Отговори
# 120

Детенце !  Peace Затова и Киво казваше, че гледа на нея като на по- малката си сестричка, а и тя винаги е подчертавала, че се е държал с нея като по- голям батко, много се е грижел за нея, помагал и ...

# 121
# 122

Когато свършат и последните мълчания
и дъното на времето пресъхне,
 безмълвни ме заклещват отчаяния
 и ми шептят за тебе - все за тебе още.
 Разказват ми за тайните ти вопли -
 накарали небето да вали,
 а аз ги питам - Помни ли ме още?!
 / Дали ме помни Господи, дали... /
 Изричам името ти някак крадешком
 и си изреждам хиляди причини,
 които да ме спират - на бегом
 да се затичам към очите ти - безименни.
 Когато свърши и последното мълчание
 ще се превърна в бледа непозната,
 тогава ще съм северно сияние...
 сега обаче съм - парче от тишината ти.

Маргало

# 123
Детенце !  Peace Затова и Киво казваше, че гледа на нея като на по- малката си сестричка, а и тя винаги е подчертавала, че се е държал с нея като по- голям батко, много се е грижел за нея, помагал и ...

Да, наскоро четох негово изказване в този дух, от времето на ЗП. Може би е било след края, защото накрая завършва, че се надява да участва в още един проект с нея.  Peace

Скрит текст:
Къванч Татлъту: Когато видях Хазал ми дойде на ум за сестра ми. След края на сериала имах братска връзка с нея. Възхищавам се на интелекта и на знанията й, както и на решителността й, които има на нейната възраст. Надявам се да участваме в още един проект заедно.

# 124
Снежка,  Heart Eyes точно това изказване на Киво имах предвид !  Peace

# 125
# 126

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 127

С Керем Чатай на заден план. Ще задвижат нещо ново в проектите...надявам се! Peace

# 128

С Керем Чатай на заден план. Ще задвижат нещо ново в проектите...надявам се! Peace

Шани,  Heart Eyes направо си орлово око, джанъм ! Изобщо не обърнах внимание кой, аджеба, е на заден план ! ooooh! Като съм го зяпнала в очите наш левент...нищо друго не виждам !  Crazy
Ами може би, новият проекто ще е отново дело на Япъма и Канал Д ще го излъчва. Thinking

# 129

Шани,  Heart Eyes направо си орлово око, джанъм ! Изобщо не обърнах внимание кой, аджеба, е на заден план ! ooooh! Като съм го зяпнала в очите наш левент...нищо друго не виждам !  Crazy
Ами може би, новият проекто ще е отново дело на Япъма и Канал Д ще го излъчва. Thinking

Искрено се зарадвах като ги видях заедно на снимката! Peace Колкото и загуби да е понесъл Керем Чатай след К/Г, приятелството им си остава! Златното петле пак ще му носи приходи!
На снимката на Киво на плажа се вижда и татуса, нищо, че не е с голяма брада...пък може и да е пообрал четината... че иначе, както в един виц, на франсето ще й е  très joli... Blush

# 130

Искрено се зарадвах като ги видях заедно на снимката! Peace Колкото и загуби да е понесъл Керем Чатай след К/Г, приятелството им си остава! Златното петле пак ще му носи приходи!
На снимката на Киво на плажа се вижда и татуса, нищо, че не е с голяма брада...пък може и да е пообрал четината... че иначе, както в един виц, на франсето ще й е  très joli... Blush

Керем Чатай, е умен мъж ! Няма да допусне да изтърве питомното, че да гони дивото. Още повече, че той може би, е най- наясно с това, кой провали проекта !  Peace

Джанъм,  Heart Eyes със сълзи се смея, да знаеш !  Joy Joy Joy Joy Joy

# 131

Kıvanç Tatlıtuğ, Fransız aşkı için kolları sıvadı!

http://www.emedya.co/magazin/kivanc-tatlitug-fransiz-aski-icin-kollari-sivadi/

Някакви много странни интерпретации ми прави гугулето ! newsm78

Дано Бонитка Hug се появи и ни осветли !

# 132
Госпожата Hug, ама таман ти свикна с премяната и ти пак я смениш с още по- хубава!   bouquet
Сапри се де... Heart Eyes

# 133
Госпожата Hug, ама таман ти свикна с премяната и ти пак я смениш с още по- хубава!   bouquet
Сапри се де... Heart Eyes

Нали съм първа убавица ! 4470 4470 4470

Премените са ми подарък от една дружка от Истанбулската тема !  Hug Направила ми е няколко, коя от коя по- красиви и не мога да устоя на изкушението да се преобличам и днеска и нощеска !  Crazy Heart Eyes Hug

# 134
 wavey Здравейтееее!  Hug  Hug  Hug
Намерих мъничко временце и начин и аз да ви посетя.Аз съм на балкан и тук е страхотно.Радвам се,че точно в този момент съм тук и мога да избегна жегите,особено толкова тежки на полето. Малко ми е кофти обаче, че не можах да присъствам на срещата.Много исках да се запозная с вас и да ви видя на живо.Радвам се,че сте си прекарали страхотно!Хубаво е да виждаш толкова усмихнати лица на едно място.Човек се зарежда положително, което съм сигурна че всеки от вас е почувствал.Много сте сладки всички на снимките и ви благодаря, че споделихте тези моменти от срещата с нас, тези които не успяхме да присъстваме.Надявам се следващият път и аз да стана част от тази страхотна компания.
Госпожата, радвам се , че моята поема вече ще остане в сърцето ти като скъп подарък и спомен.Сужалявам, че лично не можах да направя това, но благодаря на Усмивката, че се е сетила и го е направила вместо мен!  newsm51
Когато се върна от почивка и аз ще влизам по-често в темата и ще коментирам.Прегръщам всички ви и ви желая весели летни дни!  Hug  Hug  Hug  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт