"Системата минус 60"- тема №41

• 34 044
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро и от мен Simple Smile
Вечерята снощи беше обичайната (кисело мялко с  плод и малко сирене), защото се оказа, е сухарите ми не са 100 % ръжени Sad
За днес на закуска хапнах 2 яйца, сухар с лютеница и сирене, блокче шоколад и зелен чай
За обяд: картофи с извара и една ябълка
Вечеря: домат със сирене Simple Smile
Днес се притеглих ...резултата малко ме отчая Sad -100 гр.  ooooh! то е смешно направо ..значи не съм мръднала ...а си ям каквото трябва Sad
Успех поне на вас  Hug

# 646
Добро утро, момичета!

Днес имам повод да почерпя - ставам на 29!  Wink

Да ви е сладко утрото и много минусчета!

Днес няма да мисля менюта, защото ще го дам почивен ден. От утре пак!  Simple Smile

# 647
  • Кьолн
Добро утро момичета!

Първо Честит Рожден ден на Жени! Да си жива и здрава и всичките ти мечти да се сбъднат!  bouquet

Момичета,аз отдавна не съм писала защото започнах курс тук за езика и няма никакво време. Децата бяха във ваканция и нямаше детска градина. Но не бях на сто процента системна. Embarassed
 Но,вече се стягам и няма да се отпускам.
  желая на всички много усмихнат ден и много минуси днес!

# 648
Здравейте, момичета!
cristi, благодаря за куража! Аз съм я пробвала системата за около месец. Справях се много добре със закуските и обяда. До едно време бях стриктна и с вечерите. Но полека лека започнах да нарушавам и резултатите вместо надолу, тръгнаха нагоре. Истината е, че системата действа благодарение на правилата на вечерята. Закуската и обяда са нормални, бих казала. Ако прекалиш с тях и след това направиш някакво нарушенийце след обяд или вечерта и системата има обратен ефект. Затова трябва да се спадва стриктно вечерята.
Ще се опитам да се понастроя тази и другата седмица и от 9 съм с вас. Този решим ми харесва, защото няма ограничение за конкретния ден какви продукти можеш да ядеш, просто трябва да ги подредиш правилно. И с добявяне на ранната вечеря, мисля че е достатъчно ефективен и здравословен.
Този режим ми харесва, защото се ядат много плодове, зеленчуци и млечни, а всички те са ми любими.
Закуската на Мермерски ми е любима, а и ми е и много удобна за обяд, но тя има ядки и мед и не може да се яде след 12.
Дали може да се обядва кисело мляко с чисти овесени ядки/ 3 супени лъжици/?

Хубав ден момичета

# 649
  • Варна
Здравейте!
Цяла седмица си спазвам системата и чистя плюса от уиекнда. Още не съм успяла до край.
Днес и аз си купих сухари на Папападополус, взех ги за ръжени. Като сложих очилата и прочетох ситните букви на съдържанието им, то имат всичко, но не и ръж. Това е третото брашно с най-малко съдържание. Да беше само това, да махна с ръка. Ама то вътре палмово масро, глюкозен сироп, малцово брашно, малцов екскракт и поне сто емулгатора, каквото и да значат. Ще го изям, но за напред много по-добре да си купувам ръжен хляб. Близо до нас има биомагазин и пекарна. Там приготвят различни хлябове и сред тях има и ръжен. Продават го и на филийки. По-добре филийка истински ръжен хляб, отколкото тези сухари.
Аз съм готова за маратона. Когато кажете, тогава ще се мерим.
За вчера:
З - пъпеш
О- таратор, салата домати и крастави, една пълнена чушка със сирене, печена на фурна и с бял сос, най-вероятно с брашно. Ядох го в заведение, така че соса може да е бил и нережимен.
В - три бъркани яйца с печен пипер.
И народни танци.

# 650
Здравейте момичета  Hug Да си кажа каква я сдробих, снощи се наядох с кекс и то в 10 часа , уж всичко беше добре и после едно ядене , но нямам плюс , да ама можеше да имам минус #Cussing out.
Трепет , добре дошла Hug и успех
Bianka B. , и аз няма да ям измислени криспита по-добре да си направя хляб с машината у нас и го правя и ако спазвам другите правила си свалям и с бял хляб, правила съм този експеримент . За мен всичко е до количествата Peace. Сега съм си купила брашно от лимец и ще пробвам скоро. Но сега не ми се меси, защото е топло, но зимата си меся често с машината за хляб и си слагам всичко , трици, ядки, ленено семе и т.н. Много мразя да ям фалшиви неща глутамати и консерванти, стомаха ми реагира веднага , а установих, че и сладкиши не ме кефят, само домашни. То и затова се улях с кекса де #2gunfire
Жени да си жива , здрава и щастлива  bigdance2
cristi , изобщо не си досадна даже много си мила и на всички обръщаш внимание Hug
Меню:
З- препечена филийка , сирене , чай
О- телешко с ориз
В-направо не знам, може ръжен хляб с кашкавал
Хубав ден на всички!

# 651
  • Пловдив
Жени, честит рожден ден! Бъди здрава и се обичана! Весел празник!

Днес:
З - филия с пастет, грозде, сирене
О - пъпеш и пълнени чушки с ориз
В - шопска салата (2 бр)

Аз май нямам минуси, ама поне нямам и плюс. Стриктна съм, ама се улисвам в количествата, че не мога да се заситя с малко. Пък и не мога да се науча да ям бавно. За нула време изяждам огромни количества.
Та, кога казвате ще се теглим по време на маратона? Много съм се надъхала! Дано да не е като всеки друг път Joy

# 652
  • Варна
Жени, Честит Рожден Ден!   :bouquet Бъди щастлива!
Аз и за маратона се сетих, нека този който разбира да направи табличката и да обясни на недотам грамотните в модерните технологии какво да прави. Първи септември дойде.

# 653
Mimi-to , и на мене това ми е проблема , че трябва много да дъвча и да ям бавно , за да не ме боли стомаха и не мога все забравям , особено като съм гладна Mr. Green

# 654

дзак Simple Smile
Жени, честит рожден ден ! Бъди здрава и винаги обичана !  newsm59 newsm59 newsm59
Анелия, спокс! Ще се отслабне, само воля и търпение, че с нашите килограми....се иска време....
вчера: 1ф, със сирене и домат и една със сладко, кафе с мляко
о: салата
в диня и сирене
днес: 2 палачинки със шоколад, кафе с мляко
о: салата и 2 яйца със съвсем малко мазнина
в: малко грозде
Чакам с нетърпение маратона ! Предлагам в неделя всеки да си каже началните кг и после да се теглим всеки понеделник, който е за - моля да гласува Simple Smile
хубава вечер !   bouquet

# 655
Здравейте системки , Jenny_ Честит Рожден Ден , много здраве и щастие   bouquet

Днес не бях много системна , защото ходих да се записвам в Техническия във Варна ,
закусвах в 9 с кашкавалка и боза , но обяда беше към 17:00 и изобщо не системен , вечеря нямаше разбира се  Grinning , утре с нови сили , лека вечер  Hug Hug

# 656
  • Пловдив
Аз съм съгласна за маратона - пишем начални кг и после теглене всеки понеделник.

Хубав уикенд, дами!

# 657
Jenny честит рожден ден мила. Бъди жива и здрава  newsm59  bigdance2  ura
Аз съм за маратона от утре Simple Smile
З - филийка с кашкавал и домат, 2 шок. десертчета
О - леща
В - домати със сирене и кашкавал, маслини

# 658
  • Кюстендил
Благодаря за топлото посрещане, момичета   bouquet
Много ми е трудно още да се ориентирам и ще мине време докато ви опозная, моля да ме извините, че не отговарям на всеки поотделно, времето ме притиска Sad
Аз стартирам с прегрешение, но си знам, че ще има и други такива дни, при режима ми по принцип.
З - Три парчета от една малка пица в 6,30 сутринта, шоколадова торта в 10
О - пропуснах го, бях в движение
В - Пилешка пържола (в 19:30, обаче за сметка на това я споделих с котарака)
При всички положения вечерята ми ще бъде нейде по пътищата и трябва да измисля какво мога да хапвам в колата докато карам, за да не я пропускам.

# 659
Добър вечер!
Жени, честит рожден ден! Много здраве, щастие,късмет и много сбъднати мечти
Менюто от днес: з-2 парчета домашна баница, о- чушки с доматен сос+1 сухар, че отново започнаха стомашните проблеми и за в- пилешка пържола и 1 варено яйце
Лека и спокойна нощ, дами

Общи условия

Активация на акаунт