Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели :) -10

• 39 233
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • Ловеч
И сега голямата изненада- Туки, поръчано на 22-ри е вече в София.  Shocked
Със сингапурската поща ли е пратено?

# 121
Не, китайска. Затова съм изненадана приятно. Този, който е в БГ е пуснат с минутки разлика от втори Туки, но само той е пристигнал. Сега ми е интересно кога ще влезе другия...

Ъъъъ, една тъпотия сътворих преди малко.
Помолиха ме да поръчам нещо и тъкмо плащах, когато ми казаха да добавя още нещо. Съответно не платих, но поръчката е отразена като направена, има си номер и чака плащане.
Направих нова с добавените неща, платих я, но се чудя дали да им пиша да откажат предната. То е ясно, че като не е платена няма да я вземат предвид, но все пак да им кажа 2 думи и дам обяснение за кифленското си поведение...? Какво ще ме посъветвате? С излишности ли се занимавам или етикецията на възпитания човек изисква да им пиша? Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 20:47 от Coolmummy

# 122
Според мен - пиши им. Преди изтриваха неплатените поръчки, ако не ги платиш до 48 часа или нещо такова. Сега при мен един неплатен таблет седи втора седмица неплатен и неизтрит - пуснахме го с купона за 9% отстъпка и го платихме съответно, а този... седи резерва Rolling Eyes Не съм им писала да го махнат, но явно сам няма да изчезне.

# 123
  • Бургас
Как да посоча цвят? Харесах часовник, има няколко цвята, но няма като избор, пише DEFAULT. В отделно съобщение ли да им пиша, защото вече съм на потвърждаване в пейпал и нямам поле за коментар?

# 124
  • Казанлък
Как да посоча цвят? Харесах часовник, има няколко цвята, но няма като избор, пише DEFAULT. В отделно съобщение ли да им пиша, защото вече съм на потвърждаване в пейпал и нямам поле за коментар?
Дай линк към него... и погледни в описанието дали не пише някъде,че не можеш да избереш цвят,а пращат по случаен избор(random choice)
Ако може да се избира,то си има отделни бутончета за тази възможност. Прави се преди да се сложи в кошницата. В краен случай можеш да им пишеш след поръчката кой цвят би предпочела,но те не са длъжни да го спазят...

# 125
момичета,проследявам първата си поръчка от сайта,моля не се сърдете ,ако сте обсъждали милион пъти  Praynig -какво ще значи NULL, Location:PEK PEK (Portugal)  newsm78

# 126
  • Казанлък
момичета,проследявам първата си поръчка от сайта,моля не се сърдете ,ако сте обсъждали милион пъти  Praynig -какво ще значи NULL, Location:PEK PEK (Portugal)  newsm78
Mamagemelar  Hug
Изобщо не гледай тези неща. Чакай си я да се появи във сайта на бг пощи. Само там ще проверяваш.

# 127
  • Бургас
Дай линк към него... и погледни в описанието дали не пише някъде,че не можеш да избереш цвят,а пращат по случаен избор(random choice)
Ако може да се избира,то си има отделни бутончета за тази възможност. Прави се преди да се сложи в кошницата. В краен случай можеш да им пишеш след поръчката кой цвят би предпочела,но те не са длъжни да го спазят...

http://www.buyincoins.com/item/29945.html
Виждала съм ги уж такива, които не предлагат избор на цвят, а на този си има изброени възможни цветове.

# 128
  • Казанлък

http://www.buyincoins.com/item/29945.html
Виждала съм ги уж такива, които не предлагат избор на цвят, а на този си има изброени възможни цветове.
Да...странно... има само 2 варианта: да ги питаш и да изчакаш с поръчката или да рискуваш със съобщение за цвят след това. Чудя се,ако се направи както писа Coolmummy преди... да се спре плащането,да има отбелязана поръчка,която чака плащането и да се плати чак след като се уточнят нещата  newsm78  newsm78

# 129
мерси, valpan,чакам поръчката в Португалия -ще проверя в сайта  Hug
аз съм поръчала от обсъжданите часовници 2 броя,коралово червено -писах им какъв цвят искам  Peace

# 130
  • Бургас
Благодаря Ви! Поръчах и писах после съобщение, дано да дойдат такива!

# 131
  • Казанлък
мерси, valpan,чакам поръчката в Португалия -ще проверя в сайта  Hug
аз съм поръчала от обсъжданите часовници 2 броя,коралово червено -писах им какъв цвят искам  Peace
О,щом си в Португалия,то изобщо няма място за притеснение. Би трябвало и там да имате сайт за проследяване на поръчките.  newsm78 Ще се появи там много скоро
Пробвай този: http://www.ctt.pt/feapl_2/app/open/tools.jspx?lang=01

# 132
От сайта ми предлагат за повредения дисплей 10 коинса , на някой случвало ли му се е да му върнат пари в картата , а не в сайта , защото там няма такива части и ще трябва да ги взема от други. И от къде е по сигурно да ги взема , гледам в pabbos e доста по скъп дисплея от  mistertao  - причина newsm78

# 133
  • Ловеч
Ами пабос е един вид посредник като мртао така,че сметни си къде ти е по изгодно и от там взимай. Но не забравяй при мр тао комисионните им да включиш.
Пари редовно се връщат по картите не е проблем..

# 134
ох  от посредници не съм пазарувала - в пабос е 33,20 а в тао 23,93 - знаещите да помогнат къде трябва да поръчам , в тао гледам че при първа поръчка се връщали някакви до 30 долара  newsm78 newsm78 Може ли помощ в този случай   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт