Отговори
# 15
Мац,споделяй ,ама искам да споделяш както ти си знаеш плс  Joy  както в другата тема падам от смях  Mr. Green
newsm10

# 16
Рени,   bouquet темата е прекрасна както винаги.  Heart Eyes Колажите са страхотни, браво на момичетата.
Зизу,  Hug добре дошла. Споделяй си на воля, а ние с удоволствие ще те четем. Laughing

# 17
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Душинка, Heart Eyes другият филм го мани... Joy Joy Joy

Ама тоя много ми Ареса...сигурно щях да го гледам ако си беше тръснала ушаците да ми кажеш какво изпускам. Laughing Laughing

# 18
Здравейте дами! Hug   bouquet

Скрит текст:
Чак сега се навих да изгледам сериала. Направих го на един дъх, въпреки, че не съм фенка на Хазал. Това ме спираше до сега, но филма се оказа много интересен.
Какъв извод си извадих? Хората не си говорят и съответно си създават проблеми. Много красива любов, въздейства ми. Много ми хареса играта на Чаатай...ашколсун на момчето. Чух,ч е това е първият му проект и съм изумена как поднесе ролята. Хазал също се справи блестящо...даже взех малко да я харесвам Laughing да не кажа, че чак почнах да търся оправдания за действията й. Joy

Да кажа нещо и за "Пътят на Емир" Thinking

Прекрасен сценарии със страхотна основна рамка още от първи епизод. Много добра работа на сценаристите ако са повече от един...не знам пропускам интрото.
За мен е кощунство, че е бил спрян. Отдавна не бях гледала такова нещо. Толкова добре поднесено. Фериа не ми липсваше и определено имаше материал за 3 сезона. Страхотни сюжетни линии, които така и не развиха. Срам за тези които го спряха.
Едно стоиностно нещо измислиха напоследък и не му дадоха живот.

Извинявам се ако съм нахълтала грубо, но няма къде другаде да си споделя впечатлението от този прекрасен сериал като цяло.
Може би ви пиша някакви неща, които сте чопкали до безкрай...сори за което...    bouquet
[/b]

Зизу добре дошла.
Споделяй си на воля, ще ми е интересна твоята гледна точка и за трите сезона.
Много ми допадна поста ти както за АФК, така и за ПЕ, защото аз също следях третия сезон с огромен интерес и бях разочарована, че го спряха в нищото. Rolling EyesАх, този Фатих и исие...... #Cussing out

# 19

Ама тоя много ми Ареса...сигурно щях да го гледам ако си беше тръснала ушаците да ми кажеш какво изпускам. Laughing Laughing

Mr. Green друг път ще знам ,ама ушаците да не са ми кат на Енгин Кюрека,че да ги тръскам  Mr. Green   Stop даже мога да те светна и към един друг мноу готян  сега се излъчва има няколко преведени епизода Една любовна история се казва  Peace

# 20

Зизу добре дошла.
Много ми допадна поста ти както за АФК, така и за ПЕ, защото аз също следях третия сезон с огромен интерес и бях разочарована, че го спряха в нищото. Rolling EyesАх, този Фатих и исие...... #Cussing out
Да вземе да се гръмне тоя...това беше филм мечта.
Толкова много мат'рял имаше там.

На мене щеше да ми е интересна сюжетната линия Ханде- Куку-Гюлсум. Тая от как даде на късо почна да й сече пипето.  Joy hahaha Коя ли щеше да спечели войната?

Сюжетната линия Явуз-Емир-и браточкята...ох майкоооо...
Подозирах дужане между Емир и Явуз против оня козел...и тн, и тн...

Споменах ли, че съм фенка на Явуз...? Mr. Green

# 21
 Mr. Green друг път ще знам ,ама ушаците да не са ми кат на Енгин Кюрека,че да ги тръскам  Mr. Green   Stop даже мога да те светна и към един друг мноу готян  сега се излъчва има няколко преведени епизода Една любовна история се казва  Peace
Joy Joy

Зизу, за третия сезон съм съгласна с теб. Peace Можеха да развият сюжета и да се получи интересна и хубава история. Не беше честно спрямо феновете да го спират.  ooooh! Поне да бяха направили един финал.. но все пак това бе Фатих.  Rolling Eyes

# 22

Mr. Green друг път ще знам ,ама ушаците да не са ми кат на Енгин Кюрека,че да ги тръскам  Mr. Green   Stop даже мога да те светна и към един друг мноу готян  сега се излъчва има няколко преведени епизода Една любовна история се казва  Peace
Ще го отразя мац Heart Eyes само ще почакам да се съберат серии...а ушаците като не ги тръскаш...да беше седнала на изповедалнята и да ми кажеш...''ей тоя филм е страОтен.., hahaha Joy hahaha

# 23
  • Стара Загора
Зизу, добре дошла, кефиш ме как "споделяш", аферим къз   Mr. Green  Hug

Рени, джънъм  newsm51 дано си по - добричка в тази тема  Mr. Green Mr. Green

# 24

Рени, джънъм  newsm51 дано си по - добричка в тази тема  Mr. Green Mr. Green
Не се надявай Mr. Green

# 25
Ух, аз да си споделям, ама първо да систематизирам нещата, че как се споделят 3 сезона в един пост? #Crazy Crazy

Пък и вие ако дадете тема да се развихря...сигурно ще ми е по-лесно. Laughing

# 26

Скрит текст:
Зизу добре дошла.
Много ми допадна поста ти както за АФК, така и за ПЕ, защото аз също следях третия сезон с огромен интерес и бях разочарована, че го спряха в нищото. Rolling EyesАх, този Фатих и исие...... :bad-
words:
Да вземе да се гръмне тоя...това беше филм мечта.
Толкова много мат'рял имаше там.

На мене щеше да ми е интересна сюжетната линия Ханде- Куку-Гюлсум. Тая от как даде на късо почна да й сече пипето.  Joy hahaha Коя ли щеше да спечели войната?

Сюжетната линия Явуз-Емир-и браточкята...ох майкоооо...
Подозирах дужане между Емир и Явуз против оня козел...и тн, и тн...

Споменах ли, че съм фенка на Явуз...? Mr. Green
И аз мислех така, че, ще се развие действието между двамата срещу Енгин.
На мен Явуз също ми беше любим образ, зад привидната му суровост, се криеше много ранима и обичаща душа, видях как умее да обича жена(в случая Едже), както и видях как брат обича сестра си. Много си го харесвах, дори когато го играеше и злодей, а самият актьор не е типичния красавец, но е чаровен.

# 27
Мац,Емре Коча мноу космат тряа му копуваш медец и с хавлийка тип кола маска му спретнеш  Mr. Green

# 28

И аз мислех така, че, ще се развие действието между двамата срещу Енгин.
На мен Явуз също ми беше любим образ, зад привидната му суровост, се криеше много ранима и обичаща душа, видях как умее да обича жена(в случая Едже), както и видях как брат обича сестра си. Много си го харесвах, дори когато го играеше и злодей, а самият актьор не е типичния красавец, но е чаровен.

Явуз е страхотен. Този актьор за първи път го виждам, но нахълта с трясък в целия си блясък.
Действително външно е злодей, но отвътре се крие ранима душа.
Много прецизен и справедлив, уважаващ враговете си.

Много ми хареса как отряза Еджето...и тая ся от два стола на земята. Санем и тя гризна дръвцето, ем жена с опит...ох, тоя Явката...кефи на макс... Joy Joy Joy Joy

# 29
Мац,Емре Коча мноу космат тряа му копуваш медец и с хавлийка тип кола маска му спретнеш  Mr. Green
Еми кво ся...ше го епилирам....колко му е? Joy Joy Joy
Тва да му е кусура...макар, че не е малък. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт