"Системата минус 60"- тема №41

• 33 922
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, направих табличка за септември, за да имаме къде да впишем началните резултати. Не знам дали се получи, но ако може някой по-вещ да се заеме с редактирането Simple Smile

# 691
  • Видин
Маги, нанесох се в табличката, само смених датите накрая, защото си бяха останали на 08 месец, аз ги смених на 09. Надявам се не се сърдиш Hug
Трепет, накрая на таблицата под съответната седмица пишем колко кг сме свалили за съответния период Peace
Сиситонс, ние продължаваме да си сваляме едновременно, с 100-200 гр. разлика Heart Eyes
Моето следващо мерене ще е на 10-11, защото тогава ще се прибираме от морето. Леле дано там да удържа фронта Praynig Поне ще се заредя с 5л вино за 4 дни и ще удавя мъката си, че всички си хапват на вечеря, а аз не, в алкохол hahaha Blush
Моя обяд се промени от постни чушки, на пикантни картофи на фурна Peace

# 692
Маги , нещо тази таблица не я намирам , може ли линк newsm78

# 693
Ния, благодаря за  поправката Simple Smile Заедно ще направим една хубава табличка.

sisitons, става въпрос за таблица с резултати от първа страница. Аз само направих нов раздел за този месец. Ето и линк https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AoLDjCMZXVKYdEQxWHR … bzhFVUhieWc#gid=3

# 694
  • Кьолн
Добър ден момичета! Аз стартирам от 102,9.
 И аз сега не мога да пиша че тръгвам за работа. Желая ви много минуси днес!

# 695
без да искам изтрих името на системката след Ния и преди мен........не знам как стана, даже не успях да видя коя е.......моля за извинение!!!   Hug
з: кашкавалка с кафе и мляко
о: 2 кебапчета, салата и 1 ч. бяло вино
в: диня
хубава вечер !   bouquet

# 696
Привет! Маги,благодаря ти за талбличката и аз си нанесох данните. СТартирам от 98кг. Днешното меню: з-половин шок.вафла, баничка от закусвалнята пред блока/а как ме изкушамат от там всеки ден/,о- чушки със сирене и яйца+ малко грозде и за вечеря-вероятно пилешко бутче със салата
Лека вечер на всички.

# 697
Здравейте момичета, може ли някой да ме впише в таблицата със старт 67.200. Пиша от тел и немога да отварям таблицата, много благодаря. За днес
З- изядох света - две печени черни филии с масло и кашкавал, яйца на очи две, домат краставица кафе с мляко, малко кроасанче
О- шопска и кашкавал на плоча,
В- още незнам, но съм на рд и дано

# 698
Dund1chk4, моя грешка! Изобщо бях изключила, че си бременна в последен месец. Ама жена, ти си моя идол! Как успяваш да се наядеш само със шопска салата за вечеря Shocked Аз каквато съм лакомия сигурно ще изяждам по  5 пържоли, ако съм бременна Laughing

Silveto_12, успех! Виждам, че има много от принципите на разделното хранене в новия ти режим, което като цяло аз уважавам. Само тази обилна вечеря не я разбирам много, особено без фиксиран час, ама пробвай! Ако работи, да не забравиш да ни кажеш, ей! Simple Smile

Niya_Petrova, браво! Прати нещо за тия джедайски трикове, дето ги правиш за устояване на изкушения. Аз нещо честичко се провалям Laughing И успех на морето, сигурна съм, че ще удържиш фронта!

spasiok74, септември ще го завършиш на много минус, ще видиш!

Ванчето, 300 грама са нищо! Аз преди 10-ина дни бях с 2,2 кг от 3 несистемни дни заради гости от чужбинско. Ама го свалих де Simple Smile

a_sega_de, може да си изпуснала старта, но то това му е хубавото на всеки маратон! И последния може да стане първи Wink От все сърце ти пожелавам!

Cheryl91, ще стане работата, ще видиш  Hug

magi.georgieva
, добре завърнала се! Аз лично ще се меря в края на седмицата, тъй като неделята ми е единствения ден за мързел у дома и съм сигурна, че ще имам залитания и прегрешения Mr. Green И благодаря за табличката!

Bianka B., и аз свалям бавно. От 15.07. до днес съм свалила 4 кг, което си е 0,5кг на седмица, а на системата съм от 05.08. Но пък имах прегрешения! За последната седмица, когато имах страшно много движение (по независещи от мен причини хех), съм свалила 2,2 кг. Но пък и заради това съм на системата...защото не искам да свалям бързо, а сигурно без да се тормозя излишно. А вие умната с Cheryl91 във Варна! Бих се включила и аз, но за съжаление вече прекарвам във Варна само по 10-ина дни в годината.

sisitons, ти ми пожела лека нощ и спах 10 часа! Станах насила, защото щях да изпусна закуската, ядох и после спах още 3 часа! Ти си като добрата фея на сънищата, ще те търся по-често по нощите, да знаеш Grinning

Дафи, толкова си системна, че сигурно ще сваляш по 10 кг на месец. От все сърце ти го желая!!!

JZ_AZ, няма да се даваш на рождения ден! Въпреки че ти толкова малко имаш да сваляш, че едва ли ще навреди Sunglasses

aneliya_1978, знам много добре как се чувстваш. Откакто реших да ходя пеша до работа, всеки ден минавам покрай най-уханните банички на света! След като методично унищожавах по две всяка сутрин и видях, че май не ми се отразява много добре, реших да хапвам това само в събота и то по една, а останалите дни закусвам вкъщи, преди да изляза. Като съм сита и минавам покрай баничките без проблем Laughing

И аз ще се разпиша в табличката, но да си кажа и тук. Стартирам с 95.5 кг и размери талия 94 см, ханш 119 см и бедро 73 см. Ще ми се до другото лято да съм около 65 кг (+/- 5 Laughing).

Иначе отчетът е:

З: пица, закоято си мечтаех цяла седмица Wink, корни, малко грозде, малко семки и малко зрънчо + чаша портокалов сок. Преядох, но пък пропуснах обяда, а ми се щеше да опитам от всички тези неща.
В: свински пържолки на скара

Хм, а къде е Габи?!

# 699
  • София
Дами, аз ще се премеря утре сутрин. Обаче, две вечери имах леки прегрешения. Ами на вилата, на терасата, на масата две вечери правих компания на ММ с по 50 гр ракийка  Embarassed. Признавам си, беше ми хубаво и не можах да устоя  Laughing Сигурно имам някой +.
От утре почвам работа след двумесечната ваканция и ще имам и повече движение.
Иначе тези дни с половинката бяхме на закуска на Мермерски, салати и сухари. Тази вечер съм на салата. Оооох, понякога така се изкушавам.... Embarassed

# 700
JZ_AZ, нанесох ти данните, както и на другите момичета, които не видях за септември, а имаха постове тук. Това са Mimi-to, Dund1chk4, spasiok74, Cheryl91, Bianka B., Дафи и mozila.

Тъй като нямам информация за останалите графи (Свалени кг до тук, Начало, Ръст, Кг в началото, Желани кг), те са празни. Ако искате, ми пишете какво да попълня там и ще го направя. Ако някой от вас не желае да има постнати данни в табличката, моля кажете ми, за да ги изтрия.

# 701
cristi , благодаря за окуражителните думи.  Hug

Успех на всички .   bouquet

# 702
cristi, шопската ме наяжда и още как....моите количества са ненадминати и дори слон ще се наяде с тая салата  Mr. Green А и през останалото време нагъвам много плодове, които явно ме засищат също. За табличката аз ще съм от другия месец, сега нямам идея от колко почвам и т.н., пък и не съм от най-режимните  Mr. Green Но определено ме блазни идеята за "надпревара" и чакам с нетърпение октомври  Laughing

# 703
  • Варна
А сега де, точно мене ли намери да изстриеш?  Simple Smile  Два пъти го писах докато се оправя. Ама добре че си ме изстрила. Бях написала невярно тегло към днешна дата, че и аз даже не се познах по килограмите. Сега поправих и тях и изстрих второто записване.
За днес:
З - две - в 9.30 - грозде и в 11.30 - смокини
О - в 13.30 - постен гвеч и салата домати, краставици и печен пипер.
В - тииквичките от снощи и таратор. Край - 18ч.

# 704
  • София
Ето ме и мен за постоянно след точно 2 седмици скитосване по морето. Simple Smile

От утре започвам много сериозно да ходя на работа и още по-сериозно да системствам. Много крачки встрани имам да коригирам, затова се хващам на хорото и започвам да работя в познатата посока. Simple Smile
Последните четири дни имах няколко прегрешения- ядох палачинка с шоколад по никое време и на обяд хапнах пържена цаца с таратор.
Не смея да се кача на кантара, но положението е изпуснато с много голяма сигурност....
Опитвам да се да се справя и искрено се надявам да успея...

Много се радвам, че всички пак сме си тук и ще се подкрепяме взаимно... Simple Smile
Аз днес закусих 2 филии пълнозърнест хляб, пържени яйца, чаша мляко, една палачинка, домати и диня. Но всичко това в прилични количества. Поне така се надявам да е било. Simple Smile Обяд- таратор, вечеря- домат и сирене.

Утре не знам какво ще закусвам, но ще се опитам да не е количествено изразено.
Дупето ми е станало доста дебело, бузите, бутчетата, просто ужасТ ви казвам.....

Общи условия

Активация на акаунт