и сладко от ягоди и баничка. Сега ще си направя конска доза кафе и ще си го пия целия ден.
Колкото до снимките се надявам на всички да са ни стимул и после да си качим снимки "преди и сега" Heart Eyes
Мама барба, дано всичко да е наред Hug
Джанис, пожелавам ти успешна първа работна седмица след голямата почивка  bouquet
Ванчето, браво за минуса. Нали знаеш, капка по капка вир става Mr. Green
Габи, добре завърнала се. Липсваше ни Hug
Дундичка, успешно раждане и те чакаме съвсем скоро с вързопче в ръце. Сигурно ще е докато съм на море, та от сега ти пожелавам леко раждане и бързо възстановяване Peace. А и след като родиш не е редно да спазваш системата на 100%, заради кърменето, ако кърмиш bowuu

# 716
Добро утро , момичета Simple Smile
Днес съм рожденничка и Ви черпя виртуално с тази красива торта  Hug Hug

Днес е ясно , че няма да съм много системна Laughing , от утре продължавам с нови сили , лек ден на всички !

# 717
Добро утро Simple Smile
Бързам да си напиша менюто за днес, че днес е натоварено сигурно, защото е понеделник Simple Smile
З: сухар с топено сирене, едно яйце и малини Simple Smile
О: Тиквички с ориз, краставица и сирене
В: Кисело мляко с ябълка Wink
Успех на всички Simple Smile

# 718
Niya_Petrova, много ти благодаря за пожеланията  Hug Определено след като родя няма да залитам в глад и ограничения. Няма да рискувам кърмата си заради едните му кила. Ще спазвам по-олекотен режим, но дори и така съм убедена, че ще свалям бавно и славно. Аз поне свалям бързо кг, само хляба и сладкото да махна и се почват минусите  Mr. Green
Cheryl91 , честит рожден ден  bouquet Пожелавам ти много здраве, много усмивки ии не на последно място много свалени кг  Mr. Green

Таааа аз снощи се поизложих, но да не навлизам в подробности....Хубавото е, че продължавам да задържам кг и да не качвам, така че явно дори и с тези гафове постигам първоначалната цел.

За днес менюто:
З: постни чушки с кисело мляко + филийки със сирене и сладко от сини сливи
О: голяяяяяяяма шопска + 1 ф.хляб
В: постни чушки

Междинки: плодове на корем  Laughing

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 13:50 от Dund1chk4

# 719
  • Пловдив
Cheryl91, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива! Весел празник!

Dund1chk4, на теб леко раждане! Аз имам син на 10 месеца и още кърмя, но да споделя моя опит: по време на бременността качих 7 кг, но за 6 месеца кърмене метнах отгоре 15кг, защото много ядях. Наистина не трябва да се лишаваш от нищо, но все пак не прави като мен. Аз просто си търсих оправдание, за да ям повече  Blush

Днешното меню:
З - овесени ядки с кисело мляко и мед
О - славянски гювеч и салата
В - пиле на грил

Общи условия

Активация на акаунт