"Системата минус 60"- тема №41

• 33 924
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Добро утро!
Желая ви прекрасен септември, изпълнен с много усмивки и минуси!
Аз стартирам от 99 кг. Менюто ще си напиша довечера или утре, че нямам идея какво ще е, защото излизам и цял ден ще съм навън.

Успешен старт!  newsm10

# 676
  • Видин
ГОТОВИ     СТАРТ!!! Mr. Green
Аз започвам с 83,6кг., въпреки че снощи пих малко уиски с кола. Имахме изненадващо гости и не се бях подготвила с вино, но устоях на мезетата. Вчера пък ходихме на панаира, който се провежда във Видин и устоях на всякаквите вкусотийки, които други години не пропускам (бонбони, лукуми, захарен памук, дюнери, понички, палачинки и т.н.). Много съм горда заради това Heart Eyes
Закусих с 1/3 дюнер, в който не бяха останали месо и картофи, а имаше само зеле, малко парче домат и краставица, ама мъжа ми ме е изпреварил Rolling Eyes; 2 блокчета шоколад линд и малко грозде. За обяд ще хапна пълнени постни чушки, а за вечеря сигурно ще си направя шопска салата. Менюто сигурно ще претърпи промени, но ще коригирам Mr. Green

# 677
cristi, знам че никак не действам правилно, нооооо нали за това реших докато бременея да посвикна донякъде, че после да мога да съм в строя, а не тепърва да регулирам нещата  Mr. Green Аз съм много лакома и апетита ми е огромен (добави и хормоните и ставам опасна Shocked). Докато успея да ям нормални закуски ще изтече много вода  Laughing

Аз пък стартирам от 94 кг, ама с бебче в коремче  Mr. Green Mr. Green Така че не знам реално...За това ще се включа в надпреварата от другия месец, когато ще съм само по сланинки и ще знам колко точно имам да свалям. На вас пожелавам успех и много минуси. По този начин ще надъхвате и лакомите мецани като мен Laughing Но до тук хем с мнооого прегрешения успях да сваля 500-600 гр и най-важното е, че не качвам.

Такаааа за днес съм планирала:
З: кафе с мляко + кис.мляко с банан и стафиди + филийки със сирене и домати
О: зеленчукова супа + сирене (сиренето не върви с картофите в супата, но без него не мога, та от сега си признавам бъдещото прегрешение  Mr. Green )
В: пълнени постни чушки с ориз

Междинки: плодове

# 678
Добро утро Hug
Cristi, това е режима-http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=658891.0
тази сутрин съм минус 800гр newsm44 а снощи добре си хапнах Heart Eyes
Успех на всички с маратона Peace

# 679
Добро утро момичета, маратонци септемврийчета  Mr. Green                                                                                                                     
Аз завърших м.август на + Embarassed.И те така на старта започвам от 72 кг.Успешех старт и задоволителен финал  Laughing.Лек ден !                 

# 680
Привет и от мен!  Hug
След завръщането от морето съм само 300 гр + , но пък вземам предвид факта,че вчера изненадващо се " оциклих" ,затова си мисля,че всичко е в нормални граници. Продължавам с удвоени сили. Успех,момичета. Simple Smile Hug

# 681
дзак  Simple Smile
 Hug
изпуснах да дам старта ..... Simple Smile, НО = УСПЕХ на всички !
уффф.......стартирам с най=много килограми.....ама нейсе........
започвам от 104, довечера ще пиша повече. Хубав ден !   bouquet

# 682
Здравейте системки , нов месец , нов късмет  Hug Hug
Аз започвам маратона със 62.5 , остават ми само още 2.5 кг. до заветните 60 , пък може и още малко надолу  Laughing
Отчета за днес :
З. Две филийки с кашкавал , блокче шоколад ,малко шоко стафиди,  3 в 1
О. Леща , салата
В. Любимото айрянче

cristi , опитвам се да съм системна на макс , но понякога и аз прегрешавам лекичко , но гледам да е най-много 1 - 2 пъти в седмицата и то ако съм на кафе или мама ме съблазни с нещо след 6 ( като парче диня или кафе) , на което аз попринцип отказвам  Grinning

Лек ден на всички  bouquet

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 12:06 от Cheryl91

# 683
Здравейте, момичета. Включвам се и аз в маратона, защото това лято много се отпуснах и се получи 1 крачка напред, 2 назад. Започвам от 62кг, а целта ми е 58-59. Няма да променям линийката, за да ми е стимул. А кога ще е първия отчет - на 9-ти?  Успех на всички   bouquet

# 684
  • Кюстендил
Привет!
Аз системна само от три дни, така че, моите 75 си ги броя за старт на маратона.
Закусих две пържени филийки със сладко от бели череши и една круша, обяда ще бъде омлет със сирене, а за вечеря печена чушка, домат и сирене.

Успех в маратона!

# 685
  • Варна
Здравейте!
Отчет за втория ми месец от началото на системата. Начало - 72.2кг. днес - 68.4кг. Този месец формално съм свалила само 0.5кг.
Аз си записвам всеки ден теглото и ми направи впечатление следното: През м.06., когато спазвах правилата на почивката на 90 дневната диета половината от дните в месеца съм тежала 71 кг. и нещо, през м.07., когато съм на системата половината от дните в месеца - 70кг. и нещо. А последния месец - 69кг. и нещо. Това според мен означава, че бавно и трайно свалям по -малко. И аз искам по-бързо, но спазвам режим от края на януари 2012г., така че няма как.
Покрай маратона и вашите резултати се замислих каква ми е целта. Апетита идва с яденото, така и с целта. Ще запиша в табличката - 58кг.
Опитах се да въведа данните си в таблицата,но не видях за м.септември. Написах тук началното тегло за да няма мърдане. Ако нещо не съм намерила на първа страница, обяснете ми за да се запиша и там.
Най-накрая денс изчистих огромния + от миналия уикенд.
За вчера:
З - пъпеш
О пържен сафрид, домати и печен пипер и бира , може и да е несистемно, ама е вкусно и най-вече татко ги беше приготвил.
В - тиквички на фурна със заливка от кисело мляко и сирене и таратор.

И нека най-старателния в маратона да победи!

# 686
  • Варна
Забравих.
Черил, добре дошла във Варна. Не знам от къде си, но тук съм сигурна че ще ти хареса.
Във форума има няколко момичета от Варна, така че като почнеш училище, може и да се съберем да закусим заедно някоя сутрин.

# 687
Здравейте , започвам от 83,5 кг . За днес :
З- две яйца, препечена филийка, чай, кафе
О- телешко с ориз
В-сухари със сирене, чай
Лек ден на всички Hug

# 688
Bianka B. аз ще съм задочно и ще съм във Варна само за 18 дни , иначе не бих отказала една голяма системна закуска  Laughing  Може би тогава ще ми се наложи да вечерям към 19:30 след приключването на лекциите , но ще бъде малко количество , няма да се отказвам за нищо на света , много си тача аз системката  Laughing , пожелавам успех и на другите момичета , дано всички стигнем до мечтаните килограми , макар и по-бавно , но сигурно  Hug Hug

# 689
  • София
Привет! Стартирам с 98, 8 кг.
Менюто днес:
закуска: пържена филийка със сирене;
обяд: домат и сирене, както и малко тиквички с мляко;
вечеря: кисело мляко от 0,01 % с две ябълки.
Усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт