Математически турнири - 23

• 73 765
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Цитат на: *Ирина* в Пет., 25 Окт. 2013, 23:21
Една находка 
СМТ от 2011 и 2012 от първи до осми клас.
http://smbsofiagrad.wordpress.com/13-%D1%81%D0%BC%D1%82/
http://smbsofiagrad.wordpress.com/about/

И аз благодаря .......  bouquet

# 556
  • София
А дали има вероятност в четвъртък да са изнесени списъците с разпределение на стаите /за ЧХ в СМГ става дума/. И аз се опасявам, че ще е "натоварено" пред списъците сутринта, но не сме се явявали предишни години и не знам дали реално се получава проблем, просто си разсъждавам.
На моя син не са му дали квитанция  Crazy записаха ги "групово" от курса в СМГ и за двете състезания - сега да се притеснявам ли?

# 557
До сега списъци по-рано от деня на състезанието не е имало. Блъсканица има. Отивате по-рано, отделяйки си 15 мин да се доберете до списъка. Виждате в коя стая, пускате детето нагоре по стълбите и го инструктирате, ако случайно вече няма места в стаята (и това се случва), чака си квестора, той ще го настани, да не се размотават нагоре надолу.
Няма проблем, че няма квитанция, от курса е така.
Спокойствие и само спокойствие Laughing Ще свикнат децата, суматохата е част от състезанията Laughing

# 558
Във Варна няма суматоха,  на талончетата са отразени номерата на стаите, в които детето е разпределено.

# 559
  • София
Здравейте, мами. Търся задачите от ЧХ 2005 год. за 7 - 8 клас. Ако някой ги има, моля да даде линк или да ги качи. Благодаря предварително  Hug и успех на всички деца.

# 560
Знае ли някой каква е процедурата при изпуснат срок за записване за ЧХ?

Виж това:
Със съжаление искам да ви информирам, че в Пловдив ЧХ няма да се проведе. Shocked Tired newsm78
Много ме е яд, но такава е ситуацията в момента.
Екипът за организиране на "ЧХ" в НПМГ реши да приеме за явяване на състезанието и деца от други населени места, стига да им е удобно да пътуват до София. Състезателната такса ще се плаща в деня на турнира около 1,5 часа по-рано. Ще е необходима предварителна регистрация! Технически ще сме готови с процедурите по регистрация сутринта на 22 октомври -  проверявайте на сайта ни в страницата на турнира [тук].

# 561
# 562
Аз тази година реших да изпробвам добрата организация на НПМГ за Черноризец.
До момента... записах детето, госпожата там не беше чувала училището му и с голяма доза съмнение го записа Simple Smile, не ми дадоха никаква квитанция, все още няма разпределение, надявам се да не отидем на 1.11 и да е станало объркване и всъщност да не е записан Simple Smile

# 563
  • София
Спокойствие и само спокойствие Laughing Ще свикнат децата, суматохата е част от състезанията Laughing
  bouquet Благодаря, не знам защо, но се успокоих - няма избавление от суматохата явно  Mr. Green

# 564
До момента... записах детето, госпожата там не беше чувала училището му и с голяма доза съмнение го записа Simple Smile, не ми дадоха никаква квитанция, все още няма разпределение, надявам се да не отидем на 1.11 и да е станало объркване и всъщност да не е записан Simple Smile

И ние сме в НПМГ и също нямаме квитанция (сложи си табела да те познаем да те черпим бира). Каза ли са само документ със снимка да се носи и, че разпределение ще има в четвъртък вечер.

# 565
  • най-шареното място
Аз всяка година се чудя, но да попитам най-накрая....
Как така години наред софийски училища записват за състезания без да дадат талон със сграда и стая и касов бон?
Никога не ми се е случвало /не съм в София/.
Е, едно училище минаваше с номера, че дава боновете в деня на състезанието при поискване /което няма как да стане, защото точно там има лоша логистика на влизане и излизане за състезатели даже/... но явно някой им е намекнал колко е допустимо това, та спряха.

# 566
  • София

И ние сме в НПМГ и също нямаме квитанция (сложи си табела да те познаем да те черпим бира). Каза ли са само документ със снимка да се носи и, че разпределение ще има в четвъртък вечер.

Аз получих квитанция. Странно, че на вас не са ви дали Thinking
Освен ако сте ходили да запишете децата преди официално обявения за това срок.

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 10:29 от Elfi

# 567
Една позната пратих на 2-рия или 3-тия ден от обявеното записване в библиотеката и се чудех как да се видим да ми даде квитанция, но тя се обади, че не са й дали. Но на мен и в 125-то ми се е случвало да не ми дадат квитанция.

# 568
  • Пловдив
Току-що излязоха резултатите от "Димо Малешков" в Пловдив:

http://omg-bg.com/

Не знам дали се чете обаче?

# 569
  • София
И на мен ми дадоха квитанция в НПМГ. Виж, това за документ със снимка го пропуснаха. Добре, че чета тук  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт