Математически турнири - 23

• 73 764
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,много полезна информация давате,надявам  се да ме ориентирате за ЧХ,моето дете го записаха познати в СМГ,платиха и за СМТ,имаме една обща квитанция за двете състезания,но не знам  къде точно ще е разпределено,предполагам,че ще има някакви списъци в кой номер стая ще бъде.
Знаете ли дали преди 1.11.13 мога да отида до СМГ,за да видя такова разпределение?

# 541
Здравейте, има ли някаква информация кога се очакват резултатите от "Математика без граници"?

# 542
Здравейте, има ли някаква информация кога се очакват резултатите от "Математика без граници"?

http://mathematicalmail.com/category.php?id=26

# 543
Здравейте, има ли вече яснота относно началните часове на "Черноризец Храбър" и "СМТ", които ще се проведат в сградата на СМГ?

# 544
  • София
Здравейте, има ли вече яснота относно началните часове на "Черноризец Храбър" и "СМТ", които ще се проведат в сградата на СМГ?

По регламент и двете състезания започват в 11.00 часа.
Което ще рече, че децата до 10.30 трябва да са си по местата. Освен ако в СМГ не движат по собствен график и не решат да започнат по-рано.

# 545
На мен ми дадоха една жълта квитанция като платих,на нея пише номера на детето и номера на стаята.В 10.30 трябва да са там,в 11.00 започва състезанието като времето за решаване на задачите е 60 мин.

# 546
На мен ми дадоха една жълта квитанция като платих,на нея пише номера на детето и номера на стаята.В 10.30 трябва да са там,в 11.00 започва състезанието като времето за решаване на задачите е 60 мин.
Ох, като вземете да пишете така....
 Времето за решаване е 60 минути за кого? САМО за втори клас.
За останалите времето е 90 минути.
И точкуването за различните групи е различно.

# 547
Да,втори клас е детето ми.Не съм запозната за другите класове как е,много се извинявам.Тепърва ще напредваме,сега му е за първи път. Simple Smile

# 548
Когато записвах детето си в СМГ за ЧХ и СМТ, ми казаха, че сутринта преди състезанията ще изнесат разпределението по стаи (обикновено ги поставят до входа откъм двора на училището). Децата трябва да заемат местата си от 10,15 до 10,30 часа. Начало на състезанията - 11 часа.

# 549
Представям си каква блъсканица и какъв ужас ще е всеки да погледне това разпределение,за да знае къде ще бъде детето му! #Cussing out

# 550
  • Sofia, Bulgaria
Знае ли някой каква е процедурата при изпуснат срок за записване за ЧХ?

# 551
Представям си каква блъсканица и какъв ужас ще е всеки да погледне това разпределение,за да знае къде ще бъде детето му! #Cussing out

Опасявам се, че си права! Лудницата ще е голяма  #Crazy

# 552
Знае ли някой каква е процедурата при изпуснат срок за записване за ЧХ?

Аз го записах току-що по телефона. Не зная докога е крайният срок, но нямаше проблеми.

# 553
  • София
Опасявам се, че си права! Лудницата ще е голяма  #Crazy
Ама до сега имало ли е лудница или тази година ще е за пръв път? Нямам спомени от проблеми с този списък от предишните две години.

# 554
Валя*,доста успокоително ми прозвуча написаното от теб  bouquet,сподели повече-в колко часа отивате,по азбучен ред ли са написани имената на децата и каквото още полезно се сетиш като за новаци като нас?

Общи условия

Активация на акаунт