Отговори
# 60
Дафне,  Hug и аз да си кажа, че много исках да се видим на живо и мрънках през цялото време, че не дойде. накрая даже си мрънках на ум, като се прибрах. Беше ми обещала нещо за след финала на Кузей.  Wink

# 61
Дафне,  Hug да ти кажа - подругите са съвсем изтрещели !  Laughing
Киво не само руски дворянин може да пресъздаде, но и змей-горянин, ако се наложи !
Не мога да ги разбера - може ли още рибата да е в морето, а те не само са сложили тигана, ами са я сготвили, прегорили и изхвърлили !  ooooh!
Очаквам си книгата до ден- два, отзивите, които прочетох за нея, бяха повече от хубави .
А да видим първо дали ще има сериал, пък те ако искат да го гледат ! Важното е, че ние ще го гледаме.
Аз от Къванч не мога да съм разочарована, да играта му през втори сезон, особено на края, не беше това, което искам да видя, но затова си има обективни причини. И него го подведоха, така, както и нас !  Peace Даже не искам и да се връщам назад !

# 62
Отивам на пазар и като се върна ще изтипосам още малко снимки !  Wink

# 63
# 64
Момичета, и аз като Госпожата  Heart Eyes ще ги следя из късо "цинцифуциите", защото чакам книгата днес или утре.  newsm68

# 65
Момичета, и аз като Госпожата  Heart Eyes ще ги следя из късо "цинцифуциите", защото чакам книгата днес или утре.  newsm68

newsm51  love001 newsm51

# 66
Здравейте! Hug
Дафне  Hug остави ги тези рускини ... ако искат да го гледат, ние ще го гледаме и заради тях  hahaha само дано наистина да е вярно, че ще има такъв филм ... а момчето ни с униформа направо ще ни побърка! И не се съмнявам, че ще изиграе руска душа като за световно, може и руски да понаучи, защо не ? След "Сънят на пеперудата " се убедих, че той може да изиграе всичко!
Ама наистина сме се нахилили като репи на снимките Joy Joy Joy толкова беше хубаво! Хелънче  Heart Eyes отново ти благодаря! newsm51 newsm51 newsm51

# 67

Hug Ох, направо ме разбиваш.   newsm51 newsm51 newsm51
Ми нали ти рекох, че съм ви отсрамила !   love001

Мен напълно ме разби!  newsm74 newsm51 newsm51 newsm51
Наистина не си ни забравила!  Hug Hug Hug

Иска ми се да напиша много неща..., но не ми идват думи...

И аз имам около сто и двадесет гривни на едната ръка, gospojata, и то от съвсем същия тип, така че и част от look-а се припокрива  Joy... Не мога да повярвам...

Някои ги знам от предишни фотосесии  Simple Smile - Кралицата, Терзи, Фенче...
Други виждам за пръв път. Майсторът на тази фотосесия е Хелън, доколкото разбирам. Не сте написали тя коя е, но предполагам, че седи до парижката чанта на Фенче  Simple Smile   bouquet.

Евала на тези, които са дошли от други градове специално за срещата! Страхотни сте! coolcool Прегръщам ви всички!!!  Hug

Освен вас, гледах и в чиниите ви, съвсем честно казано  Blush, защото много ми се ядат такива нещица... Отдавна не съм била там... А това бялото в чашките, gospojata, ракъ ли надигате?? Уау, всичко е било точно измислено по 3,14 и осъществено   Joy Joy Joy

Всичко е много хубаво! Прекрасни нахилени!!!   love001 smile3501

Последна редакция: пн, 29 юли 2013, 12:49 от sara bri

# 68
# 69
Сара,  Heart Eyes Hug Heart Eyes нали знаеш, че винаги съм казвала, че Господ е събирач !  PeaceКакто и че няма случайни неща !  Wink Единственото нещо, което искам да ми кажете с Дафне Heart Eyes, е :“Следващият път, сме там ! “ ! Това ще ме направи щастлива !  newsm51
Ето и още малко снимки - наистина всички бяхме много весели и усмихнати, нямаше дори и минута неловко мълчание, сякаш се познавахме от години / което не е далеч от истината! Wink/
Наздраве от мен !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 70
Дафне Hug Hug Hug
Момичето отдавна си е в агенцията на Гайе Сьокмен. При хърватките прочетох, че лИбовта е започнала преди 5 месеца! Т.е. по времето когато се разделиха с Азра! За капак- същата агенция представлява и тримата! То просто няма начин да не се "засекат" бившата и настоящата...
Не искам той да има нужда от точно това- винаги да му е под ръка момата! Видяхме какво се случи при такива обстоятелства! Чакай- франсето още не си е показала рогата! Ще я видим като започнат неговите снимки за новата му роля...дано устискат до тогава! Peace

HugНе вярвам франсето да прави простотии. Друга култура. Тоя проект ми изглежда малко нереален.  И мисля, че привидно облича отношенията им в делова форма. Чак пък да започне да учи турски за 5 снимки в годината. Езикът й трябва за да се адаптира, приобщи и комуникира с когото трябва. Явно възнамерява да се застои в Истанбул.

# 71
# 72
# 73

Дафне,  Hug Киво и преди френското Цвете носеше гердани, амулети, гривни....отиват му !  Peace
Виждам, че двамата имат сходен стил  . Hug
Hug Не съм се заглеждала, не споря, може и да си въобразявам, но това лято наистина е с по-хипарски вид.  Няма лошо, разпуска си човекът на морето. Спомнете си обаче снимките от вилата в Бодрум с Азра. Ами имаше съвсем запуснат вид. С едни бермуди от пазара. И след това, стандартно.   Сега сякаш всичко е подчертано марково. И екстравагантно.  И  някак си видът му отговаря на стила на Флоранс. Късите й панталони, сандалите, камуфлажни якета. Човек, когато е влюбен, обръща внимание на вида си и иска да се хареса на гаджето си или пък гаджето му влияе на стила на обличане. Много сладка двойка са.

# 74

Наш левент се припича в Мармарис ! Снимката е нова !  Peace/ или поне така пише ! /

Общи условия

Активация на акаунт