"Системата минус 60"- тема №41

• 33 926
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Silveto_12, надявам се, че мъжът ти е по-добре Hug Има някакъв отвратителен вирус, половината ми колеги ги натръшка и са с такива оплаквания. Почва с температура, но не много висока, след това повръщане до припадък и разбира се, обезводняване.

Niya_Petrova, а защо цял ден гладуваш? По-добре хапни това, което ти се яде когато ти се яде. Иначе рано или късно се предаваш и преяждаш в най-неподходящото време. Или поне моя милост така прави  Mr. Green И при височина 175 см, със 70 кг ще си перфектна! Секси, а не скелет!

sladkoto_agi
, 100 грама назад са си 100 грама. Дай малко време на тялото да "запомни" колко тежиш и да тръгне надолу. Другото, което можеш да опиташ е да промениш малко количеството на храната и да ядеш плодовете отделно от другата храна. Плодовете съдържат захар и става нещо като естествена ферментация в стомаха. Когато ги хапваш с друга храна, понякога тя не се усвоява добре. А относно количествата, вариантите са два: или хапваш повече и не изразходваш достатъчно, или хапваш твърде малко и организмът ти е в защитен режим. Така или иначе, ти най-добре си знаеш.

Jenny_ ,страхотна възраст! Пожелавам ти от все сърце да си най-усмихнатата на света!

hrisi_a4o, Ganis е специалистката по закуската на Мермерски. Тя може би най-добре ще те ориентира.

Bianka B, и аз съм взимала тези сухари и имах същия проблем. Направо да не повярва човек какви боклуци има в магазините и как ни лъжат опаковките. Относно табличката, няма нищо сложно. Постната е на първа страница в темата, просто кликваш на линка и отваря табличка. Попълваш си името и резултатите. Тъй като табличката е за август, ако няма кой да я направи за септември и нататък, мога аз да го свърша.

sisitoоооооns, ще правиш кекс за всички, усещам аз Heart Eyes

Mimi-to, все едно че си писала от мое име...колко много ми е познато. Цял живот съм яла доста повече от другите около мен; моето винаги е по две. И понеже съм "със шило в задника" както казва баба ми, все не ме свърта и времето на масата си е загубено време. Почти винаги съм яла на крак, докато върша нещо друго и не дъвча, ами преглъщам на две на три. Откакто съм на системата си приготвям нарочно по-малки порции (постепенно разбира се) и се старая да дъвча поне 5-6 пъти...звучи като за малоумна, ама за един месец намалих закуската от 4 филийки на две!

a_sega_de, аз съм за! Така че в неделя всички пишем килограми Laughing Само не съм сигурна за понеделника, тъй като за мен неделята е единствения ден, в който съм си изцяло вкъщи и честно казано си знам, че ще се отпускам и прегрешавам. Така че може би аз ще се меря в петък сутринта да видя как съм изкарала седмицата.

Cheryl91
, успех в студенстването! Варна е страхотен град и Техническият университет е добър избор!

Трепет...
, може би трябва да се опиташ да имаш само една закуска, когато това е възможно или да я замениш с плод. А относно вечерята, кофичка кисело мляко или плодове са добър вариант. Оризови блокчета например също, дори криспи без сирене.

Отчет:
З: 2 филийки Вита с филе, малък черен шоколад LZ
O: бъркани яйца
В: кебапче и кърначе

Лека нощ и нека голямото мерене започне сутринта Hug

# 661
  • София
Честит рожден ден, Jenny!Привет на Трепет и всички ситемки!
Аз да се оплача. Видях минуса на екрана на кантара и вчера целият ден не бях системна. Влизам в крачка, че целта е далече.
Меню:
закуска: овесена палачинка с мед, малко грозде;
обяд: печени тиквички с мляко;
вечеря: чушка със сирене.
До днес - 2,5 кг. Това е за близо седмица.
Съгласна съм в неделя да пишем колко тежим.
Усмихнат ден, момичета!

# 662
  • Видин
Трепет, пилешка пържола може за вечеря, но да е печена, а не пържена Peace
Кристи, права си, и на мен ми се случва понякога.
Сега закусвам пържени филийки, и грозде. За обяд мисля да си направя шопска салата и варени яйца. Вечерята може да е сухари със сирене Thinking
Утре стартираме маратона. Само някой да се наеме да направи табличка за септември Whistling. Успех на всички и дано имаме много минуси Heart Eyes

# 663
Добро утро момичета и хубав уикенд ви пожелавам. Аз вчера бях много зле със стомаха и това е от кекса в 11 часа дето го ядох, чак вечерта започна да ми се оправя , не съм яла почти нищо от това дето написах в менюто. Установих обаче , че от прясно мляко май ми е добре и от пъпеш. Та днес съм почти с килограм надолу без 100гр. И съм много доволна разбира се . Но с този гастрит са страшни нещата. Май ще трябва много време да я пазя тази диета. И сега ме боли , но не чак толкова много като вчера. Та за днес мисля:
З-препечена филийка, варено яйце, чай
О-имам телешко с ориз, но ще видим как ще съм
В-прясно мляко с пъпеш
Кристи много си мила и като ти видя поста все се търся да видя какво си писала за мене , ти не пропускаш никой Hug
Дафи, страхотен резултат  bouquet
Хайде , хубав ден от мен Heart Eyes

# 664
Здравейте и от мен  Hug

Отчета за днес :
З. Кус-кус със сирене , блокче шоколад , 3 в 1
О. Леща , салата
В. Айрян

Лек ден   bouquet

# 665
И моето меню за днес:

З: кафе с мляко + бъркани яйца със сирене + кебапче + хляб + кис. мляко с банан и стафиди + мляко с ориз (и последния да затвори вратата Laughing)
О: зеленчукова супа
В: шопска салата

Междинки: плодове

# 666
Здравейте момичета Hug
Кристи, благодаря ти , вече е добре Peace
Момичета аз се прехвърлям на друг режим-цял ден на плодове, а вечер може да се яде салата,белтъчини и ако си гладен още, въглехидрати Simple SmileОмръзна ми вече две години да ям все сама ConfusedИскам да вечерям със семейството си PeaceМного ми беше приятно с вас Heart Eyes Hug

# 667
дзак Simple Smile
Силве.....ние се готвим за маратон...ти изчезваш....
ти си знаеш най-добре, но според мен ще направиш грешка с този режим, на който се каниш да бъдеш!
МОМИЧЕТА........готови ли сте за маратона Simple Smile)) Заемете стартова позиция, утре ще гръмна с черешовото топче Simple Smile за старт !  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 668
Здравейте момичета Hug
Кристи, благодаря ти , вече е добре Peace
Момичета аз се прехвърлям на друг режим-цял ден на плодове, а вечер може да се яде салата,белтъчини и ако си гладен още, въглехидрати Simple SmileОмръзна ми вече две години да ям все сама ConfusedИскам да вечерям със семейството си PeaceМного ми беше приятно с вас Heart Eyes Hug
този режим няма да доведе до нищо добро от фруктовата захар се пълнее и то не малко , може да има някакъв успех първоначално и като започнеш да се храниш ще върнеш всичко. Това е като гладуването на Емилова . Аз съм сваляла по 7, 8 кг на плодове и чай с мед . И завърши ли захранването , съм връщала по 2 кг на ден и то с ядене много малко да кажем една две филийки на ден и нещо друго. Ставам сутринта и 2 кг възстановени. Организма не се лъже така лесно и трябва да мине най малко година , за да свикне с нови килограми. Това от опит го казвам , затова системата е добра, защото няма насилие над организма Peace

# 669
  • Пловдив
Кристи, много ме кефи как подробно си отговорила на всички  Hug
Мен даже и това ме мързи, а представете си да правя упражнения  Joy

Силве, аз не обичам да давам наставления и затова просто ще кажа, че много ще ни липсваш! Хайде, помисли още веднъж  Praynig

Искам да ви уведомя, че мисля тази вечер съвсем съзнателно да съгреша, за да не се изкуша по време на маратона. Само още не съм измислила с какво  newsm78 Няма да се улисвам, а просто ще ям нещо извън седемте варианта за вечеря.

Ха, да видим какво ще стане на края на септември! Аз ще се състезавам със собствената си лакомия  box

Приятна вечер на всички!

# 670
 newsm51 Благодаря ви момичета Hug Hug HugНо за известно време ще го пробвам,ако не се получи , ще се върна при вас Heart Eyes

# 671
  • Кюстендил
Трепет, пилешка пържола може за вечеря, но да е печена, а не пържена Peace

Niya_Petrova, тя пържолата беше печена, задрасках я, защото беше след 18:00 часа, но бях пропуснала обяда и започнах да виждам звездички като се изправя  Confused

Днес съм по-добре - З домашна питка със сирене, О кюфте с домат и айрян, В печена чушка със сирене.

# 672
  • Видин
Трепет, така и предположих, но реших да ти кажа все пак Hug
Силве, стискам палци каквото и да решиш Peace

# 673
Аз пак по никое време пиша, ама чак сега се прибирам Embarassed

Дафи, имаш страхотен резултат! Пожелавам ти от все сърце всяка седмица така да се движиш!

Niya_Petrova, можем да редактираме старата от август или пък да направя нова, няма никакъв проблем.

sisitons, аз само привидно съм мила! Иначе една "скрипя", не е за разправяне! Е, с лошите хора де Simple Smile
Ама ти много ме притесняваш с този стомах..баща ми беше с язва, мъжът ми и той, и знам колко боли Sad Може би да опиташ с Омепразол преди хапване на храни, които знаеш, че са ти проблемни?

Cheryl91, като видя колко си системна и чак срам ме хваща! И аз съм уж, ама днес между другото чопнах малко сварено джоланче по обяд, малко пресни орехи и малко сладолед. Вярно, че беше около обяд, ама не беше ОБЯДА! Да не говорим, че последните 2 дни (без днес) към 21.00 си пийвах по едно сокче портокал. А ти дерзаеш, не спираш! Евала, както казват малко по на юг Simple Smile

Dund1chk4, хахахаха добре си го написала, искрено ме накара да се засмея! Това малко ми напомни за първите ми дни на системата. Опитвах се да изям на закуска хладилника, магазинчето за сладкории до работа и дори храната за котките, ако мирише вкусно Laughing Но приятелски съвет: трите хранения трябва да са с равностойно засищане. А зеленчуковата супа и салатата не могат да се мерят с това, което си хапнала на закуска. Поне на мен така ми се струва де  Rolling Eyes

Silveto_12, ти си знаеш най-добре! Но Sisitons има право, внимавай с плодовете. Когато минеш 25 и нямаш твърде активен начин на живот, плодовете са малко бомба със закъснител. Но пък и те разбирам за вечерята със семейството. Може би пробвай разделното хранене тогава? Или просто системата с хапване към 19, вместо 18ч.? Този режим всъщност какъв е? Стана ми любопитно!

Mimi-to, такава съм си аз, подробна! Laughing И социална! Laughing Затова си взех темерутест мъж и нямам Фейсбук! Шегата настрана, наистина нямам Фейсбук...почти никой не може да повярва, ама е истина!

Отчет:

З: 2 филйки Вита с филе и 4 бисквити Белвита
О: освен прегрешенията, описани по-горе, същинският ми обяд беше 1 кочан варена царевица
В: диня към 17.00ч. Сега вия от глад и се наливам с вода хахаха

Хайде лека нощ, че нямам търпение да става утре и да се мерим Heart Eyes

# 674
И аз нямам и май няма и да имам Peace , изобщо не ме кефи, а и така да се каже съм публична личност и няма нужда да се показвам и там hahaha. Иначе пия лекарства , сега съм на фамотидин. Преди пих нексиум, талцит, зирид и какво ли не вече 3-ти месец Sad. Но поне е доказан гастрит ерозирал, правиха ми гастроскопия. Няма да умра от това надявам се Joy. Хайде лека нощ Кристи Hug

Общи условия

Активация на акаунт