Математически турнири - 23

• 73 790
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Значи към 800 четвъртокласника. Дали всички ще се борят за място в СМГ?  Shocked

# 586
  • София
да не забравяме и 107-мо, там традиционно се явяват доста от техните си ученици. засега няма информация колоко 4-класника са се записали там.
Голям купон ще падне тази година Rolling Eyes

# 587
  • София
Данните за официалния рейтинг касаят само трите имена на детео, нали?
Питам, защото леко е объркана абревиатурата на училището ни в списъка за разпределение на стаите в НПМГ.

# 588
  • София
а предупреждаваха ли при записване, че състезанието може да не е в сградата на училището? Представям си да идем в 10,30 в СМГ и да се окаже, че детето е разпределено в 1-во...такова тичане ще има  Whistling

/ние сме разпределени в 1-во, заедно със всички третокласници...едва ли абсолютно всички ще проверят предварително разпределението, особено след като нашата госпожа от курса каза - идвате в 10,30, поглеждате си стаята и влизате, няма нужда от нищо предварително  Whistling а аз специално попитах дали може да се окаже, че не сме в сградата на СМГ и отговора беше - а, неее, малките са си тук, няма как  Whistling /

# 589
Малко информация за по-големите ученици.
Тази година ЕМТ ще се проведе и във Варна ( или поне така пише эна страницата на състезанието).
https://sites.google.com/site/esenenmt/
Варненци се сбориха  поредно голямо състезание да се проведе и при тях.

# 590
  • София
Момичета, имам притеснение за Черноризец Храбър. Аз записвах моето дете и още 2 дечица в НПМГ. Пред очите ми жената в библиотеката записа трите деца. Разбира се, документ не дават, че си платил както на повечето състезания. Сега се оказва, че едното детенце не е в списъка. Не е моето дете и аз силно се притесних. Звъня на телефоните им и естествено в този час никой не вдига. Мислите ли, че нещата ще се наредят без проблем утре? Децата ни са в 4 клас и за тях е важно това състезание. По принцип аз не съм виждала друга година да пускат списъци в сайта и сега случайно едната майка го е отворила и е видяла. Обикновено на място винаги гледаме разпределението. Всяка година записвам няколко деца и не е имало издънки.

# 591
Момичета, имам притеснение за Черноризец Храбър. Аз записвах моето дете и още 2 дечица в НПМГ. Пред очите ми жената в библиотеката записа трите деца. Разбира се, документ не дават, че си платил както на повечето състезания. Сега се оказва, че едното детенце не е в списъка. Не е моето дете и аз силно се притесних. Звъня на телефоните им и естествено в този час никой не вдига. Мислите ли, че нещата ще се наредят без проблем утре? Децата ни са в 4 клас и за тях е важно това състезание. По принцип аз не съм виждала друга година да пускат списъци в сайта и сега случайно едната майка го е отворила и е видяла. Обикновено на място винаги гледаме разпределението. Всяка година записвам няколко деца и не е имало издънки.

Има даден мейл: ch@npmg.org  може би е добре да пишеш, друг вариант е утре по-рано да се отиде когато е плащането за децата от другите градове и да проверите по тетрадката или в краен случай да се плати наново.

# 592
Момичета, имам притеснение за Черноризец Храбър...Сега се оказва, че едното детенце не е в списъка...

Как така е изчезнало цяло детенце!!! Ами че това е нашето дете! Веднага да ни пишете подробно кое е то и ще го намерим !!!

# 593
  • София
Момичета, имам притеснение за Черноризец Храбър...Сега се оказва, че едното детенце не е в списъка...

Как така е изчезнало цяло детенце!!! Ами че това е нашето дете! Веднага да ни пишете подробно кое е то и ще го намерим !!!

Веднага ще Ви пиша на лични и на пощата! Hug

# 594
  • София
Искам да ви кажа, че съм силно впечатлена от моменталната реакция на екипа, организиращ Черноризец Храбър в НПМГ! Проблемът, който възникна при нас вече е решен. За мен това е истински професионализъм.
Благодаря! Hug

# 595
  • София
Извинявам се за глупавия въпрос, но какво точно ще рече написано "ДА" върху бланката? Става въпрос за НПМГ. Просто да напишат "ДА", където и да е върху бланката? И дали квесторите ще  напомнят на децата да го направят?

# 596
  • у дома
Извинявам се за глупавия въпрос, но какво точно ще рече написано "ДА" върху бланката? Става въпрос за НПМГ. Просто да напишат "ДА", където и да е върху бланката? И дали квесторите ще  напомнят на децата да го направят?
Виж тук http://math-bg.com/wp-content/uploads/2012/11/CH-2012-5-6_klas_U.pdf  накрая на бланката пише Желая ли резултатът ми да бъде поместен на интернет страницата ан турнира Да Не-и се загражда това,което искате...

# 597
  • София
Извинявам се за глупавия въпрос, но какво точно ще рече написано "ДА" върху бланката? Става въпрос за НПМГ. Просто да напишат "ДА", където и да е върху бланката? И дали квесторите ще  напомнят на децата да го направят?
Виж тук http://math-bg.com/wp-content/uploads/2012/11/CH-2012-5-6_klas_U.pdf  накрая на бланката пише Желая ли резултатът ми да бъде поместен на интернет страницата ан турнира Да Не-и се загражда това,което искате...
Аха...ОК...Мерси... 

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 05:48 от Elfi

# 598
  • София
Аз току що разбрах, че трябвало да се проверя допълнително къде са разпределени децата. Сега прочетох и няколко поста по-нагоре същото питане. Моето дете е записано в СМГ ама къде ще е ....аз мислех, че щом госпожата от курса там ги е записала значи ще са в същата сграда. А сега една позната казва, че не било така.

# 599
Аз току що разбрах, че трябвало да се проверя допълнително къде са разпределени децата. Сега прочетох и няколко поста по-нагоре същото питане. Моето дете е записано в СМГ ама къде ще е ....аз мислех, че щом госпожата от курса там ги е записала значи ще са в същата сграда. А сега една позната казва, че не било така.

Тук можеш да провериш http://smg-bg.info/images/CH_2013.pdf

Общи условия

Активация на акаунт