Отговори
# 75
# 76
Да ти разкажа ли краят?

Аз не умея да бъда добра, като другите,
 просто понякога ми се получава.
 Не украсявам със цвят пеперудите,
 лоша съм - и си признавам.
 Нощем крещя, а сюжетните линии
 на Любовта - ги прескачам,
 Женските кризи - не са моя работа,
 криза съм аз - и се плача.
 Сутрин се будя - със главоболие,
 и не съм расла в саксия.
 Падам от всякаква траектория,
 нервна съм - и не крия.
 Аз не умея да бъда посока за другите,
 камо ли извор на обич.
 често задръжките хвърлям във огъня,
 пуша - и се тревожа.
 Спя във чаршафи от липси на бедствие,
 и ми е много познато,
 нощем да срещам страхът връз нозете си
с черно лице - грубовато.
 Аз не умея да бъда добра, като другите,
 мога да го призная,
 най - дългите зими започват и свършват в ръцете ми...
 Да ти разкажа ли краят?

Маргало

# 77

Здравейте, дружки. Наслаждавам ви се на снимките от срещата, какви сте ми сладки всички.
Колко сте хубави и усмихнати.
Жалко, че и аз не можах да ви видя на живо ( а и вие мен  Laughing). Нямам мои снимки на компа, синът ми обеща да ми изпрати и аз ще ви се изтипосам.
И аз като Сара се загледах жадно в чиниите ви, няма такива вкуснотии като в Б-я никъде по света.

Не разбрах кога започват снимките на новия филм на Киво, или ще е сериал newsm78. Щото аз малко тъп  Embarassed Не се съмнявам нито за миг, че ще покаже върха на актьорското изкуство, единствената издънка до сега му беше 2-я сезон на КГ, но ...знаем защо, няма да казвам, че може да обидя някого.

Много благодаря на всички, които слагате снимки и информация в темата, дрогирах се и не мога и ден без да вляза да ви чета   bouquet, обичам ви

Последна редакция: пн, 29 юли 2013, 21:09 от marmalon

# 78
marmalon, newsm51 липсваше ми !  Hug
С нетърпение ще очаквам да се видим лице в лице ! Wink
Като си идвате в БГ със Сара, само кажете малко по- ранко - тутакси ще спретнем срещичка . Тупарова като си дойде, как се видяхме, така че .....само си елате !  Peace

Снимките на новия сериал по последни данни, ще започнат сигурно след Нова година, защото пишеше, че филмът стартира от януари . Ама снимките ли ще започнат тогава или излъчването, нямам представа .  Thinking

# 79

Дафне  Hug остави ги тези рускини ... ако искат да го гледат, ние ще го гледаме и заради тях  
Hug Meн пък ме мнението на рускините адски ме кефи. Естествено, че злобеят срещу Къванч, обаче в яда си казват много истини. Не са слепи и глухи. И  на висок глас   признаха, че никога досега в сериалите не са виждали такава влюбена двойка като Кузей и Джемре. Без нерв, без чувственост, без грам любов в очите на Кузей. Нещо за което пишех през цялото време. И затова не вярвах в любовта му.  Това показваше Къванч с играта си. Други обаче смело дописваха сценария. Любовта на живота му била Джемре. Joy Joy Joy

# 80

Дафне,  Hug че това и ние не спряхме да го казваме през цялото време !  Laughing
Само че тя вината не е на Къванч, а на двете цинцифуции и на Кузей.
А не можем да отречем, че се постара момчето. Просто му бяха казали, че филмът ще е съветски, а не шведски !  Joy Joy Joy

# 81
Hug Виновна е Фло, щото  разсейвала Къванч  и той останал сляп за прелестите на Ойкюто.

# 82

Наш левент се припича в Мармарис ! Снимката е нова !  Peace/ или поне така пише ! /

Hug Дами, това е частен плаж.  Требе Шани да даде координатите от Гугъла.

# 83
Hug Виновна е Фло, щото  разсейвала Къванч  и той останал сляп за прелестите на Ойкюто.

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Как пък да не се сетя и аз ! Joy Joy Joy Joy Joy

# 84
# 85
             Много благодаря на всички, които слагате снимки и информация в темата, дрогирах се и не мога и ден без да вляза да ви чета   bouquet, обичам ви

Hug Темата наистина е много приятна и комфортна. Една такова ми е лежерно в нея.  Нищо не ми дразни сетивата. Имах нужда от такова тихо пристанище след битките и емоциите в другата тема.

# 86
Hug Наздраве, наздраве! Да ти е сладко!

# 87
Дафне,  Hug и аз да си кажа, че много исках да се видим на живо и мрънках през цялото време, че не дойде. накрая даже си мрънках на ум, като се прибрах.
Hug Хич и не съжалявай, Кралице! Не ти требе да ме познаваш. В живота съм такава, каквато и в темата.

# 88
# 89
Дафне,  Hug и аз да си кажа, че много исках да се видим на живо и мрънках през цялото време, че не дойде. накрая даже си мрънках на ум, като се прибрах.
Hug Хич и не съжалявай, Кралице! Не ти требе да ме познаваш. В живота съм такава, каквато и в темата.

Ти сега хвалиш ли се или се жалиш ?! Laughing И аз съм така и ми е супер комфортно ! Иначе голямо напрежение - да не знаеш какъв да го играеш ! Аз съм си аз навсякъде !
И точно затова те харесваме ! И хич не бягай по тъча, щото си обещала !  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт