Математически турнири - 23

• 73 752
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Аз да ви кажа и една друга подробност, моичкият на лагера в Слънчев бряг се е сдушил с няколко СМГ-еци от 7 клас  и такова приятелство се е отворило около тази игра на "Лигата....", че с трепет очаква следващите лагери. С тази игра ляга и с тази става, контактите по скайпа са голяма разтуха. И как веднъж поне не обсъдиха някоя задача, а само за скинове си говорят , кой на какво ниво е стигнал...
Синът ми прочете поста ти и ми каза-ето видя ли, умните играят на League of legends...а уж искаше да види кога са състезанията...
Бихте ли ми казали как се определят точките по задачи за 6-ти клас за ХП, че нещо не ги откривам?

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 13:21 от mameva

# 481
Бихте ли ми казали как се определят точките по задачи за 6-ти клас за ХП, че нещо не ги откривам?
1-5 по 2.
6-10 по 4.
11-15 по 6.
За грешен отговор се отнема 1 точка, за непопълнен - 0 точки.
Задачата на ХП - 20 точки.

# 482
Мерси Дидева и на всички, които ми отговориха на лични!

# 483
Здравейте момичета!

Имате ли, информация дали "Черноризец Храбър ", тази година ще се провежда в Пловдив?

Разбира се, че ще се провежда Simple Smile. В най-скоро време ще излезе информация.

Със съжаление искам да ви информирам, че в Пловдив ЧХ няма да се проведе. Shocked Tired newsm78
Много ме е яд, но такава е ситуацията в момента.

# 484
Със съжаление искам да ви информирам, че в Пловдив ЧХ няма да се проведе. Shocked Tired newsm78

Точно така , предложиха ни да запишат децата в Димитровград  Sad

# 485
Екипът за организиране на "ЧХ" в НПМГ реши да приеме за явяване на състезанието и деца от други населени места, стига да им е удобно да пътуват до София. Състезателната такса ще се плаща в деня на турнира около 1,5 часа по-рано. Ще е необходима предварителна регистрация! Технически ще сме готови с процедурите по регистрация сутринта на 22 октомври -  проверявайте на сайта ни в страницата на турнира [тук].

# 486
НПМГ,   bouquetмного ви благодаря! Отново доказвате, че сте винаги в час. Ще предам на всички деца и родители, които желаят да участват в ЧХ.

# 487
Здравейте, може ли някъде да се открият задачи от СМТ за 1клас?

# 488
Аз малко се обърках васе ми се струва, че някой на скоро помага тук със задачи СМТ 2011, 3 и 4 клас, но нещо не откривам. Може ли малко помощ  Praynig

# 489
Аз малко се обърках васе ми се струва, че някой на скоро помага тук със задачи СМТ 2011, 3 и 4 клас, но нещо не откривам. Може ли малко помощ  Praynig

Върни се малко назад. Аз ги пуснах в докса.

Ето:
http://dox.bg/files/dw?a=4c8515275f

Може ли помощ за календара със състезанията. Не го откривам.

# 490
  • София
Знам, че темата е друга, но съм сигурна , че ще може да помогнете с добър съвет. Препоръчайте ми хубав сборник/помагало/сайт Simple Smile със задачи и упражнения по ЧП/физика 6 клас.
Ще си изтрия мнението ако мислите, че е неподходящо.

# 491
Vela, благодаря, но 2011 година пак не я откривам - тъпа ли съм, каква, но не я виждам...

# 492
Roniboni, тук има СМТ 2011 4-ти клас:

Намерих случайно на компютъра си свалени файлове от СМТ 2011 за 4клас  Rolling Eyes
http://dox.bg/files/dw?a=8d782628c8

# 493
  • София
Гледам, че наистина са помислили за още едно място в София за провеждане на ЧХ. - 107-мо ОУ http://www.math.bas.bg/ch/

# 494
Roniboni, тук има СМТ 2011 4-ти клас:

Намерих случайно на компютъра си свалени файлове от СМТ 2011 за 4клас  Rolling Eyes
http://dox.bg/files/dw?a=8d782628c8

Може ли някой да ми го пусна на е-мейл, че от докса не мога да го сваля. Изписва ми че има вирус файла и не се сваля. vililabova@abv.bg
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт