Отговори
# 90
Tая снимка не е публикувана, ми се струва.

# 91

Наш левент се припича в Мармарис ! Снимката е нова !  Peace/ или поне така пише ! /

Hug Дами, това е частен плаж.  Требе Шани да даде координатите от Гугъла.

Наш`то момче е! Лупата го разпозна! Ще проверя и на кой плаж е...Ама защо е сам? newsm78

# 92

Наш левент се припича в Мармарис ! Снимката е нова !  Peace/ или поне така пише ! /

Hug Дами, това е частен плаж.  Требе Шани да даде координатите от Гугъла.

Наш`то момче е! Лупата го разпозна! Ще проверя и на кой плаж е...Ама защо е сам? newsm78
Ми нали Цветето си е в Париж, имала ангажименти някакви и после пак щяла да се върне в Турция.

# 93
Дафне,  Hug и аз да си кажа, че много исках да се видим на живо и мрънках през цялото време, че не дойде. накрая даже си мрънках на ум, като се прибрах.
Hug Хич и не съжалявай, Кралице! Не ти требе да ме познаваш. В живота съм такава, каквато и в темата.

Дафне,  Hug на мен това ми харесва! Какво по-хубаво от това да бъдеш себе си?! Маските са изморяващо нещо. И аз го играя такава, каквато съм, пък който иска ме харесва, който не иска - негова си работа. Е, често страдам, защото съм свръхчувствителна, но си е за моя сметка. Само ще ти кажа, че познавах човек от противоположния пол, който беше прототип на теб.  Hug

# 94
Струва ми се, Дафне, че си забравила какво точно си ми обещала. Нищо, няма да те провокирам да правиш нещо, ако не го искаш.  Wink   bouquet

# 95
Струва ми се, Дафне, че си забравила какво точно си ми обещала. Нищо, няма да те провокирам да правиш нещо, ако не го искаш.  Wink   bouquet

ААааа ! Никакви такива !  Naughty Аз ще си го търся като наследсво обещаното !  Crossing Arms

# 96
По данни от фенски групи, момчето си пече дупето тук: Peace

https://www.facebook.com/pages/Marmaris-Resort-Deluxe/210318725657010

# 97
Florence Euegene has received a work permit to work in a modelling agency in Istanbul.

As Florence has ties with an agency in Paris she can not leave there.

She will not leave her house & will travel abroad for jobs.

During August she will work there & also take turkish lessons.

http://gecce.com/foto-galeri/unluler/kivanc-tatlitug-fransiz-ask … in-kollari-sivadi

FB

# 98
Госпожата, "шведската стомана" май е най- обикновено поцинковано "самоковско тенеке"!  Thinking

# 99
Госпожата, "шведската стомана" май е най- обикновено поцинковано "самоковско тенеке"!  Thinking

Докато не видя - не вярвам !  Peace Laughing Шведска е или поне - съветска !  Peace

# 100
# 101

Heart Eyes Hug Heart Eyes

Дафне,  Hug ето тук, на сесията, която прави 2010 година за ЕЛ, се вижда, че отдавна си пада по разни гердани, амулети и други украси. Wink Даже беше споделил, че са искали да махне амулета, но той е отказал категорично. Peace

# 102

Как го бях казала ? Айде стига сме говорили за глупости - да си говорим за Къванч !  Crazy Heart Eyes Hug

# 103
Да се разхладим преди това, че темата е гореща... :party. Черпя:

# 104
Шани,  Heart Eyes благодаря ! И аз черпя !  Wink

Общи условия

Активация на акаунт