"Системата минус 60"- тема №41

• 34 047
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, забелязва, че моите закуски са много разнообразни откъм продукти, които ям, но пък обяда и вечерята са едни и същи Simple Smile И така, смятам да ги разнообразя и тях ...гледам, че се коментирали по вариант 7 за вечеря ...аз май само него не съм пробвала и затова смятам да опитам ... Simple Smile аз винаги вечерям към 18:30, защото нямам друг начин ...не мога да се прибера по-рано в къщи Sad и така: з: банан, сухари, сирене, маслини, лютеница, 2 бисквити  Хогаренас Simple Smile о: печени картофи с извара и домати и половин кочан царевица, в: утре ще напиша какво съм измислила, дали е вариант 7 или салата домати със сирене, или мляко с плод Simple Smile
Хубав ден Simple Smile

# 631
Здравейте, и добро утро Hug. За кашкавала май съм се подвела заради 5% масленост на млечните продукти. Явно може кашкавали и сирена , но само 50гр. Не че съм спазвала да ям нискомаслени де , яла съм си обикновени Joy. Е сега прекален светец и богу не е драг Peace. Аз съм минус 500гр. newsm68. Много съм доволна. Имам подозрение , че всичко е в количествата . Понякога дори и да прегрешавам пак свалям. Аз сега не съм много стриктна , стомаха ми не трябва да е празен и не трябва да е преял. И тогава се чувствам добре , та ако сваля кила ще е от гастрита май.
  Niya_Petrova , точно 84,2 съм Joy. направо сме точно, само дето ти си много по-висока , май с 5 см беше нали ?
Габи , стискам ти палци, ти си си добре , не вярвам тези колограми да те катурнат.
cristi , то хубаво маратон, но аз съм на 3 и 4в Чифлик и на 6,7 и 8 на Римска баня в село Баня до Банско, тъй , че не знам маратом ,ама .....кой знае  Mr. Green
хайде лек ден Hug

# 632
  • Видин
Сиситонс, май да. 175см съм Simple Smile

# 633
  • по течението на реката
Здравейте,дами  wavey
Аз едно системстване му ударих днес... Сутринта ми беше нещо лошо /доближила съм границите на кръвното/ и хич не ми се ядеше,затова изядох половин кофичка кисело мляко, объркано с чаена лъжичка конфитюр от ягоди и пих кафе с мляко. Обяда го пропуснах,защото имах неотложни задачи за вършене и не съм се прибирала през обедната почивка. Вечерята ще е най вероятно салата домати,чушки и сирене.
Колкото до кашкавалите и сирената и аз си ям обикновени.Но поне млеката гледам да са 1,5% масленост.
Приятен ден!

# 634
  • София
Сгафих и аз днес:
закуска: мюсли с мляко;
обяд:домат, сирене и  грозде;
вечеря: кисело мляко с ябълка и канела
Системна вечер, момичета!

# 635
  • Пловдив
Брей, много народ за този маратон  Laughing Да видим колко ще стигнат финала и дали аз ще съм от тях  Joy На мен лично ми липсва спортния хъс на Свидничка.

Днес:
З - 2 филии с пастет
О - пъпеш (около 12.30ч)
В - пълнени чушки с ориз

Аз нарочно не съм се теглила няколко дни. Ще се претегля на 01.09 да видим какво ще покаже кантарев  newsm78

# 636
Привет дружина!
Днешното меню: з- кашкавалка и кафе с мляко, о- пилешка пържола+ салата зеле,мокови и краставица и току-що за в ечеря- 4 броя ръжени сухари+обезсолено сирене/около 50гр./
И аз се включвам в нашия маратон. А и към групичката на отчаяните от своите килца. на 14,09 сме на сватба, а на 21,09 ще кръщаваме щерката и по този повод вчера цял ден обикалях да си купя подходящ тоалет, но уви... което ми хареса беше от малките номера, а което ми предлагаха бяха все едни широки туники, в които изглеждам направо огромна. Така се отчаях, че като се прибрах дажи си и поплаках тайничко. Но днес се вземем в ръце. Не може така аз се успокоих, какво толкова от 105 станах 98 и край...но далечните ми 60 кг. са си все още много далаче.....Извадих от гардероба старри позабравени рокли и една предизвикателно червена рокля от абсулвентската ми вечер и от далечната 2001г. опитах се да я облека, а тя не може и през раменете ви да мине. Синът ми така се е смял, а на мен ми стана още по-тежко. Той детето ме успокои, че все някога ще си върна предишните килограми. Голям е оптимист за майка си. Дано.
Лека вечер на всички.

# 637
Здравейте системки Simple Smile Аз да се отчета , бяхме на кафе след обяд с една приятелка и си карах само на водичка , тя доста ми се чуди и сладко ми предлага , но аз и викам - не , не  Grinning . Иначе вечерята днес беше малко по късно , към 19 : 00 , но няма да ми става навик  Grinning . Отчета за днес :
З. Два сандвича с кашкавал , блокче шоколад, 3 в 1
О. Половин кебапче и салата зеле и моркови ( изобщо не бях гладна )
В. Но на вечеря си огладнях  Grinning и хапнах 5 - 6 хапки сирене и малко айрян

Лека вечер от мен   bouquet

# 638
Здравейте момичета, не съм писала два дни, изтощи се батерията на кантара и немога да следя какво се случва, но днес една колежка каза че съм заслабнала, без да казвам, че спазвам диета   Party, което ме стимулира още повече да продължавам.
За маратона и аз бих се включила, въпреки че ще имам една седмица на почивка и незнам как ще ми се отрази.
За днес
3- кисело мляко с ядки и мед
о - пъстърва на скара и шопска салата
В- 5 малки постни сърмички
Лека вечер на всички

# 639
  • Кюстендил
Здравейте, момичета!
Казвам се Трепет и имам проблем  hahaha
Не съм била на диета никога до сега, обаче вече е крайно наложително. Цяла седмица ви чета, допадна ми режима и до днес се подготвях психически да започна. Ще ми бъде ужасно трудно, защото дневният ми режим е ужасен - ставам в 5 сутринта, в най-добрия случай се прибирам около 17:30 - 18:00 часа. На работа въртележката е неспирна, по някога не успявам и вода да се напия, що остава за приличен обяд. Твърдо решена съм обаче да си наложа воля и да успея.
Качих 10 кг след като отказах цигарите и още 10 за последната една година, след като работата ми отне възможността за всякакво движение. Пушех по две кутии цигари на ден и успях да ги спра за една нощ, но не можах да си наложа воля да не прекалявам с яденето.
Стартирам със 75 кг, при 155 см височина. Първа цел - 8 до Коледа, Втора още - 7 до април, Трета още - 5 до 1 Юли 2014. С малки стъпки към целта, искрено се надявам да успея и много ще се радвам, ако мога да разчитам на вас за подкрепа и критика. Възхищавам ви се на резултатите и се надявам да се похваля и аз с подобни. Времето ми е ограничено и трудно ще успявам всеки ден да се включвам с отчети, но ще се опитам да съм редовна.
Хубава вечер и успех, момичета!

# 640
  • в реалния свят
Аз стягам багажа за спалнята, че все към кухнята ме теглие EmbarassedИначе днес съм супер системна.
Трепет...любовен, проблемът ти е лечим стига да имаш воля и търпение.И как си ги скрила тези малки цифрички! Търсих лупа да ги видя Laughing
Изчезвам за следващите 3 дни.Да слушкате и папкате системно,девойки Wink

# 641
ganis, ти ще си шампион в маратона, ей! С тези минуси всеки ден! А дано винаги така да върви кантара!

Niya_Petrova
, честито и на теб! Аз кафе честно казано не пия, но навремето като карах безсънни (основно пиянски Mr. Green) нощи, много често сипвах сурово нескафе и доливах с кола. Ей, след това бях като на амфетамини...можех да не ям по 3 дни. Така че може би има нещо общо между кофеина и загубата на апетит.

hrisi_a4o
, добре дошла! 90 дневната диета е чудесна, ако можеш да свикнеш с еднообразно и циклично ядене, и разбира се, ако можеш да изкараш един от всеки четири дни само на плодове. Аз лично не успях. Наистина, свалих за 13 дни 7 кг, но ми идваше да си прегриза гърлото сама в един момент.
Аз лично почнах Системата на 05.08. и не мога да кажа, че имам някакви забележителни резултати, но пък и не съм била 100% системна. Факт е обаче, че се чувствам отлично...мога да ям каквото ми се яде (правя си дори и списъци), не преяждам както обикновено, имам енергия даже в излишък и честно казано, ям много повече зеленчуци, отколкото през целия ми живот.
Ранната вечеря и мен ме притесняваше, тъй като аз съм в състояние да стоя цял ден гладна, знаейки че ще дойде вечерта и ще изям света пред телевизора или компютъра, или дори с книга в ръка. След като се омъжих пък, вечерята е времето, в което със съпруга ми говорим или гледаме филм и много се опасявах как ще комбинирам нещата. Още повече, че аз мога да се прибирам от работа още в 17.00 или дори в 15.00, ако искам. Той също, но никога не го прави, защото все доработва нещо Laughing Така че проблемът с готвенето за него също ми беше пречка.
Ами...оказа се, че за всичко си има решение. Поне 2 дни от 5 (работна седмица) гледаме да сме си вкъщи преди 18.00ч., за да вечеряме заедно, а в останалите дни когато трябва да готвя за него отделно, се оказа, че съм сита от ранната ми вечеря и не ме изкушава това, което правя за него.
А по отношение на количествата, ДА, ВСЕ ОЩЕ МИ Е ТРУДНО (мамка му и прасе Mr. Green) и съгрешавам...например аз ненавиждам мляко под каквато и да е форма, плодовете са ми абсолютно недостатъчни, а само салата е пффффф абсурд! Затова в общи линии карам на месо или сухари + сирене. Само дето сухарите не са 4, ами 10 и сиренето не е 50 гр., ами 150. Опитвам се да го комплексирам с движение и някои от принципите, които съм следвала през годините, когато бях състезател (например плодове на закуска гледам винаги да ям на гладно, на обяд никога не смесвам месо и ориз, както Системата разрешава, избягвам бобови и картофи през повечето време и т.н.
Истината е, че на всичко можеш да намериш приложение и разрешение, просто опитай за две-три седмици и нещата ще се нагодят.
И не, изключването на вечерята не е вариант. Първо, защото не е системно, и второ, защото е нездравословно. Sisitons може доста да ти разкаже по въпроса за болния стомах Sad
Така че...просто опитай! Дори и първите няколко дни или седмици да прегрешаваш, пак ще има ефект, ще видиш.

Dund1chk4
, всички го правим Sunglasses

sisitons, ти си желязна, знам аз, че тези пътувания няма да те катурнат Simple Smile Аз по-скоро си мислех да изберем ден за мерене и отчитане! Дали да е понеделник, сряда или примерно петък...понеделник = ново начало, петък = преди евентуални прегрешения през уикенда, сряда...просто защото е по средата Laughing Та казвайте, момичета!!!

mlambeva, да се оправя по-бързо кръвното, че с това неядене няма да имаш сили за маратона!

aneliya_1978
, знам го и аз това подло чувство. Дрешникът ми е пълен с толкова дрехи, че мога да отворя магазин, ама като видя слона в огледалото и все не мога да избера какво да сложа. Да не говоря, че дрехите ми откакто бях под 60 кг сега ми стават на единия крак. Ама си ги пазя де LaughingБелким пак ми станат Laughing

Cheryl91
, ти си моят идол! Аз ако успея да се наям с толкова малко, ще стана фиданка за 3 месеца! Благородно ти завиждам Hug

JZ_AZ, само така! Дано скоро всичките ти познати да започнат това да ти говорят!

Трепет..., ти с твоите малко килограми къде се вайкаш?! Ще стане работата, ще видиш! Аз бях 57-58 кг, преди да спра да пуша. Отказах ги от раз, след внимателно планиране...дори си взех 1 месец отпуска за целта. Оказа се, че съм "отключила реакция на организма" и по-специално на щитовидната жлеза. Не трябвало от 4 кутии на ден да слизам на 0...За лекарите явно има логика, но на мен ми се виеше. За 2 месеца качих 30 кг, преди изобщо да се усетя, че може би има някакъв медицински проблем. След като аз успях на два пъти да сляза с 20 кг надолу (е и после да си ги върна разбира се Sick), значи и ти можеш!

Ох, много писане...станах досадна Whistling

З: 2 филийки Вита с филе, 4 бисквити Белвита
О: шопска салата и свинска пържола на скара
В: диня

Лека нощ!

# 642
Добро утро
Вчера имах кошмарен ден. Цяла нощ и цял ден мъжа ми повръща и беше с температура,ходи при личния и му казаха , че може би е за хируг ConfusedБях се побъркала от притеснение, тази сутрин ходи и му казаха, че всичко е наред и може би е някакъв вирус. Сега е при личния и чакам да ми се обади.Нищо не бях яла цял ден вчера, но вечерта много огладнях и се наядох с каквото ми видят очите Cry Но днес вече продължавам по Системата Peace
З-пълносърнести макарони със сирене
О-кашкавал на фурна+салата
В-сухари с крема сирене и айрян
Хубав ден момичета Heart Eyes

# 643
  • Видин
Снощи пак имах малко прегрешение #2gunfire половин филийка с масло и шарена сол, половин пържена филийка и няколко солети. Уж беше само няколко солети, ама после като започнах не се спрях. Вярно че не беше голямо количество и се спрях кажи речи на време. Да видим в неделя как ми се е отразило. Яд ме е много, защото цял ден гладуване отиде по дяволите #Cussing out Но както и да е. С нови сили напред. Аз общо взето винаги съм си била пълна, само в пубертета бях добре, защото на височина дръпнах много бързо и не успявах на килограми толкова бързо да кача. Мечтата ми е да съм 60кг., но погледнато реално не мисля, че някога ще успея. Но при височина 175см мисля, че 70кг. ще са ми добре. На мен и структурата ми е хубава, поне аз си я харесвам. Ако ме гледаш от кръста нагоре съм перфектна, талията ми е 74см., но всичко е насъбрано в дупето и краката Blush
Силве, не се притеснявай за системата, важното е мъжа ти да е здрав. Все пак това е най-важното нещо Hug
Кристи, и аз мисля, че имат общо. Вчера огладнях вечерта, защото не бях пила кафе от обяд. Днес след обяд ще си направя кафе и се надявам да нямам издънки Thinking
Трепет, добре дошла и успех Simple Smile Ние сме на линия за помощ и съвети, винаги когато имаш нужда  bouquet

# 644
  • София
Добро утро, дами:) Преди малко мушнах едно парче тутманик и 1/2 кофичка кисело мляко + кафе.
Към 11,30 ще направя втора малка закуска, защото в 13 пътувам за вилата и няма да обядвам.
Ще се включа в неделя следобед. Стискайте палци, да не се овапцаме през уикенда Embarassed
Леки почивни дни, дами:)

П.П. Заредила съм се със сухари, пектин, канела, орехи и прополис  Mr. Green

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 09:38 от ganis

Общи условия

Активация на акаунт