Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели :) -10

• 39 244
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Аз моето туки го дадох за разгадаване на проблема,за сега няма шанс.
fifinaki,твоя загрява ли много.Моя за малкото време в което го ползвах,много загряваше и при нормален не много дълъг разговор направо си пареше в ръката ми и батерията падаше много бързо.Вече се чудя дали да изчакам да видим дали ще успеят да ми го оправят или да им пиша.

# 136
ох  от посредници не съм пазарувала - в пабос е 33,20 а в тао 23,93 - знаещите да помогнат къде трябва да поръчам , в тао гледам че при първа поръчка се връщали някакви до 30 долара  newsm78 newsm78 Може ли помощ в този случай   bouquet  bouquet

fifinaki предполагам става въпрос за taobao ,това е темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=716740.0
може би трябва да си зададеш въпроса там и да дадеш линк на продукта който искаш да купиш

# 137
  • Ловеч
ох  от посредници не съм пазарувала - в пабос е 33,20 а в тао 23,93 - знаещите да помогнат къде трябва да поръчам , в тао гледам че при първа поръчка се връщали някакви до 30 долара  newsm78 newsm78 Може ли помощ в този случай   bouquet  bouquet
fifinaki, Сега ти видях линковете - цената е една и съща независимо от къде ще ги поръчаш, но попитай в другата тема за съвет. Аз не си падам много по посредници...

# 138
heros Аз също , но само в двата сайта успях да го намеря и нямам друг избор , от сайта на тооки - абсурд  да се оправя той е на китайски ,пък и едва ли продават части newsm78 newsm78 ще питам в другата тема  ooooh! ooooh!
djuli_jul моето го купих март месец , беше към 164 долара , не е загрявало е сега в топлото леко затопляше но чак да пари - не , странно е че изобщо си намерила някой да го поправя , тук в Русе майсторитееее само квалитетни телефони "оправят" , нямах никакви проблеми докато сама не си ги създадох  Sad  
snow22 от mister Tao  тези таота всички са ми еднакви , КАК ДА СЕ ОПРАВЯ  Blush Blush
http://www.mistertao.com/taobao-products/taobao-item-18872339230 … tml#itemDescStart

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 13:24 от fifinaki

# 139
heros Аз също , но само в двата сайта успях да го намеря и нямам друг избор , от сайта на тооки - абсурд  да се оправя той е на китайски ,пък и едва ли продават части newsm78 newsm78 ще питам в другата тема  ooooh! ooooh!
djuli_jul моето го купих март месец , беше към 164 долара , не е загрявало е сега в топлото леко затопляше но чак да пари - не , странно е че изобщо си намерила някой да го поправя , тук в Русе майсторитееее само квалитетни телефони "оправят" , нямах никакви проблеми докато сама не си ги създадох  Sad  
snow22 от mister Tao  тези таота всички са ми еднакви , КАК ДА СЕ ОПРАВЯ  Blush Blush
http://www.mistertao.com/taobao-products/taobao-item-18872339230 … tml#itemDescStart

от мистъртао ще ти излезе за около 35$,в първите страници на темата съм правила показно как се пазарува,а другият сайт посредник ли е ,не можах да разбера  newsm78

# 140
И аз нищо не вдявам , пишат че не можеш да си правиш регистрация , пък там мога , другия сайт
heros ми го показа и аз не знам какъв е . Искам просто да поръчам , да платя с карта и да ми го доставят ако може по- бързо , ще е чудесно . В другата тема видях , но много сложно ми изглежда, оооооооох ква беля си докарах сама , не е истина . Просто 10 долара разлика си е доста. Money От 23 долара на 35 каква надценка слагат , четох от 5 до 20% , как стават 35 newsm78 newsm78

# 141
  • В реалността
fifinaki, MisterTao е посредника, чрез който ще направиш покупка от Taobao. Самият сайт Taobao е само на китайски и не доставя до Бг, там не можеш да си направиш регистрация. Тя се прави в сайта на посредника, избери доставка със сингапурските пощи.

# 142
# 143
  • Ловеч
fifinaki, май не ме четеш. Гледаш си разликата от 10 долара, но в мистер тао не добавяш комисионните за услугата и за доставка и пак става същата цена.  http://www.pabbos.com/ си е магазин, приемащ плащания в paypal. Най-отдолу  си пише Biggest international Taobao agent и Pabbos- an international version of the largest online store of China Taobao
Не съм пазарувал чрез него досега..

# 144
Тез дни само чета аз , и тебе чета, това не значи че вярвам  Rolling Eyes Отдолу обаче има 2,50 долара доставка и още някакви 20% така че чуденката остава . Разбрах най- после за тези посредници , е който чупи- купи Sad Sad

# 145
  • Пловдив
Искам да анулирам поръчка, направена тази сутрин. Писах ми, но да ви питам и вас - случвало ли ви се е и съгласяват ли се да анулират поръчка?

Да ги похваля, че реагираха светкавично, още на следващия ден ми върнаха сумата. smile3501

# 146
Да споделя моите премеждия с Туки Т83  Laughing
Малката /бивша първокласничка/ изтърва телефона вввввввв тоалетната Toilet и оооооооо ужас  ooooh! спря да работи ,разглобихме го ,изсушихме го с сешоара,почистихме го със спирт и взе че тръгна ,но с малки изключения като копчето в страни за вкл. и  изкл. не работеше както и не можеше да се свърже с интернет .Караше щерката така 1 седмица ,тъкмо взех да търся друго такова Туки да купувам  и  ооооо  чудо проработи всичко- за мое щастие newsm10. Наистина съм много доволна ,макар и да не очаквах да проработи изобщо бих взела същия тел.

п.п. Не  е реклама ,а само излияние на една доволна от развитието на случилото се жена. newsm26

Последна редакция: сб, 03 авг 2013, 14:06 от m@msy

# 147
здравейте,

и аз вече имам проблем с моето TOOKY T83.... независимо дали аз набирам или някой ми се обажда,
не мога да чувам, а те ме чуват прекрасно. понякога за около минута ги чувам и след това не Sad
рестартирах, сменях карти...нищо не помага
някой може ли да ми даде съвет, моля

# 148
  • Казанлък
Ох,момичета,ще ме уморите  #Crazy   smile3544

m@msy,радвам се,че нещата са се оправили при теб. Трябва да сте по-внимателни със такива телефони. Телефоните с тъч скринове са по-крехки от старите модели.

marzeliva  coolcool

sukri,твоят с едно ядро ли беше или със две? Досега не съм чувала някой да се оплаква от това,а постоянно следя темата на руският форум... Пробва ли да говориш на високоговорителя? Включи го по време на разговор и виж как ще се чува. Ако там няма проблем,то явно трябва да го отворят и да видят слушалката или каквото има там. Да не е попаднало нещо там  newsm78 В началото имаше ли такива проблеми?

# 149
Ох,момичета,ще ме уморите  #Crazy   smile3544

m@msy,радвам се,че нещата са се оправили при теб. Трябва да сте по-внимателни със такива телефони. Телефоните с тъч скринове са по-крехки от старите модели.

marzeliva  coolcool

sukri,твоят с едно ядро ли беше или със две? Досега не съм чувала някой да се оплаква от това,а постоянно следя темата на руският форум... Пробва ли да говориш на високоговорителя? Включи го по време на разговор и виж как ще се чува. Ако там няма проблем,то явно трябва да го отворят и да видят слушалката или каквото има там. Да не е попаднало нещо там  newsm78 В началото имаше ли такива проблеми?

моят е от първите, нали аз ви зарибих с тези тукита
от високоговорителя понякога се чува но не винаги

Общи условия

Активация на акаунт